Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

cnm çok geçmiş olsun şimdi bi problem yok dimi?? inşallah bi aksilik olmaz sağ sağlam zamanında alırız bebişleri kucaklarımıza

yok cnm yok bir sorun ama neler çektim bir allah birde ben bilirim o psikolojiyi..uzan zamandır da bu yüzden girmiyordum topğe,sinirlerim haraptı çünkü,ama çok şükür yok bir sorun artıkk..

canım güle güle kullansın odasını oğluşun..ben ilk hevesle almıştım oğlanda oda ama kıza almadım,almıycam,oğlanınkinide 3 yaşına gelmeden satmıştım çünkü bir süre sonra dolap hariç gereksiz gelmeye balşamıştı ne yaparsan yap odasında bile uyusa sabah yanında uyanıo:))gelelim gecelik olayınaaaaa...tek takım yetmiyor hberiniz olaaa...ilk giydiğiniz mutlaka batıyor ve eve gelirken giycek birşey kalmayınca dımdızlak kalıyorsunuz piyasada..emzrmeli ve sabahlıklı alın mutlaka.60-70 arası kiloya bile s beden oluyor.zaten kalıpları büyük onların ben bu halimle içinde yüzüyorum s bedenin..herkese kolay gelsiiinnn...ha bu arada emzirmeli olmasına güvenip yanınıza emzirme sütyeni almamazlık yapmayın sakın,ne olursa olsun sütyen şart yoksa sütler aşağı inmio ki bizzat yaşanmıştır

Bebek odası eşyalarını hazırlamak ne kadar zevkli:>İkeadan aldıklarımız geldi ama beşik ile dolabımız halen gelmedi.Bekliyoruz bakalım bu hafta içi gelecekmiş.Gelsin de kokusunu giderdikten sonra bir bir dizeyim bebeğimin eşyalarını.!5 tatilde hepsini yıkayıp düzenleyeceğim.Çantamızı falan da kaba taslak hazırladım.Ama ince ayrıntı 15 tatilde inşş:>hepimize kolay gelsin kızlar:>

günaydın kızlar.. nasılsı nız baklaım?? biz iyiz.. sadece günlük kasılmalarımızda artış var ama sanırım normal bi durum... özellikle de yürürken dışarda... evde pek olmuyo...

onun dışında bugün aşıya gidiyoruz tetanozun 2. dozu var.. ve artık lohusa gecelik sabahlık o işi halledicem inşallah bakalım....

hadı hayırlı olsun bakalım... bizde bekliyoz cumaya geliyo inşalla mobilyalar ama babamız ne zaman monte eder orasını bilmiyorum...

canım ya ben emzirme atleti aldım da sutyene gerek varmı yinede?? atlette çünkü sutyenin aynısının devamı atletle olanı... ben gerek olmaz diye düşündüm ama???

canım ya ben emzirme atleti aldım da sutyene gerek varmı yinede?? atlette çünkü sutyenin aynısının devamı atletle olanı... ben gerek olmaz diye düşündüm ama???

Canım ben de aynen emzirme atleti aldım sütyenliüst kısmı.Soğukta doğum olacak oyüzden atletli aldım.Yoksa hem sütyen hem üzerine atlet zor olacak diye düşündüm.Tabi bakalım kullanalım bi de sonra bakarız bide sütyen alırız mecbur zaten o da:>

Kasılmalara gelince benimde başladı özellikle gün içerisinde hareket edince tekmeydi dönemydi şu bu derken fena canımı acıttığı oluyor.Sanırım bunlar kasılmadır diye düşündüm.
Bugün okulumuz tatil hatta 2 gün tatil.Evdeyiz oğlumla.Büyütüyoruz birbirimizi.Tam 10 kilo almış bulunmaktayım,hadi hayırlısı gayrii:>bi 5 kilo daha alırım heralde.Ama herşeye değerr...

Son düzenleme:
yaaa kızlar imdaat bugün sabahlık pijama gecelik aldım bedene o kadar zor karar verdimki hala veremedim hatta... aldım ama değişssemmikiiii.... pijama sabahlık large aldım... gecelik m aldım.... gecelik boyu çok uzun geldi bana dizimden 1 1 bucuk karış altında.... her ikiside uzun kollu acep geceliği değişsemmi.... kısa kollu mu alsam.. hastaneler sıcak zaten bide sabahlıkda var üşürsem onu giyerim diyorum ama fikri olan var mııı

naberin kızlar??? ben sabahları çok zor ayılıyorum hani böle salsam tüm günü yatakta geçirebilirim (((((

canımcım,atlette olur ondan da var bende oda çok rahat..burada yok ama geceliklerin hayırlı olsun ama bnce çok büyük almışsın,kalıpları çok büyük zaten onların,kısa kollu olması farketmez eğer sabahlığı varsa,hastanede sorun değilde eve çıkarken üstünde sıkı bişeyler olsun malum mart kapıdan baktıracak gibi...
bu arada dışarda bendede kasılma fazla oluyor hatta evdede..ama drum magnezyum al hergün yada 2 günde bir diyor,onlarda gevşetirmiş hakaten gevşetiyor ama ben savsaklıyorum işte bazen..

kızlar size birşey sorucam..geceleri çok zor uyuyorum,bacaklarımın arasına yastık koyuyorum ama olurda yastık düşerse feci bir bacak ağrısıyla uyanıyorum,sonra uyu uyuyabilirsen ağrıdan..oğlanda böyle olmamıştım hiç,bunda gece olsun yatayım istemiyorum açıkçası..kabus gibi..hele şu tuvalet olayı yok mu,belki gece 5-6 kere kalkıyorum,çlüyorum..sizde de varmı bu durum ,ne yapıyorsunuz,çözüm lütfenn...UYUMAK İSTİYORUM..

ay tam hislerime tercüman olmuşsun bende aynı durumdayım bi çözüm bulursan mutlaka yaz noluurrr

ben de yastık ile uyuyorum.Hatta öyle bir yastık ki öyle ince düz değil bildiğin eski tiplerin kalın yün yastıkları gibi kocaman birşey ile yatıyourm.Diğer türlü rahat edemiyorum.Ama uyku sorunum yok Allahtan.Uyuyorum uyumasına da tabi gene de tam da rahat değil tabi.Wc olayına gelince de en az 3 kalkıyorum.Gece ayağa kalktığımda Ayağımın üstüne basmakta zorluk çekiyorum.Ayaklarım şiştiği için heralde ilk bastığımda acıma yapıyor tabanım.

Eşofman aldım ben M beden şimdi de oluyor.Sabahlığıma uygun aldım o yüzden bir daha sabahlık almadım.Kırmızı lacivert renkkte Ben böyle birşey aldım spor birşey olsun istedim.Lohusa geceliklerini pek beğenemedim.Hatta netten aldım kızlar.L.m.n.gdan:>

canım emzirebilecekmisin bununla peki??

bn geceleri neden uyuyamadığımı farkettim..bacaklarımın arasına ne kdr yastık alsamda kollarımın altınada yastık almam grk ama bu sefer kanepe gbi oluyorum eşim kızıyo her yerimde yastık sarılamadığı için :)) ama o işe gittikten sonra bi yatıyorum her yerimde yastık çok rahat uyuyorum valla..kollarında yüksekte olması grkiyo sanırım..kramplar içinde soda tavsiye ediyorum günde 1 tane bazen 2 tane içtiğim oluyo..şuana kdr 2-3 kere kramp yaşadm..içindeki minerallerden galiba iyi geliyo bna..

nasılsınız bakalım????????

uyku sorunu konuşulmuş... valla şimdilik şükür uyuyabiliyorum ama eskisi gb rahat değil tabi... hele dün gece sol tarafa yatamadımki sıpacık sağolsun ayakları tam hani bel kavisin vardır ya ordaydı.. sol tarafta haliyle o bölgenin üzerine yatıyorum sol taraf sağlıklı diye... sıpacım dün vurdu da vurdu... zar zor daldım uykuya...

bide ben yastık filan kullanmıyorum bacaklarıma.. geçenlerde denedim rahat edemedim...

bu arada bacak arası kaslarım geriliyo herhalde yatakta dönerken filan ağrıyo o bölgem...

bu arada zehra büyük almışsın pijamayı dedin ama şu an anca oluyo ya sezaryan olurda karnım inmezsa diye korkuma şu ankş bedene göre aldım... küçültmelimiyimki??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…