Kabul tabikisiSenin yerine kazanırsam birinci ben olurum ama kabul mü![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabul tabikisiSenin yerine kazanırsam birinci ben olurum ama kabul mü![]()
Korksunlar sendenYeni yarpaktaa getirdimtam tekmil hazırım
![]()
Amin canımAllah iyilik versin canım
Eskisi gibi aktif kullanmıyorum siteyi. Arada bakıp çıkıyorum![]()
Sofraya kuzu çevirme koyarlarKuzuları kapacaklar![]()
Aaa ben o zamanlar yarışmalara katılmıyordum, ama oy vermişimBakın bu Ramazan sofrasıYöresel Tarif - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
3 tarif +sofralar yarışmış.
Bunun çay saati versiyonunu düşünün![]()
Ya son dakika kategori bildirseydinBakın bu Ramazan sofrasıYöresel Tarif - Ramazan Sofraları
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.. :KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: TARİFLERİMİZ Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz Mercimek Çorbası-Karnıyarık-Künefe-Sütaş Sponsorluğunda:KK56: Ev Yapımı Lahmacun...www.kadinlarkulubu.com
3 tarif +sofralar yarışmış.
Bunun çay saati versiyonunu düşünün![]()
Bana uyarSofraya kuzu çevirme koyarlar![]()
Oyy görmem miEtiketi görmedin sandım aşko![]()
Bunda 3 tarif var.Sizden 2 tarif ve sofra istiyorum.Aaa ben o zamanlar yarışmalara katılmıyordum, ama oy vermişimgüzel olmuş bu kategori, yazlığa giderken sofra takımımı , çatal bıçak takımımı da götüreyim en iyisi
![]()
Aynen aşkom daha ne yapayımYa son dakika kategori bildirseydin![]()
Kayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diyeBunda 3 tarif var.Sizden 2 tarif ve sofra istiyorum.
Aynen götür![]()
Bence de aşkomAynen aşkom daha ne yapayımÇay saatinde istenecek kategorileri listelesinler
![]()
Bence daha güzelKayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diyeama yazlıkları bilirsiniz ,evde az kullanılan, ikinciye ayrılan sofra takımları yazlığa götürülür, bizim yazlık da öyle , kayınvalidemin 30 yıllık tabakları, çatal kaşıkları var ,onları kullanıyoruz
![]()
Bizimde bahçedeki ev öyleKayınvalidem şok olur, bunlar nerden çıktı diyeama yazlıkları bilirsiniz ,evde az kullanılan, ikinciye ayrılan sofra takımları yazlığa götürülür, bizim yazlık da öyle , kayınvalidemin 30 yıllık tabakları, çatal kaşıkları var ,onları kullanıyoruz
![]()
Örnek paylaşmışsın, biraz daha oturdu.İlk ben mi katılayım![]()