Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende çok sevmiyorum aslında ama mecburen şehir dışından gelip 1-2 saat durup gittiler:)Saat 8 olunca ancak kahvaltı:)Ne yapacağımızıda bilmiyoruz:)Allahtan abartmamışım sabah erken olduğu için çok yemediler:)
Ya alsam ne olacak bir işlevi yok:)Ben çok eğleniyorum katılmadan duramam:)Ve ben ilkim Madalya hakkı bittiği halde yarışmaya katılan ilk üyeBana bir madalya takmak lazım
Var var abla isteyeceğiz hep oraları çıksın hemen buraya yazarım belki birinin şehrine gideriz... yasminsay
ın gidersem tabaklarını aşırcam deynepnaz
ın gidersem bol bol dedikodu yapacağım yarışmayla ilgili hain planlar kurarız birlikte evlaefe
nin olduğu yere gidersem imzalı resmini alacağım
Ama nere olursa olsun İstanbul olmasın
Kahvaltiya misafir cagirmiyoruz canimdiger ogunlerde ne zaman isterlerse buyursunlar hatta bizim burda musait misiniz diye aradiklarinda hayir demek edepsizliktir.ne olursa olsun o misafir agirlanacak
ha gece yatili kalan misafire kahvalti hazirlanir o ayri ama yarin size kahvaltiya gelicem diye bi adet yokAllahtan yok sabahin korunde kalkip misafir agirlamak cok zordur
Var var abla isteyeceğiz hep oraları çıksın hemen buraya yazarım belki birinin şehrine gideriz... yasminsay
ın gidersem tabaklarını aşırcam deynepnaz
ın gidersem bol bol dedikodu yapacağım yarışmayla ilgili hain planlar kurarız birlikte evlaefe
nin olduğu yere gidersem imzalı resmini alacağım
Ama nere olursa olsun İstanbul olmasın
Kahvaltiya misafir cagirmiyoruz canimdiger ogunlerde ne zaman isterlerse buyursunlar hatta bizim burda musait misiniz diye aradiklarinda hayir demek edepsizliktir.ne olursa olsun o misafir agirlanacak
ha gece yatili kalan misafire kahvalti hazirlanir o ayri ama yarin size kahvaltiya gelicem diye bi adet yokAllahtan yok sabahin korunde kalkip misafir agirlamak cok zordur
Sabah 6 da uyandım ve tedirgin yattığım için hiç uyumadım sayılır:)Yani kahvaltı cidden zor ne yapacağını ne seveceğini bilmiyorsun.
Ama çaya ve akşam yemeğine seçenek daha çok:)
Çt kapı gitmeyi ve gelinmesini sevmem :)Yani o bile çat kapı gibi oluyor:)Ben kahvaltıyı erken yapmayıda sevmiyorum.6 da bile kalksam saat 10-11 olacak:)