Maşşallahhhhh erkek senesı kız senesı derlerdıde ınanmazdım:))) herkesler erkekmı etck:)) cok guzl bı zamana denk geldı hamılelıgımz ztn benm hep hayalını kurdugum bı zamandı ALLAH gonlume gore nasıp ettı cok sukur:) sımdı geceler uzun gnler kısa hemencık gecck zamn gelck bebişlerimz:))) sonra onlr ele avuca gelck donemde bıde tatıle cıktıkmı hersey tam super olcak:)) Rabbım herkesın gonlune gore versın yerım o mınık bebıslerıııı benn mınık ayaklrını backlrını guzel kokan enselerını yerım
kesinlikle katılıyorum.. bencede en güzel zamanda hamile kaldık... hem karnımız kocaman olunca bunalmicaz.. hem bebiş yazın tam ele avuca sığacak döneme giricek..
günaydın kızlarrrrrrrr
gerilmeyin lütfen yaaa, facebook fikrine sıcak bakan oraya gider, bakmayan buraya..
ama açıkçası ben burdayım, bana da burası daha sıcak geliyor.. ama isteyen hem oraya hem buraya takılabilir tabi..
nasılsınız görüşmeyeli?? benim geceleri hafif ağrılarım batmalarım hariç her şey yolunda diyebilirim..
epeydir giremedim özledim sizlerriiiiii
yaaa banada dunden berı oluo sankı boyle batma gıbı demıyeyımde nasıll dıyeyım:))) boyle sankı karıncalanıoms gıbı hıssedıorum sankı boyle cok dusuk akımla elktrk verılıoms gıbı evet bu daha dogru oldu sanırm:)) ılk hamılelık cehalet dız boyu anlamıorumkı bısey:)))
aynen ilk hamişlik, abla abi de yok ki örnek olsun
batmalar normal ama sanırım, vücudumuzun denge merkezi değişti çünkü, belim dümdüz oldu valla, bildiğin kütük gibi
Benm belm hıc dumduz degıl bıldıgn egrıldı ıcerı gırdı benmı anormalım:)) agırlk one kaydıgı ıcın belm ıcerı gırdı dıye dusundum ama agrlk olrk karnımıda goremıorum ne agırlk yapıo cok merk edıorum:))) hayırlısı olsun artık bı sekılde oyle boyle geccek bu zamnlar gelck mınık tavsanlarımz:))
zayıfsan eğer ondandır canım, ben 3 kilo aldım sanırım 3 ünü de belime aldım :90:
ne kadar kilo almazsan o kadar iyi sonuçta kafana takma sakın anormal fln değil, önemli olan bebeğin gelişimi iyi olsun..
aynen ilk hamişlik, abla abi de yok ki örnek olsun
batmalar normal ama sanırım, vücudumuzun denge merkezi değişti çünkü, belim dümdüz oldu valla, bildiğin kütük gibi
günaydınn sevgili güzel hamişler nasılsınız bakalım yağmurlu bir istanbul sabahı ve insanın içi kararıyo yataktan çıkası gelmiyoo
günaydınn sevgili güzel hamişler nasılsınız bakalım yağmurlu bir istanbul sabahı ve insanın içi kararıyo yataktan çıkası gelmiyoo
:) hadi ya!!benim bel çok şükür ince hala.bakalım devamında ne olacak.batmalar feci halde var bende.
günaydın bizde girdik 16.haftamıza :)
benimde yarın kayınvalidem geliyor :) biraz hazırlık yapacağım annişe :)
perşembe kontrolümüz var babanneyle miniğimiz tanışacak ve doktorumuz erkek demişti bakalım cinsiyetimizde kesinleşecek
bu arada kızlar hamileleiğimiz yaza gelmediği için çok şanslıyız bence
yazın miniklerle denizde çıpı çıpı yapabiliriz,
bende bişi ekleyim hemde yılın ilk aylarında doğmuş oldukları için okulda yaşıtlarına fark atacakalar...bir ay bile fark ediyor çünkü.. iyi ki ekim , kasım ,aralık ayları değil doğumumuz yoksa 1 yıl geriden geleceklerdi:)kesinlikle katılıyorum.. bencede en güzel zamanda hamile kaldık... hem karnımız kocaman olunca bunalmicaz.. hem bebiş yazın tam ele avuca sığacak döneme giricek..
bende bişi ekleyim hemde yılın ilk aylarında doğmuş oldukları için okulda yaşıtlarına fark atacakalar...bir ay bile fark ediyor çünkü.. iyi ki ekim , kasım ,aralık ayları değil doğumumuz yoksa 1 yıl geriden geleceklerdi:)
aa, bak bu doğru.!ben rehber öğretmenim, bu hep sorun oluyo.sene sonunda doğan çocukları ne yapacağınızı şaşırıyosunuz.bizimkiler tam zamanında gelicek inşallah
ben de elimde kahvemle evde pencere kenarında olmayı tercih ederdim, ama önümde yığılı dosyalarla bilgisayar başındayım.. hayat işte her zaman istediğin olmuyor
uuuuuvv ince belli arkadaşım inş hep öyle kalır, benim zaten normalde de ilk kilolarım oraya giderdi yine değişmedi..
batmalar şimdiden böyleyse bi de büyüyünce nasıl olcak kim bilir..
Bir de dün nette bişey okudum, şu anda bebişimin harketlerini hissetmek bana çok tatlı geliyor, keşke hep kıpransa diyorum.. ama okuduğum yazıda diyordu ki, sonlara doğru bebeğin hareketleri anneye acı vermeye başlarmış, sakin dursun diye dua ettircek kadar..
hayret ettim valla
ben de elimde kahvemle evde pencere kenarında olmayı tercih ederdim, ama önümde yığılı dosyalarla bilgisayar başındayım.. hayat işte her zaman istediğin olmuyor
cık cık kahve zararlı olmaz hamile kalmadan önce çok içerdim şimdi ne zaman içsem midemi bulandırıyo benim oğlumonun yerine bol limonlu ıhlamur tercih ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?