Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı
Dış gebelikten korkuyorum
Eşimde burda değil
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı
Eşimde burda değil
Eşimde burda değil
İdrar testi için erken ama testin hangi hcg değerinden başladığı önemli.
Ve sabah aç karına, ilk idrarla yapılması lazım.
Bu yüzden en mantıklısı, kanda baktırmak.
İdrar testi için erken ama testin hangi hcg değerinden başladığı önemli.
Ve sabah aç karına, ilk idrarla yapılması lazım.
Bu yüzden en mantıklısı, kanda baktırmak.
Programdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdı silikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde
Ben bide bu ay ovulasyonla takip ettin ya yumurtanın ne zaman çatladığını bile biliyorum ..
Diğer gebeliğimde mesela yine silikti ama gün geçtikçe koyulaşmıştı
Programdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdı silikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde