Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ıslak sürdüğün zaman yağ vücut üzerindeki suları içine hepsedip derinin onuda emmesini sağlıyor ve vücut ekstra nemleniyor, bir bebe yağı reklamı vardı , suyu hapsettim falan diye belki hatırlarsın, o yüzden ıslak sürmek daha etkili.

bu arada 2'li test yaptırcan mı? aramızda 2 gün var 24 ağustos benim 12. haftam ve doktor 24 ağustosta 2'li test için çağırdı.

evet evet hatırladım reklamı
sanırım bugün bahseder doktor o konudan şimdiye kadar hiç konuşmadık, 11-14 haftalarda yapılması lazım tabi ikilinin.. muhakkak yaptırcam bende, ikiliyi de üçlüyü de.. sağsalim sonuçlar alırız inşallah.. düşük riskimiz artık epey azaldı.. bu testleri de atlatırsak rahat bir nefes alırız

24 ağustos bayram öncesi, sonucu ne kadar sürede çıkıyormuş? bayramdan sonraya kalırsa meraktan çatlarsın :90:

daha cok gencim çatlamak istemıyorummmmm

acil önerilerinizi yapın eve gıderken alıp bu akşamdan uyguluycam ya kızlar ben cok takıntılıyım yaaa kılo catlak falan nasıl olucak hıc bılmıyorum bebiş iki aylık ve ben 3 kılo aldım 1 kılo verdım offffffff ne yapsam

ay hiçbirimiz istemeyiz ki çatlamayı şişmeyi inmeyi kim ister

kızlar ne duyarsak ne bilirsek paylaşalım

sadece yaptırmış olmak için yapcam testi ve öle meraklada beklemicem sonucunu, aslına bakarsan abana kalsa yaptırmıcamda eşim çok ısrarcı. bende kendimi olumlu motive ediyorum yaşım genç sağlık problemim yoktu vs vs bu sebeple bebeğimdede birşey çıkmaz düşüncesindeyim, tek merakım test ile ilgili cinsiyetinin anlaşılıp anlaşılmayacağı :)

birde bu testlerin sonucunda %0 diye bir sonuç çıkmıyormuş illaki şu oranda down sendromlu olma ihtimali var dahada anlamamız için amniyosentez yapmalıyız diyecekler, ve amniyosentez yaptıracağımı düşünmüyorum bebekte birşey yokken birşey var haline getirme ihtimalleri down sendromlu çıkma ihtimalinden çok daha fazla malesef.

birde yanlış teşhisler var tabi, bir arkadaşıma acıbadem hastanesinde down sendromlu olma ihtimali çok yüksek gebeliği sonlandıralım dediler. düşünün hallerini, sonra cerrahpaşada bir prof var adını hatırlayamadım şimdi, kız kardeşide ona gidiyordu, sonuçlara o baktı ve hayır bu bebeği doğuracaksın dedi ve sonuç 3 yaşında sapasağlam bir erkek çocuğu şuanda, hiçbirşey çıkmadı.

ay hiçbirimiz istemeyiz ki çatlamayı şişmeyi inmeyi kim ister

kızlar ne duyarsak ne bilirsek paylaşalım

ayyyy bencede duyanlar duymayanlara mutlaka söylesın çatlaksız patlaksız olsun her sey inşallah ayyy keşke bebişleri çıkarınca hamıle kaldıgımız kılolarımızada düşsek 10 numara olur :84::84::84::84::84:

amniyosentezi çok gerekmedikçe ben de yaptırmam canım, evet 0 ihtimal çıkmıyor mesela arkadaşımda 50.000 de 1 ihtimal çıkmış.. Böyle bir sonuçla da amniyosentez yapılmaz zaten riske atılır mı hiç bebiş.. ama 3 lüyü de yapcakmış..
acıbademin yaptığı hata da öyle böyle değilmiş yalnız yuh yani

kaç yaşındasın?
ben 28 im..
33 ten sonrası için daha yüksek ihtimal down ama gençlerde de yok değil

ama biz pozitif düşünelim tabi

ben 26 yaşındayım, yaşda problemli bir noktada değil o yüzden prosedür yerine gelsin diye yaptırcam 2-3-4 'lü testleri ve belki 3 ve 4 ü yaptırmayadabilirim ay bilmiyorum işte 24 ağustosta ne olacak bir anlayayım sonrasına sonra bakarım :)

evet evet aynen..

bakalım oluruna bırakmak lazım biraz..

EYVAHLAR OLSUN bu doktorlara yazık valla cok yazık

kızlarrrrrr, güzel bir haber paylaşmak istedim :)

nihayet beklenen mutlu sonlardan birine ulaştım :)

marmara üniversitesinde master yapıyordum ve artık uzman,yüksek vs vs bir iktisatçı oladum yaniiii mezun olmuşum haberi şimdi geldi :) zaten iktisatçıydım derecemi yükseltmiş oldum, bebek olmasaydı doktorayada devam edecektim kısmet artık :)

Son düzenleme:

canım tebrik ederim :81::81::81:

doktorayı biraz ertelersin artık başarıların ömür boyu artarak devam etsin inşallah...
tebrikler tekrar

çok tebrik ederim canım cok sevındım adına devamını beklıyoruz

bu arada madem uzman iktisatçı oldun, ne diyosun bu euro daha da artacak mı??? ben de yabancı bir şirkette çalışıyorum, euro nun artışı bizi çok olumsuz etkiliyor maalesef..

kızlar boşuna beni umutlandırmayın lütfen %20 çok az bi olasılık
olmucana eminim

canım ümitsizliğe kapılma nasibinde varsa bebişine hiçbirşey olmaz bazen geç döllenme oluyormuş onun için görünmemiş olabilir içini ferah tut ve bu mübarek günlerde bol bol dua et allahtan ümit kesilmez

ben kakao yağı susam yağı ve kayısı yağını eşit ölcülerde karıştırdım banyodan sonra tüm vücuduma sürüyorum işe yaradığını söylüyorlar inşallah yarar

bu arada madem uzman iktisatçı oldun, ne diyosun bu euro daha da artacak mı??? ben de yabancı bir şirkette çalışıyorum, euro nun artışı bizi çok olumsuz etkiliyor maalesef..

yunanistan,ispanya ve portekiz euro bölgesinden çıkarılmadığı sürece herşey dahada kötüye gidecek birde üzerine abd deki not düşüşü vs cidden ortam fena ve siz siz olun kızlar harcamalarınıza çok dikkat edin, eşimde bende kredi kartından harcamıyı tamamen bıraktık 2 aydır, herşeye nakit ödeme yapıyoruz,geleceğe hiçbir şekilde borç aktarmayın, ülkemizde gizli enflasyon yaşanmaya başladı zaten henüz rakamlara yansımayan bir enflasyon bu, genel olarak türkiyenin ekonomisi fena değil ama bireysel olarak dikkat etmeliyiz, döviz ve altın bu süreci bir süre daha yaşamaya devam edecek çünkü...

bende catlaklarım olacak diye cok korkuyorum deneyen arkadaşlarımdan tecrübeyle sabit çay özlü bir krem var onu ısmarladım cok işe yaradığını söyledi kullananlar üstelikte bitkisel daha sonrada bebişin pişiklerinde kullanılabiliyor bana gelince ismini yazarım canım ayrıcada banyolardan sonra susam yağı kokao ve kayısı yağını karıştırıp sür vücuduna oda cok işe yarıyor ben ikisinide kullanıcam bakalım ne olacakk göbüşümün halii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…