Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bu arada hepinize günaydın kızlar, umarım çoook güzel bi gün geçirirsiniz, mutluluk hormonlarınız tavan yapar
ben doktordan geliyorum, kan ve idrar tahlillerimi verdim, şişe şişe aldılar artık nelere bakacaklarsa, inş. sonuçları da güzel gelir, bide bi hata yaptım ama sorun olmaz umarım, size de danışayım, doktor biraz kan aldı sonra yemek ye iki saat sonra gel tokluk kan şekerine bakalım dedi, benim yediklerimi iki saat midemde tutabilmem pek mümkün olmadığı için ancak 1 saat 40 dakika dayanabildim beklemeye, oturacak halim de kalmamıştı gittim verdim kanı sizce sonucu etkiler mi?

canım bazı doktorların 4 boyutlu ultrasonu olmuyor, biraz daha pahalı lüks olduğu için sanırım.. sen bi dahaki gidişinde sor bakalım dr una 4 boyutlu ugs yok mu sizde diye

anladım canım sağolasın...benim resimlerde bebek siyah kesenin içinde beyaz bişey hiçbirşeyi belli olmuyor.merak ettim oyüzden.

anladım canım sağolasın...benim resimlerde bebek siyah kesenin içinde beyaz bişey hiçbirşeyi belli olmuyor.merak ettim oyüzden.

3 boyutluda öyle oluyor ya, bide kaç haftalıksın? sanırım 12 den sonra eller kollar gözükmeye başlıyor

canım aminnn ne güzel demişsin mutluluk hormonu tavan yapsın diye

onu sorsaydın keşke dr a, ama heralde 20 dk dan bişey olmaz... :44:

Merhaba arkadaşlar.Ben Özlem.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.

göğüs hassasiyeti bi süre sonra kayboluyor, bende de olmuştu, korkmana gerek yok. içini ferah tutmaya çalış ayrıca, moralin de önemli..

SELAM CANIM HOŞGELDİN LİSTEMİZE EKLEDİM SENİ

hayırlı olsun bebişin

merak etme boş yere yaptığımız bu endişeler herşeyden daha zararlı unutma

o yüzden içini ferah tut canım

göğüs acın azaldıysa şanslısın bence :) benim de bazen azalıyor bazen tamamen geçiyor sonra bi gün geliyor yine berbat bir acı uçlarda..

inşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum allaha şükür doktor kötü hiçbirşey sölemedi ama piypiriklenmeye yer arıyorum galibaallahım korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallah benim tosuncukta fark atmıştırda bizi sevindirir..

inşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum allaha şükür doktor kötü hiçbirşey sölemedi ama piypiriklenmeye yer arıyorum galibaallahım korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallah benim tosuncukta fark atmıştırda bizi sevindirir..

biraz geç cevap verebildim bugün kulup te bi tuhaflık var çıktımı giremedim bi türlü ağır sörvr.
evet rizeliyim pilakam dan belli değilmi :)) bende cd yi annemlere yolladım ananeside görsün diye yarın akşam geri alacağım tembihliye tembihliye bi hal oldum sakın kaybetmeyin diye gelçi iş yerindeki bilgisayara kaydettim her ihtimale karşı ama olsun elimin altında :)))bende pisikopata bağladım şimdi ayda bir çağıracak nasıl geçecek o süre bilemiyorum :)) resimlerle idare etce artık. darısı hepinizin başına inşallah güzel haberlerinizle bu mutluluk katlanarak çoğalır :)

Selam kızlar.Bende doktora gittim kontrole herşey yolunda şükürler olsun.Birde süt içip güzelce yiyebilsem hiç sorun yok ama içim almıyoDoktorum 2 hafta sonra gel cinsiyetinede bakalım dedi öyle heyecanlandımki..Bu arada miniğim hiç yerinde durmuyor daha 10 haftacık ama maşşallah içerde taklalar atıyo:)Rabbim herkeze sağlıklı gebelik nasip etsiiinn..

merhaba sevgili hamişler,
ben de haziran hamilesiyim.2. hamileliğim,bir oğlum var.2 yaşında,minik bebeğim bize sürpriz oldu....henüz yeni alışabildim bu fikre insan beklemediği zaman büyük şok yaşıyormuş gerçekten.allahım tüm hamişlere sağlıklı bir hamilelik ,bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
oğlumda hiç bulantılarım olmamıştı,ölüyorum şimdi.hiçbşey yiyemiyorum.yiyecekler gözümün önüne gelince bile midem kalkıyo,kalkamıyorum yataktan.nolacak anlamış değilim.umarım çabuk geçer.doğru dürüst beslenemiyorum.umarım bebeğim iyidir.

bu arada kabızlıkla ilgili problem yaşayan arkadaşlara önerim olacak.
ben öğrendiğimde tatildeydim.yeme içme düzeenli olmayınca kabız oldum.ne yaptıysam da geçmedi.o kadar da su içiyorum halbuki.tatildönüşü düzenli olarak her sabah aç karna 4-5 tane kara kayısı yedim.cevizle beraber.önceleri faydası olmuyor gibi görünüyordu ama düzenli 1 hafta devam edince normale döndü.şu an çok rahatım.tavsiye ederim.

kızlar bir çoğunuz biliyorsunuz kızılcık ile olan aşkımı :)

ben kızılcığa artık hiç şeker koymadan yapıyorum, kuru kayısı miktarını artırdım çünkü ve tadı inanılmaz lezzetli,eşim de benimle beraber içiyor :)
işte bu artan kayısı kurusu sayesinde artık hergün tuvalete çıkabiliyorum, içeriğindeki o kadar kızılcığa rağmen bunu yaşabildiğime inanamıyorum ayrıca bir malatyalı olarak kayısının bende hiç etkisi olmadığını bu zamana kadar düşünürdüm,bünye alışmış derdik ama hamilelikte değişti işler.
özellikle bu kızılcık bazlı meyve içeçeğimi idrar yolu enfeksiyonu + kabızlık yaşayanlara tavsiye ediyorum, süper süper süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…