bu gün bulantım sakin sakin duruyor hiç coşmadan geçiyomu acabayoksa benim bebişin annesine yeni numaralarımı var :26:
bu gün bulantım sakin sakin duruyor hiç coşmadan geçiyomu acabayoksa benim bebişin annesine yeni numaralarımı var :26:
benim geçen hafta perşembeye kadar 3 hafta boyunca çok bulantılarım oldu, sürekli istifra ediyordum, hatta 3 hafta içinde 57 kilodan 50 kiloya düştüm, ve hep böyle gidecek diye korkuyordum, ama perşembeden beri çok şükür hiç olmadı, hatta iştahımda öyle bir arttı ki sürekli elimde bir şey varİnşaAllah seninde geçer
İnşaAllah Rabbim hepimize hamileliğide, anneliğide hayırlısıyla, tadıyla , mutluluk içinde geçirmeyi nasip etsinayyyy inşallah en son dün sabah çıkarma yaptım ara ara bulandım ama şükürler geçen hafta 4 defa çıkardığımı bilirim sabahtan akşama kadar hiç durmuyodu bulantımhayırlısı ile şu ilk ayları atlatıp hamişliğin tadını çıkarsak
kızlar bende haziranda hamile kaldım rabbimin izniyle marttada doğum yapacam,9 haftalık olduk...sizdede mide bulantısı baş dönmesi göz kararması oluyomu,kokulara karşı çok hassasım parfüm bile midemi bulandırıyo..
hoşgeldin annecik....ayyy bebişim hiç olmazmı ben en ufak bir yemek kokusunda wcde alıyom soluğu....ama artık parfüm etkilemiyor beni mutfağa girmeden önce pamuğa parfüm sıkıp maske yapıyom kendime eskiden eşime parfüm kullandırtmazdım ağır kokuyo midem bulanıyo diye söylenirdim oda senin sevdiğin parfüm yıllardır sen alıyon diye anlam veremeyip boş boş bana bakardı yawww annelik ne kadan enteresan bişiymişayyy keşke şöyle 2-3 gün kocişler taşısa bebişi bizim çektiklerimizi bi çekseler bi anlasalar bizi ne güzel olurdu
Zekai Tahir hastanesi ile forumda olumsuz şeyler okuduğumdan kararsızdım fakat şu da çok önemli ki insanların her zaman memnun olması mümkün değil o yüzden b izzat görmek yaşamak daha doğru. Tanıdık tavsiyesiyle Özel Çağ Hastanesinden randevu aldım umarım beklediğim gibi iyi bir hastane ve doktorla karşılaşırım,. Erol Bayraktar ı tavsiye ettiler Çağ hastanesinden fakat kendisi yurtdışında olduğu için Doktor Güler Şahine randevu aldım.
Teşekkür ederim mesajlarınız için, birbirimizi bilgilendirmeye devam edelim
hoşgeldin annecik....ayyy bebişim hiç olmazmı ben en ufak bir yemek kokusunda wcde alıyom soluğu....ama artık parfüm etkilemiyor beni mutfağa girmeden önce pamuğa parfüm sıkıp maske yapıyom kendime eskiden eşime parfüm kullandırtmazdım ağır kokuyo midem bulanıyo diye söylenirdim oda senin sevdiğin parfüm yıllardır sen alıyon diye anlam veremeyip boş boş bana bakardı yawww annelik ne kadan enteresan bişiymişayyy keşke şöyle 2-3 gün kocişler taşısa bebişi bizim çektiklerimizi bi çekseler bi anlasalar bizi ne güzel olurdu
valla benim kocamın beni anlaması için böyle bir şey yaşamasına gerek yoko kadar empati yapan bir insan ki, ben yiyemedikçe o da yiyemiyordu, bana hiç iş yaptırmadı, işten gelip iftara kadar yemekleri kendi yapıyor, iki gün önce de ya keşke imkan olsa inan senin yerine hamileliği de doğumu kendim yaşar senin bu şekilde acı çekmeni istemezdim diyor, bende hiçte bile 9 ay istifra edeceğimi bilsem yinde bu duyguları kendim yaşar sana vermezdim diyorum herşeye değer bence bu duygular, yaşananlar
kocanın önünde saygıyla eğiliyor ve en iyi koca ilan ediyoruz
kocanın önünde saygıyla eğiliyor ve en iyi koca ilan ediyoruz
:)))) guiter m alemsin valla..
bencede yilın kocası ilan edilecek kadar kibarmış ama senin şu söylemin beni burda kırdı geçirdi hayatım yaaa:)))) halla gülüyorum rabimde sei güldürsün inşallah..
VENUSTEN kuzum sen nerelerdesin yaa epeydir uğramadın buralara özlettin kendini
bulantılı günler geçirdim bayadır sarhoş gibiydim öbür martta yazıyodumda burayada yazıyodum sona noldu bilmiyom bi kopukluk olduhamileliliğin en güzel evresi 3-6 ay arasıymış o zamanı bekledim coşmak için bu gün az bulantım heryere yetişiyorum balım
valla benim kocamın beni anlaması için böyle bir şey yaşamasına gerek yoko kadar empati yapan bir insan ki, ben yiyemedikçe o da yiyemiyordu, bana hiç iş yaptırmadı, işten gelip iftara kadar yemekleri kendi yapıyor, iki gün önce de ya keşke imkan olsa inan senin yerine hamileliği de doğumu kendim yaşar senin bu şekilde acı çekmeni istemezdim diyor, bende hiçte bile 9 ay istifra edeceğimi bilsem yinde bu duyguları kendim yaşar sana vermezdim diyorum herşeye değer bence bu duygular, yaşananlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?