En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
İşte biz yönetim olarak mevsim dışı kategorileri pek sevmiyoruz.Bak böreğe süs olsun diye eşime zorla 3 tane minik çeri domates aldırdımAdam diyor senin yüzünden 150 gr domates aldım
Domates konusunda haklı bende bugün 344 gr çeri aldım oda hep ezik ezikti seçerek anca o kadar uğraştım
Salatalık burda 5 tl ,patlıcan düşmüş 11, kabaklar kafam kadar 4 tl, biber 11, limon 2.5

Sen sunumu bu sefer daha iyi yaptın:)Önümüzdeki kategori daha iyi olacak biliyorum:)

Domates konusunda haklı bende bugün 344 gr çeri aldım oda hep ezik ezikti seçerek anca o kadar uğraştım
Salatalık burda 5 tl ,patlıcan düşmüş 11, kabaklar kafam kadar 4 tl, biber 11, limon 2.5
Fiyatı mühim değil canım ben sağlıklı bulmuyorum.Benim çocuklarım eskiden bizim olduğumuz gibi domatesin mevsimini gelmesini bekliyorlar.Geldiğinde zevkle yiyorlar.Çok özlüyorlar:)

Kabağı buraya yollaan keşke yemeğini yapardım büyük falan farketmez , bizim burda kabak 8 tl, 3 tane anca geliyor onada

Kabağı buraya yollaan keşke yemeğini yapardım büyük falan farketmez , bizim burda kabak 8 tl, 3 tane anca geliyor onada
Kafam kadar o çeşit kabak hormonlu oluyor kuzum boşver yeme daha iyi :)
Ama yok ben yiycem dersen özelden adres at

Fiyatı mühim değil canım ben sağlıklı bulmuyorum.Benim çocuklarım eskiden bizim olduğumuz gibi domatesin mevsimini gelmesini bekliyorlar.Geldiğinde zevkle yiyorlar.Çok özlüyorlar:)
Çok güzel düşünüyorsun ekme dikme şansınız yokmu :)

Çok güzel düşünüyorsun ekme dikme şansınız yokmu :)
Burada yok canım ama memlekette kayınvalidem yazın dikiyor.Onun bu yıl bahçesindeki domates biber ile kızartma falan yaptım.Allahım yok öyle bir tat.Hormonsuz,doğal sebze böyle olur:)Yani orada olsak bizde çok faydalanacağız.

Bizim köyde de o kadar büyük oluyor kabagimiz bu sene toplama zamanı atarım buraya , hormonsuz
Beyaz kabakmı canım o kadar büyük olan bizim köydede çok gelişmiş olan o kadar büyük oluyor biz ona gart diyoruz

Ahh ahhh hemde nasıl lezzetli olmuştur aş erdim resmen
Ben böcekden korkmasam neler yapacağımda arı kedi tavuk bütün hayvanlardan çok korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…