Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

bu gün bulantım sakin sakin duruyor hiç coşmadan geçiyomu acaba yoksa benim bebişin annesine yeni numaralarımı var :26:

benim geçen hafta perşembeye kadar 3 hafta boyunca çok bulantılarım oldu, sürekli istifra ediyordum, hatta 3 hafta içinde 57 kilodan 50 kiloya düştüm, ve hep böyle gidecek diye korkuyordum, ama perşembeden beri çok şükür hiç olmadı, hatta iştahımda öyle bir arttı ki sürekli elimde bir şey var İnşaAllah seninde geçer

bu gün bulantım sakin sakin duruyor hiç coşmadan geçiyomu acaba yoksa benim bebişin annesine yeni numaralarımı var :26:

benim geçen hafta perşembeye kadar 3 hafta boyunca çok bulantılarım oldu, sürekli istifra ediyordum, hatta 3 hafta içinde 57 kilodan 50 kiloya düştüm, ve hep böyle gidecek diye korkuyordum, ama perşembeden beri çok şükür hiç olmadı, hatta iştahımda öyle bir arttı ki sürekli elimde bir şey var İnşaAllah seninde geçer

ayyyy inşallah en son dün sabah çıkarma yaptım ara ara bulandım ama şükürler geçen hafta 4 defa çıkardığımı bilirim sabahtan akşama kadar hiç durmuyodu bulantım hayırlısı ile şu ilk ayları atlatıp hamişliğin tadını çıkarsak

İnşaAllah Rabbim hepimize hamileliğide, anneliğide hayırlısıyla, tadıyla , mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsin

kızlar bende haziranda hamile kaldım rabbimin izniyle marttada doğum yapacam,9 haftalık olduk...sizdede mide bulantısı baş dönmesi göz kararması oluyomu,kokulara karşı çok hassasım parfüm bile midemi bulandırıyo..

hoşgeldin annecik....ayyy bebişim hiç olmazmı ben en ufak bir yemek kokusunda wcde alıyom soluğu....ama artık parfüm etkilemiyor beni mutfağa girmeden önce pamuğa parfüm sıkıp maske yapıyom kendime eskiden eşime parfüm kullandırtmazdım ağır kokuyo midem bulanıyo diye söylenirdim oda senin sevdiğin parfüm yıllardır sen alıyon diye anlam veremeyip boş boş bana bakardı yawww annelik ne kadan enteresan bişiymiş ayyy keşke şöyle 2-3 gün kocişler taşısa bebişi bizim çektiklerimizi bi çekseler bi anlasalar bizi ne güzel olurdu

valla benim kocamın beni anlaması için böyle bir şey yaşamasına gerek yok o kadar empati yapan bir insan ki, ben yiyemedikçe o da yiyemiyordu, bana hiç iş yaptırmadı, işten gelip iftara kadar yemekleri kendi yapıyor, iki gün önce de ya keşke imkan olsa inan senin yerine hamileliği de doğumu kendim yaşar senin bu şekilde acı çekmeni istemezdim diyor, bende hiçte bile 9 ay istifra edeceğimi bilsem yinde bu duyguları kendim yaşar sana vermezdim diyorum herşeye değer bence bu duygular, yaşananlar

çok iyi yapmışsın, benim arkadaşım 16 ay önce erol hoca ile doğum yaptı çok çok memnun kaldı, hem de epidural yaptı, gelecek miymiş yurt dışından?

VENUSTEN kuzum sen nerelerdesin yaa epeydir uğramadın buralara özlettin kendini

kocanın önünde saygıyla eğiliyor ve en iyi koca ilan ediyoruz

:)))) guiter m alemsin valla..
bencede yilın kocası ilan edilecek kadar kibarmış ama senin şu söylemin beni burda kırdı geçirdi hayatım yaaa:)))) halla gülüyorum rabimde sei güldürsün inşallah..

Tvlerde kadına yönelik şiddetleri gördükçe o kadar çok şükrediyorum ki onun gibi eşim olduğu için, Rabbim onu başımdan eksik etmesin, şu an ki kişiliğinden, karakterinden uzaklaştırmasın, Herkese de onun gibi merhabetli,şefkatli,sevgi dolu eş versin, öyle eş olamayanları da ıslah etsin....

:)))) guiter m alemsin valla..
bencede yilın kocası ilan edilecek kadar kibarmış ama senin şu söylemin beni burda kırdı geçirdi hayatım yaaa:)))) halla gülüyorum rabimde sei güldürsün inşallah..

:))) ama baksana neler demiş adam vallahi haketti :90:

aminnn hepimiz hep gülelim sevcanım inş. :76:

Son düzenleme:
VENUSTEN kuzum sen nerelerdesin yaa epeydir uğramadın buralara özlettin kendini

bulantılı günler geçirdim bayadır sarhoş gibiydim öbür martta yazıyodumda burayada yazıyodum sona noldu bilmiyom bi kopukluk oldu hamileliliğin en güzel evresi 3-6 ay arasıymış o zamanı bekledim coşmak için bu gün az bulantım heryere yetişiyorum balım

hmmm öteki taraflara takılmışsın yakaladım seni

ee bulantılar geçer artık, evet en keyifli dönem başlıyor.. tadını çıkartalım şekerler..

oy maşallah yawrummm...allah nazarlardan saklasın....benim kocişimde anlayışlı ama benim çok nazlı olduğumu ve bazen abarttığımı düşünüyo halbuki biliyoki ben sabırlıyımdır oldukça kolay kolay mızmızlanmam anneme şımarıklık yaparım sadece yemek yapmaya çalışsada hayatta tek beceremediği şey yemektir yawrum oruç tutuyo ama ne yiyo ne içiyo bilmiyom çünkü ben mutfağa uğrayamıyom tarif ediyorum yapamıyo malesef herşeyi mükemmel yapar ütüyü bile yemeği asla yapamaz allahtan kaynana bendede doydu karnımız ailecek tabi ben annemi tercih ederimn o ayrı mesele

bulantıları geçen arkadaşlar kaçıncı haftadasınız, gün sayıyorum ben de artık bitsin diye, çok yoruldum. şöyle bulantısız bir saat bile ne güzel olurdu diye hayal kuruyorum. bide bulantılar malesef beni zayıflatmadı, belki midemi bastırır, bulantımı geçirir diye sürekli bişey yiyorum, çıkardıktan sonra da boğazım acıyor yine yiyorum bi de ben de eşimi anmadan geçemiycem gözümün içine bakıyor iyi misin diye, bir aydır da dışarda yiyoruz:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…