benimde kızım olacakmış çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim...
BEN DE 19. HAFTADAYIM.PEK HİSSETMİYORUM.DİKKATLİ DİNLEYİNCE ARADA UFAK TEFEK PITIRTILAR HİSSEDİYORUM SADECE...ama dün bişeye çok sinirlenmiştim, bağırdım filan.o an bariz şekilde hissetmeye başladım, çırpındı çocuk resmen.burdan kendimce çok hareketli olmasının pek de iyi bişey olmadığı kanısına vardım.meğer yavrucak huzurlu olduğundan sakinmiş
evet buna katılıyorum ben de başka bi insan oldum resmen, ağlak oldum çok, zırta pırta ağlıyorum :)))
Kızlar ben dün güya ayrıntılıya gittim.
eşimm doktora dedi ki sizin ultrason aletiniz farklı mı? o da hayır sizin doktorunuzunkiyle aynı(tanışıyorlar). bakan göz farklı anlamında kendi gözlerini işaret etti. uzmanlık alanım dedi.
Ama kızım da ben Atıl yüksele gitmiştim, iki gözünün birbirine uzaklığından tut safrakesesine kadar bakmıştı. bu şimdi gittiğim kendi doktorumdan daha detaylı bakmadı gibi geldi bana. bizim doktor neye bakıyorsa o da aynı şeylere baktı. Anlamadım. eline de bir avuç para saydık geldik:)
bişi sorcam kızlar hani şu renkli usg görüntüsü oluyo ya video fln bile çekiolar işte onun içn illa tarama testi flnmı olması lazm yoksa bn mesela kontrole gittiğimde desem bn renkli istiorm böle videosunu fln o an yaparmı doktor bide ücret olrk çokmu tuzlu? bu renkliyle alakalı hiçbi bilgim yokda bilgisi olan yazarsa sevnrm..
Bu arada ayrıntılı demek renkli demek değilgenelde teknolojide şuan ayrıntılının olduğu yerde renkli ultrason oluyor zaten.benm ayrıntılıda bakarken siyah beyazdı.en son iş bitince renkliye geçti.cd olayını en başta sordum ben.sizde en başta sorun varsa uyarın ona göre cd takıyorlar kaydediyorlar.sorunuz varsa özelden msj atın.forumu takip edemiyorum.ayrıntılıda şuna baktı doktor parmakları organları tam mı,omurga kaç tane beyin çapı normalmi,kilosu,yarık dudak varmı,kalp açıklığı varmı,ciğerleri böbrekleri falan
Evet valla ya birileri açıklasın ben de istiyorum hep 2 boyutlu usg ye girdim aksilikler yüzünden.Ayrıntılı için 3 boyutlu usg ye giricem yeterli mi bu bilmiyorum girenler neye girdi:>(biraz tuhaf bir soru oldu ama Türkçe işte)[/QUOTE
canım bilgiler için sağol...
çıktısını alıp doktorun eline vercem, bunlara bak dicem
:) ben çok hatırlattm.hatırlatmasam hiç bakmıyordu bir çok şeye
kızlar kaç gündür böyle sol kasığımda bi ağırlık hissediyorum ayağa fln kalktığımda bzn yatarken sanki aşağı düşcekmiş gibi.. yani bu yukarlardaydı önceden bikaç gündür aşağı inmiş gibi soluma bastırıyo..korkuyorm valla neden olabilir ki?
günaydın kızlarrrr...
LÜTFEN; 65 kilonun altında olan kızlar, offf çok mu kilo aldım, aman nasıl vercem, diyet mi yapsam gibi cümleler kurmayın, BENİ DELİ ETMEYİİİİİİİİİİİİİİİİN
Canım sen kaç kiloda hamiş kaldın şimdi kaçsın.Ben birazcık kiloluydum zaten doktor toplam 5 kilo alacaksın 9 ayda dedi:)))))
günaydın kızlarrrr...
LÜTFEN; 65 kilonun altında olan kızlar, offf çok mu kilo aldım, aman nasıl vercem, diyet mi yapsam gibi cümleler kurmayın, BENİ DELİ ETMEYİİİİİİİİİİİİİİİİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?