cnm çok geçmiş olsun şimdi bi problem yok dimi?? inşallah bi aksilik olmaz sağ sağlam zamanında alırız bebişleri kucaklarımıza
nasılsınız bakalım kızlar.... bende bi yaramazlık yok gibi... sadece göbüşten kaynaklı artık eskisi gb rahat hareket edemediğimi hissediyorum ama o da olacak artık o kadar dimi...
bu arada oda takımımıza karar verdik .. bugün arayıp sıpariş vericem.. daha önce arayıp kafama takılanları tek tek sordum.. hem fiyat uygun görüntü güzel ve kullanışlı muhattap olduğum bey de güven verdi açıkçası..
hemen linki paylaşayım...
Sedef Bebek Odası 5 Parça | Sedef Bebek Odası | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu odamız bu kızlar... yalnız kulplar pembe resimde.. bizimki mavi kulp olacak ...
birde dolap farklı olacak... hemen onuda yollim :)
Deniz Sürgülü 3Lü Dolap | Deniz Tekli Ürünler | ERMODA | Ermoda E-Ticaret Platformu dolap bu model.. tabiki beyaz olacak... 3 kapılı dolap ölçüsünde...
10 güne gelecek inşallah kurduğumuzdada bi foto çeker koyarım... içimize çok sindi kızlar inşallah geldiğindede aynı şekilde düşünürüm...
birde oğluşun odasına kendime koltuk düşünüyodum ama vazgeçtim bizde bi çekyat var rengi tap kulpların mavisinden linkteki resim kırmızı ama bendeki bunun açık mavisi...
Ünigenç Kanepe
tahminen hoş görünecek o kalsın dedim kocişe daha rahat olur hem gelende orda yatar isterse :))
bakalım nasıl olacak odamız...
bu arada oğluşun hastane çantasıda hazır :)))
sıra benim çantama geldi.... şimdilik netten araştırıyorum gecelik sabahlık takımı.. haftaya çarşıya çıkıp bakıcam.. alanınız varmı.. varsa nerden kaça paylaşıp fikir verirmisiniz??? ben mavi düşünüyorum
birde bedenini neye göre alcaz kiiii....
Bebek odası eşyalarını hazırlamak ne kadar zevkli:>İkeadan aldıklarımız geldi ama beşik ile dolabımız halen gelmedi.Bekliyoruz bakalım bu hafta içi gelecekmiş.Gelsin de kokusunu giderdikten sonra bir bir dizeyim bebeğimin eşyalarını.!5 tatilde hepsini yıkayıp düzenleyeceğim.Çantamızı falan da kaba taslak hazırladım.Ama ince ayrıntı 15 tatilde inşş:>hepimize kolay gelsin kızlar:>
canım güle güle kullansın odasını oğluşun..ben ilk hevesle almıştım oğlanda oda ama kıza almadım,almıycam,oğlanınkinide 3 yaşına gelmeden satmıştım çünkü bir süre sonra dolap hariç gereksiz gelmeye balşamıştı ne yaparsan yap odasında bile uyusa sabah yanında uyanıo:))gelelim gecelik olayınaaaaa...tek takım yetmiyor hberiniz olaaa...ilk giydiğiniz mutlaka batıyor ve eve gelirken giycek birşey kalmayınca dımdızlak kalıyorsunuz piyasada..emzrmeli ve sabahlıklı alın mutlaka.60-70 arası kiloya bile s beden oluyor.zaten kalıpları büyük onların ben bu halimle içinde yüzüyorum s bedenin..herkese kolay gelsiiinnn...ha bu arada emzirmeli olmasına güvenip yanınıza emzirme sütyeni almamazlık yapmayın sakın,ne olursa olsun sütyen şart yoksa sütler aşağı inmio ki bizzat yaşanmıştır
canım ya ben emzirme atleti aldım da sutyene gerek varmı yinede?? atlette çünkü sutyenin aynısının devamı atletle olanı... ben gerek olmaz diye düşündüm ama???
bebeğin duruş şekline bakıolar doğum pozisyonunu almışsada anneye çatı muayenesi yapıolar die biliorum.bebeğin kilosuda normalse normal doğum için sakınca görmüolar bende normal çok isterdim ama şartlarım sezeryanı mecburi kılıooo neyse hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.
Kızlar saç boyatmayı dr ma sordum, röfle yaptırabilirsin tabiiki dedi, saç derisine temas etmediği için vücuda girmediğinden dolayı yaptırılabilirmiş,, normal boyada beklediğinden sakıncalı olabilirmiş,, çok sevindim bikaç güne boyatıcam bende
ayrıca nasıl doğum yapabileceğimi sordum ki hamileliğin başından beri aynı doktorum, o yüzden artık tanıyoda beni, epiduralli olursa normal yapabilirsin dedi,, tabiiki başka bi aksilik olmazsa...
Kızlar saç boyatmayı dr ma sordum, röfle yaptırabilirsin tabiiki dedi, saç derisine temas etmediği için vücuda girmediğinden dolayı yaptırılabilirmiş,, normal boyada beklediğinden sakıncalı olabilirmiş,, çok sevindim bikaç güne boyatıcam bende
ayrıca nasıl doğum yapabileceğimi sordum ki hamileliğin başından beri aynı doktorum, o yüzden artık tanıyoda beni, epiduralli olursa normal yapabilirsin dedi,, tabiiki başka bi aksilik olmazsa...
Ya benim doğum yapacağım hastanede epidurali yalnızca sezeryanda kullanıyorlarmış.Bense illaki normal doğum istiyorum.Ne acısı umurumda ne de zorluğu,normal istiyorum ben.Ama epidural olmayınca üzülmüştüm baştan açıkçası.Hayırlısı artık
Buarada kızlar ben yorgan ve yastık konusunda tıkandım kaldım.Uyku setlerinin yorganları elyaf ya da silikon oluyor,onlar dabebeklere zararlı ve terletiyorlar.E yün ya da pamuk yaptırsam onu da yıkaması dert.Yastığa gelince de pofidik yastık asla olmaz boğlma tehlikesinden dolayı,boğulma önleyici yastık kullanan da hiç görmedim.Siz ne yaptının bu konuları?Ne düşünüyorsunuz?
Ya benim doğum yapacağım hastanede epidurali yalnızca sezeryanda kullanıyorlarmış.Bense illaki normal doğum istiyorum.Ne acısı umurumda ne de zorluğu,normal istiyorum ben.Ama epidural olmayınca üzülmüştüm baştan açıkçası.Hayırlısı artık
Buarada kızlar ben yorgan ve yastık konusunda tıkandım kaldım.Uyku setlerinin yorganları elyaf ya da silikon oluyor,onlar dabebeklere zararlı ve terletiyorlar.E yün ya da pamuk yaptırsam onu da yıkaması dert.Yastığa gelince de pofidik yastık asla olmaz boğlma tehlikesinden dolayı,boğulma önleyici yastık kullanan da hiç görmedim.Siz ne yaptının bu konuları?Ne düşünüyorsunuz?
valla benim bildiğim ilk zamanlar yastıksız yatması daha sağlıklı ama net bilgim yom canım... bende de aynı durum var normali epidural yapmıyolar bende zaten tırsık durumlardayım sezaryana döndüm dönecem gb((((((((
yaaa kızlar imdaat bugün sabahlık pijama gecelik aldım bedene o kadar zor karar verdimki hala veremedim hatta... aldım ama değişssemmikiiii.... pijama sabahlık large aldım... gecelik m aldım.... gecelik boyu çok uzun geldi bana dizimden 1 1 bucuk karış altında.... her ikiside uzun kollu acep geceliği değişsemmi.... kısa kollu mu alsam.. hastaneler sıcak zaten bide sabahlıkda var üşürsem onu giyerim diyorum ama fikri olan var mııı
canım ne güzel hemen almışsın ben ne kararsız bi insanım ya...annem geceliklerini alamadan doğurcan bu gidişle dio banafotolarını koyarmısınnnnn merak ettim ne renk kısa kollu bende düşünüorum zaten çok sıcağı sevmiorum ama ya serin olursa hastane.bedenini şimdiki kilona göre mi aldın
ben uylu seti alıcam canım yün ağır olur bebişe hem fazla sıcak tutar sonuçta önümüz bahar yaz.bide yıkaması dert tabi.bide zararlı olduğunu hiç duymadım çok kullananda var
yaaa kızlar imdaat bugün sabahlık pijama gecelik aldım bedene o kadar zor karar verdimki hala veremedim hatta... aldım ama değişssemmikiiii.... pijama sabahlık large aldım... gecelik m aldım.... gecelik boyu çok uzun geldi bana dizimden 1 1 bucuk karış altında.... her ikiside uzun kollu acep geceliği değişsemmi.... kısa kollu mu alsam.. hastaneler sıcak zaten bide sabahlıkda var üşürsem onu giyerim diyorum ama fikri olan var mııı
canım ne güzel hemen almışsın ben ne kararsız bi insanım ya...annem geceliklerini alamadan doğurcan bu gidişle dio banafotolarını koyarmısınnnnn merak ettim ne renk kısa kollu bende düşünüorum zaten çok sıcağı sevmiorum ama ya serin olursa hastane.bedenini şimdiki kilona göre mi aldın
kızlar hastanenin soğuk olacağını düşünmüyorum ama lohusayken kendinizi sıcak tutmakta fayda var hatta doğru mudur bilmem ama lohusa iken giren hastalık çıkmaz derler ben ilk doğumumda bi gecelik 3 pijama almıştım sezeryan doğumdu geceliği hiç giymedim şimdi gene koyacağım ne olur ne olmaz diye bide kendinize ta bol atlet koyun yada ter bezi alın mutlaka lakin ben çok terlemiştim yanınızda olsun
kızlar hastanenin soğuk olacağını düşünmüyorum ama lohusayken kendinizi sıcak tutmakta fayda var hatta doğru mudur bilmem ama lohusa iken giren hastalık çıkmaz derler ben ilk doğumumda bi gecelik 3 pijama almıştım sezeryan doğumdu geceliği hiç giymedim şimdi gene koyacağım ne olur ne olmaz diye bide kendinize ta bol atlet koyun yada ter bezi alın mutlaka lakin ben çok terlemiştim yanınızda olsun
canım valla bende alırken feci kararsızdım L beden aldım... pijama şimdide oluyo karnım insede olur sonuçta pijama olduğundan kolay oluyo seçmesi ama gecelik sıkıntı.. onu m aldım ama değişicem kararsızım...
ama dediğin gb hastane sıcaktır... pijamam ince penye ama gecelik azıcık kalın gb onu değişcem hem ince penye hemde yetim kol yada kısa kol bişey bakıcam üşürsem de sabahlık var zaten onu geçiriveririm üstüme...
ilk fırsatta koyarım fotolarını...
günaydın kızlar.. nasılsı nız baklaım?? biz iyiz.. sadece günlük kasılmalarımızda artış var ama sanırım normal bi durum... özellikle de yürürken dışarda... evde pek olmuyo...
onun dışında bugün aşıya gidiyoruz tetanozun 2. dozu var.. ve artık lohusa gecelik sabahlık o işi halledicem inşallah bakalım....
canım ya ben emzirme atleti aldım da sutyene gerek varmı yinede?? atlette çünkü sutyenin aynısının devamı atletle olanı... ben gerek olmaz diye düşündüm ama???
kızlar size birşey sorucam..geceleri çok zor uyuyorum,bacaklarımın arasına yastık koyuyorum ama olurda yastık düşerse feci bir bacak ağrısıyla uyanıyorum,sonra uyu uyuyabilirsen ağrıdan..oğlanda böyle olmamıştım hiç,bunda gece olsun yatayım istemiyorum açıkçası..kabus gibi..hele şu tuvalet olayı yok mu,belki gece 5-6 kere kalkıyorum,çlüyorum..sizde de varmı bu durum ,ne yapıyorsunuz,çözüm lütfenn...UYUMAK İSTİYORUM..
ay tam hislerime tercüman olmuşsun bende aynı durumdayım bi çözüm bulursan mutlaka yaz noluurrr
kızlar size birşey sorucam..geceleri çok zor uyuyorum,bacaklarımın arasına yastık koyuyorum ama olurda yastık düşerse feci bir bacak ağrısıyla uyanıyorum,sonra uyu uyuyabilirsen ağrıdan..oğlanda böyle olmamıştım hiç,bunda gece olsun yatayım istemiyorum açıkçası..kabus gibi..hele şu tuvalet olayı yok mu,belki gece 5-6 kere kalkıyorum,çlüyorum..sizde de varmı bu durum ,ne yapıyorsunuz,çözüm lütfenn...UYUMAK İSTİYORUM..
ben de yastık ile uyuyorum.Hatta öyle bir yastık ki öyle ince düz değil bildiğin eski tiplerin kalın yün yastıkları gibi kocaman birşey ile yatıyourm.Diğer türlü rahat edemiyorum.Ama uyku sorunum yok Allahtan.Uyuyorum uyumasına da tabi gene de tam da rahat değil tabi.Wc olayına gelince de en az 3 kalkıyorum.Gece ayağa kalktığımda Ayağımın üstüne basmakta zorluk çekiyorum.Ayaklarım şiştiği için heralde ilk bastığımda acıma yapıyor tabanım.
Eşofman aldım ben M beden şimdi de oluyor.Sabahlığıma uygun aldım o yüzden bir daha sabahlık almadım.Kırmızı lacivert renkkteEki Görüntüle 328480 Ben böyle birşey aldım spor birşey olsun istedim.Lohusa geceliklerini pek beğenemedim.Hatta netten aldım kızlar.L.m.n.gdan:>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?