canım bazı doktorların 4 boyutlu ultrasonu olmuyor, biraz daha pahalı lüks olduğu için sanırım.. sen bi dahaki gidişinde sor bakalım dr una 4 boyutlu ugs yok mu sizde diye
anladım canım sağolasın...benim resimlerde bebek siyah kesenin içinde beyaz bişey hiçbirşeyi belli olmuyor.merak ettim oyüzden.
bu arada hepinize günaydın kızlar, umarım çoook güzel bi gün geçirirsiniz, mutluluk hormonlarınız tavan yapar
ben doktordan geliyorum, kan ve idrar tahlillerimi verdim, şişe şişe aldılar artık nelere bakacaklarsa, inş. sonuçları da güzel gelir, bide bi hata yaptım ama sorun olmaz umarım, size de danışayım, doktor biraz kan aldı sonra yemek ye iki saat sonra gel tokluk kan şekerine bakalım dedi, benim yediklerimi iki saat midemde tutabilmem pek mümkün olmadığı için ancak 1 saat 40 dakika dayanabildim beklemeye, oturacak halim de kalmamıştı gittim verdim kanı sizce sonucu etkiler mi?
3 boyutluda öyle oluyor ya, bide kaç haftalıksın? sanırım 12 den sonra eller kollar gözükmeye başlıyor
8+2'ydim ondan mı yani,sanırım acele ediyorum ya.buradaki arkadaşların heyecanlarını görünce bende terslik var sandım.:>
Merhaba arkadaşlar.Ben Özlem.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.
arkadaşlar ben de bi 15 gün önce öğrendim hamile olduğumu.daha önce tüp bebek tedavisi görmüştüm iki kez.o yüzden müthiş bi süpriz oldu.
arkadaşlar ben de bi 15 gün önce öğrendim hamile olduğumu.daha önce tüp bebek tedavisi görmüştüm iki kez.o yüzden müthiş bi süpriz oldu.
gamziya unuttun mu beni(((
Merhaba arkadaşlar.Ben Özlem.Bende sizler gibi haziranda hamile kaldım tüp bebek yöntemiyle.Şuan 9+1 im sanırım.Sizlere bir sorum olacaktı.Geçen hafta salı günü bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.Bu zamana kadarda kasıklarımda batma ve göğüslerde hassasiyet vardı.Bugün kalktığımda göğüslerimde çok bir şey hissetmedim.Batmalarım ara ara devam ediyor.Şuan çok korkuyorum.Bu belirtimin azalması kötü bir şeymidir?bebeğime bir şey olmuşmudur Allah korusun.Benim gibi yaşayan varmı?Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın inşallah doktora gidicem.Teşekkürederim.
aminn canımmm benim bildiğim bi haftalık gerilik mühim dilmiş benmde geçen gittiğimde 4 gün küçük çıkmıştı vala hiç önemsemedim bu gittiğimde arayı kapatmış bi günde fark atmış bence herşey bizim kafamızda bitiyo gerilikte ilerilikte nolur doktor kötü şeyler sölemedikçe bişeyleri kafnıza takmayın takmayalım bol bol dua
aminn canımmm benim bildiğim bi haftalık gerilik mühim dilmiş benmde geçen gittiğimde 4 gün küçük çıkmıştı vala hiç önemsemedim bu gittiğimde arayı kapatmış bi günde fark atmış bence herşey bizim kafamızda bitiyo gerilikte ilerilikte nolur doktor kötü şeyler sölemedikçe bişeyleri kafnıza takmayın takmayalım bol bol dua
tebrik ederim canım, ne güzel görmüşsün bebeğini, ben normal ultrason resmini bile boynuma kolye mi yapsam diye düşünürken cd si olsa ne yaparım bilmem:) bu arada rizeli misin? 53 yazınca merak ettim, ben de rizeliyim de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?