Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bez çantam var.Geçen gün eşimle alışverişe giderken bez çantama market poşetleri de koydum ,havalı havalı da eşime bakış atıyorum ne akıllı karıyım diyeSonra ne mi oldu evde unutmuşum çantayı
Yok kusum bizim yufkaciya inecegim sariyere hazir yufka almak istemiyorum yarin veya pazar alicam dagin basina tasininca medeniyetten uzak kaldim yufkalardan da
Ben kızlara her işi yaptırdım canım)Bu yıl sınavları olduğu için Eylül'den beri her işi ben yapıyorum:)Yani yapırmak lazım.Gelişimleri için bile bu çok önemli:)
Oğluma bile yaptırıyorum.Yerde bir şey görsün hemen koşup süpürgeyi götürüyor.Bu akşam illa tutturdu makarna yapacağım.Kontrolümde bize makarna yaptı.Yerken diyor ki anne senin yaptığından bile güzel olmuş.Yani bu öz güvenleri için bile çok faydalı:)
Evet de ben onu bana yardim etsin isimi yapsin buyuyunce bana baksin diye yapmadim.. haa yaparsa kar sayarim canim..
Ama alissin o konuda haklisin..
Benimki de bugun babasina hasta corbasi yapti benim kontrolumde
Baba cok guzel olmus demi diye diye ictik
Ogluma bile derken zaten anneler bu duruma getiriyor canim... yapsinlar tabi erkek kiz fark etmez
Evet de ben onu bana yardim etsin isimi yapsin buyuyunce bana baksin diye yapmadim.. haa yaparsa kar sayarim canim..
Ama alissin o konuda haklisin..
Benimki de bugun babasina hasta corbasi yapti benim kontrolumde
Baba cok guzel olmus demi diye diye ictik
Ogluma bile derken zaten anneler bu duruma getiriyor canim... yapsinlar tabi erkek kiz fark etmez
Yok işte ben öyle yapmıyorum.Geçen yaz oğlumu kızlarla beraber dikiş öğrensin diye dolgu oyuncak kursuna yolladım:)Eşime diyorum umarım gelin bu eğitimden memnun olur.Ya derse bu her şeyi biliyor işime çok karışıyor
Yok işte ben öyle yapmıyorum.Geçen yaz oğlumu kızlarla beraber dikiş öğrensin diye dolgu oyuncak kursuna yolladım:)Eşime diyorum umarım gelin bu eğitimden memnun olur.Ya derse bu her şeyi biliyor işime çok karışıyor
Benim erkek kardeşimde çok beceriklidir.Eşi çalışıyor.Birbirlerine çok güzel yardım ediyorlar.Çok memnun oluyoruz.
Umarım öyle memnun olan gelin nasip olur:)
Ne demişim ki ben
Ben çok sessiz bir kişiyim.Kimsenin etkisinin altında kalmam,benden pamuk gibi kaynana olur Nevoş iftira atıyor banaAklına avatarında kızlarını gördüğümden yazıyorum sanma