canım bulantı için tek çare yatmak ben havuç falan denedim ama fayda etmedi 10 sene yemeyeceğim gıdalar arasına havuçta eklendi neyi biraz fazla yesem nefret ediyorum o yiyecekten....dr bana ilaç verdi ama mümkün olduğu kadar içme dedi bende almadım ilacı alırsam içerim diye eğer evdeysen yatarak uyuyarak atlatmaya çalış ama benim gibi çalışıyosan allah acil şifa versin ve yardım etsin zor bebişimDr bana diyoki bak gördünmü nasılmış anne olmak bana hep soruyodun benden anne olurmu diye bak nasıl bebeğinin üstüne titriyosun herşeye katlanıyosun diyo anam gözlerim doldu ben bu kadar duygusal olmamıştım hayatımda minik fasulyeler bizi ne hale getirdiler yaww ühü ühü ühü
kimse bilmiyormu????((((((
canım benim herkeste aynı belirtiler olacak diye bi kural yok ben mesela korunmayı bıraktık hemen o ay hamile kalacağımı sandım psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini yaşadım göüslerim şişti patlayacaktı ama deildim bi şey yoktuama sonraki ay şu oldu bende en belirgin olarak göüslerim alttan çok dolgunlaştı 18 lik hatunlara taş çıkaracak gibi dim dik olmuştu hala öyle büyük olmasına rağmen çok diri bi hal aldılar onlara bakınca hep hamile kalası geliyo insanın bi bak bakalım sende dolgunluk varmı? ama çok erken belirti olması için bebişim...eğer istiyorsan inşallah vardır bebişin ama beklemekten başka çaren yok şimdilik ama sen her ihtimale karşı ilaç falan kullanma sakın ve dikkat et kendine
canım bulantı için tek çare yatmak ben havuç falan denedim ama fayda etmedi 10 sene yemeyeceğim gıdalar arasına havuçta eklendi neyi biraz fazla yesem nefret ediyorum o yiyecekten....dr bana ilaç verdi ama mümkün olduğu kadar içme dedi bende almadım ilacı alırsam içerim diye eğer evdeysen yatarak uyuyarak atlatmaya çalış ama benim gibi çalışıyosan allah acil şifa versin ve yardım etsin zor bebişimdr bana diyoki bak gördünmü nasılmış anne olmak bana hep soruyodun benden anne olurmu diye bak nasıl bebeğinin üstüne titriyosun herşeye katlanıyosun diyo anam gözlerim doldu ben bu kadar duygusal olmamıştım hayatımda minik fasulyeler bizi ne hale getirdiler yaww ühü ühü ühü
Canım malesefff çalışıyorum işteyim çok zorlanıyorum yatamıyorumda yiyemiyorumda napıcam bilmiyorum....
kız venüs allah seni neyapmasın
aaaaa bebişimmmm sendemi bu topiktesin artık çarşamba günü gitcektin noldu dr? arayacaktın beni yawru kuş ne dedi dr ?
[/Q
bebişim göründü ultrasonda çok şükür, ama daha kötüsü benim iki gün kanamam oldu progestan kullanıyorum 10 gündur raporluyum ayaklarımı diktim yatıyorum,cumartesi tekrar doktora gidicem inşallah bişey yoktur
BESTEEE kocaelide mi oturuyosun
Canım malesefff çalışıyorum işteyim çok zorlanıyorum yatamıyorumda yiyemiyorumda napıcam bilmiyorum....
aaaaa bebişimmmm sendemi bu topiktesin artık çarşamba günü gitcektin noldu dr? arayacaktın beni yawru kuş ne dedi dr ?
[/Q
bebişim göründü ultrasonda çok şükür, ama daha kötüsü benim iki gün kanamam oldu progestan kullanıyorum 10 gündur raporluyum ayaklarımı diktim yatıyorum,cumartesi tekrar doktora gidicem inşallah bişey yoktur
ayyy çok sevindim ne kadarlıkmış yawrun ? dün benimde kanamam oldu banada progestan verdi dr o kadar çok korktumkibenim k.rengi gibiydi senin nasıldı çokmu geldi ?
Allah yardımcın olsun bebiş bende patrondan gizli gizli yatıyorum fırsat buldukça
ayyy çok sevindim ne kadarlıkmış yawrun ? dün benimde kanamam oldu banada progestan verdi dr o kadar çok korktumkibenim k.rengi gibiydi senin nasıldı çokmu geldi ?
benim kırmızıydı az geldi hemen progestan aldım daha sonraki gün biraz kırmızı daha sonra kahverengiydi, bebişimin ilk gününü kabullenmek zor oldu benim için şimdi kaybetmek istemiyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Allah yardımcın olsun bebiş bende patrondan gizli gizli yatıyorum fırsat buldukça
bu arada benim 4,5 haftalıktı en son şimdi 5 oldu
kafama çok takmamaya çalışıyorum tam tedaviye başlıyacağım sırada kendiliğinden geldiyse bebeğim bir sebebi vardır elbet
allah hepimizin yavrularını korusun
senin için çok sevindim
annenin yanında olmak ne güzeldir ben çok dertliyim anne konusunda neyse burası bunları anlatacağım yer değil
inşallah eşine çok güzel haberler verirsin
sağol canım beklemek çok zor grçekten her ay acaba demek de ayrı zor. :2: bugün kalp atışlarını gördük bebeğimizin müthiş bi duygu ya hala inanamıyorum.bütün gün hastanedeydik 3 şişe serum yedim yarın öbür gün de 3 er tane vericekler ama dayanıcaz Allahın izniyle inşaAllah sağ salim doğar meleklerimiz
mrb arkadaşlar bende yeni üyeyim lütfen bana yardım edin temmuz 18 de çatlatma iğnesi oldum doğal yolla denedik dün test yaptırdım ve 18.08 çıktı doktorum 2 gün sonra testi tekrarla dedi döllenmiş fakat tutunmaya çalışıyo dedi acaba benim gibi olupta hamile kalan varmı.. inş. tutunur yaa
canım ben normal yolla hamile kaldım adetime 2 gün kala kanda 20 çıktı değerim 2 gün sonra 98 çıktı 4 gün sonra 756 çıktı bence sende hamişsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 2 gün sonra tekrar yaptır 2 kat veya üzeri çıkarsa kesin hamişsin hayırlısı olsun rabbim korusun tüm isteyenlerin meleklerini[/QU
inşallah allahım isteyen herkeze nasip etsin yarın tekrarlıycam testi çok saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?