En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ben çok seviyorum.Dediğin gibi şimdi favorimiz dolma bayıla bayıla yiyorlar.Benim biberler birde acı:)
Aynen bizde öyle yaparız:)Buzlukta haşlanmış lahanam var.Hamur kalınca çıkarıyorum:)Ben kurutmadım bu yıl ama annem kurutmuş:)Kabak ve salatalık:)
Evet sizde biliyosunuz, salataligin kurusunu pek bilen olmuyor. Misal ben bilmezdim.:KK8:Kabak kurusu daha pahali bu arada nedense :confused:

Daha 8 senem var daha:olamaz:
Yani bu bizde boyle oldu... benimkide hemen bu kivama gelmedi ben cektim manasinda dedim dile kolay 17 seneyi:)
senin adam da vicdansiz galiba.. 4 bebeyle..
Ama var oyle adamlar var olan yemegi bile isitip yiyemeyen... :KK67:

Benim esim de ac kalir ama yemek yapmaz hayatta:işsiz:

Daha 8 senem var daha:olamaz:

Bi sey sorucam firincilarin cani cekmiyo mudur acaba yemeklerdeno_Ohep dusunurum bunuo_Oonlara da veriyo musunuzo_Obizim buralarda yok oyle firinlar:olamaz:
Yok, onlar kendilerine de yapıyorlardır. Burda kasap manav fırın yanyana oluyor zaten :-) lahmacun istiyorsan 10 lahmacun deme sansın yok. Manavdan sebzeyi al, kasaba ver. O hazırlasın. Sonra fırına ver, pişiriyorlar. Tepsi yemekleri de aynı, ister kasaba hazırlatıyorsun, ister evde hazırlayıp fırına getiriyorsun

Yok, onlar kendilerine de yapıyorlardır. Burda kasap manav fırın yanyana oluyor zaten :-) lahmacun istiyorsan 10 lahmacun deme sansın yok. Manavdan sebzeyi al, kasaba ver. O hazırlasın. Sonra fırına ver, pişiriyorlar. Tepsi yemekleri de aynı, ister kasaba hazırlatıyorsun, ister evde hazırlayıp fırına getiriyorsun
Ben hep kendim hazırlıyorum:)Ama genelde market veya kasap-manavda hazırlatıyorlar:)

Back
X