tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.661 Nevreste .!.: Bebeğimiz erkek olacak Genişletmek için tıkla... Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:))
Nevreste .!.: Bebeğimiz erkek olacak Genişletmek için tıkla... Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:))
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.662 tontriko .!.: Nasil kac gun duruyoki balkonda? Sonucta buzdolabida 3-4 derece: ) Genişletmek için tıkla... 1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:)
tontriko .!.: Nasil kac gun duruyoki balkonda? Sonucta buzdolabida 3-4 derece: ) Genişletmek için tıkla... 1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.663 Smile Forever .!.: Kesinlikle oturmak yok, oturunca rahatsiz oluyorum kesin bir seyler eksik kaldi nasil olur falan diye dusunuyorum Genişletmek için tıkla... Başımda çok iyi biliyorum:)
Smile Forever .!.: Kesinlikle oturmak yok, oturunca rahatsiz oluyorum kesin bir seyler eksik kaldi nasil olur falan diye dusunuyorum Genişletmek için tıkla... Başımda çok iyi biliyorum:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.664 tontriko .!.: Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:)) Genişletmek için tıkla... Allah yardımcısı olsun ne diyelim:)
tontriko .!.: Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:)) Genişletmek için tıkla... Allah yardımcısı olsun ne diyelim:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.665 Nevreste .!.: 1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:) Genişletmek için tıkla... Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))
Nevreste .!.: 1 hafta-10 gün hiçbir şey olmuyor:)Balkon daha soğuk:)Balkonda dolabım var oraya koyuyorum günlük 3-5 alıyorum:) Genişletmek için tıkla... Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:))
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.666 Nevreste .!.: Başımda çok iyi biliyorum:) Genişletmek için tıkla... Aynen abla ya. Ben 1 hafta da anladim zormus yani
Nevreste .!.: Başımda çok iyi biliyorum:) Genişletmek için tıkla... Aynen abla ya. Ben 1 hafta da anladim zormus yani
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.667 -VUSLAT- .!.: İyiyim Nevoşum, birazda yorgun:) Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Böreğini yaptın rahatladın:) İyiyim canım çok şükür
-VUSLAT- .!.: İyiyim Nevoşum, birazda yorgun:) Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Böreğini yaptın rahatladın:) İyiyim canım çok şükür
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.668 tontriko .!.: Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:)) Genişletmek için tıkla... Gözlemeden değil bazlamadan bahsediyorum anladın değil mi:)
tontriko .!.: Her gun yiyosaniz sorun yok ) beninde buzlukta vardi aksam cikardim kuru fasulye yapmistim yanina.. bu sefer onu yefiler kuruyu yemedi veletler:)) Genişletmek için tıkla... Gözlemeden değil bazlamadan bahsediyorum anladın değil mi:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.669 Smile Forever .!.: Aynen abla ya. Ben 1 hafta da anladim zormus yani Genişletmek için tıkla... Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
Smile Forever .!.: Aynen abla ya. Ben 1 hafta da anladim zormus yani Genişletmek için tıkla... Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.670 Nevreste .!.: Hoşgeldin Aslı'cım nasılsın Genişletmek için tıkla... Hoşbuldum abla iyiyiz çok şükür çocukta iyi yuvarlanıp gidiyoruz öyle. :) sen nasılsın çocuklar nasıllar
Nevreste .!.: Hoşgeldin Aslı'cım nasılsın Genişletmek için tıkla... Hoşbuldum abla iyiyiz çok şükür çocukta iyi yuvarlanıp gidiyoruz öyle. :) sen nasılsın çocuklar nasıllar
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.064 898 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.671 Nevreste .!.: Sağol yoksa canın mı istediKayınvalidene söyle yapsın Genişletmek için tıkla... Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar tontriko .!.: Aa simdiden hissediyo musun :) masallah:) cinsiyet yok mu hala:) benim bebeler hep yaramaz hala uyumadi su cadi delirtiyo beni:) Genişletmek için tıkla... Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak tontriko .!.: Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:)) Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Allah yardımcısı olsun ne diyelim:) Genişletmek için tıkla... Amin Sagolun
Nevreste .!.: Sağol yoksa canın mı istediKayınvalidene söyle yapsın Genişletmek için tıkla... Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar tontriko .!.: Aa simdiden hissediyo musun :) masallah:) cinsiyet yok mu hala:) benim bebeler hep yaramaz hala uyumadi su cadi delirtiyo beni:) Genişletmek için tıkla... Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak tontriko .!.: Aaaaaa iki tosunpasa desene:))) ayy miral bozmayim ama hem iyi oluyo hemde cok kusuruk oluyolar:)) Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Allah yardımcısı olsun ne diyelim:) Genişletmek için tıkla... Amin Sagolun
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.672 Nevreste .!.: Böreğini yaptın rahatladın:) İyiyim canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Aynen rahatladım Ama aceleye geldi biraz:) Vazmı geçsem acaba katılmaktan diyordum ki sonra Nevoşum bekler beni kıyamam ona dedim açtım konuyu
Nevreste .!.: Böreğini yaptın rahatladın:) İyiyim canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Aynen rahatladım Ama aceleye geldi biraz:) Vazmı geçsem acaba katılmaktan diyordum ki sonra Nevoşum bekler beni kıyamam ona dedim açtım konuyu
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.673 gurtmingotam .!.: Hoşbuldum abla iyiyiz çok şükür çocukta iyi yuvarlanıp gidiyoruz öyle. :) sen nasılsın çocuklar nasıllar Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin canımİyiyiz canım çok şükür
gurtmingotam .!.: Hoşbuldum abla iyiyiz çok şükür çocukta iyi yuvarlanıp gidiyoruz öyle. :) sen nasılsın çocuklar nasıllar Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin canımİyiyiz canım çok şükür
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.674 -cantanem- .!.: Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak Amin Sagolun Genişletmek için tıkla... Yapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:)
-cantanem- .!.: Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak Amin Sagolun Genişletmek için tıkla... Yapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.675 -VUSLAT- .!.: Aynen rahatladım Ama aceleye geldi biraz:) Vazmı geçsem acaba karılmaktan diyordum ki sonra Nevoşum bekler beni kıyamam ona dedim açtım konuyu Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım nasip artıkGelsin biz karar verelim
-VUSLAT- .!.: Aynen rahatladım Ama aceleye geldi biraz:) Vazmı geçsem acaba karılmaktan diyordum ki sonra Nevoşum bekler beni kıyamam ona dedim açtım konuyu Genişletmek için tıkla... Ellerine sağlık canım nasip artıkGelsin biz karar verelim
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.676 Nevreste .!.: Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah Genişletmek için tıkla... Aminn insallah, tum isteyenlere
Nevreste .!.: Rabbim sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah Genişletmek için tıkla... Aminn insallah, tum isteyenlere
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.352 155.064 898 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.677 Nevreste .!.: Yapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:) Genişletmek için tıkla... Liste sıralayım en iyisi. Tek tek yaptırırım
Nevreste .!.: Yapıyorsa sıkıntı yok elbet yapar:) Genişletmek için tıkla... Liste sıralayım en iyisi. Tek tek yaptırırım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.678 -cantanem- .!.: Liste sıralayım en iyisi. Tek tek yaptırırım Genişletmek için tıkla... Aynen iyi olur
-cantanem- .!.: Liste sıralayım en iyisi. Tek tek yaptırırım Genişletmek için tıkla... Aynen iyi olur
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.679 Nevreste .!.: Allah iyilik versin canımİyiyiz canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Size de ablacım börekler gelmeye başladı sen ne zaman yapacaksın bize börek :)
Nevreste .!.: Allah iyilik versin canımİyiyiz canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Size de ablacım börekler gelmeye başladı sen ne zaman yapacaksın bize börek :)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.824 798 14 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #3.680 -cantanem- .!.: Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak Amin Sagolun Genişletmek için tıkla... Saglicakla kucagina al canim:)
-cantanem- .!.: Yok çekmedi canım :) kayınvalide bu ara üşütmüş, öksürüyor. Yoksa hamur işi güzel yapar Biraz biraz hissediyorum canım. Erkek olacak Amin Sagolun Genişletmek için tıkla... Saglicakla kucagina al canim:)