Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

selam kızlar nasılsınızzz
20 gün sonra bugün işbaşı yaptım offf çok sıkıldımm ne rahattım evde
canım isteyince yatıp uyuyodum ((
hiç çalışasım yok benimm yaa ev hanımı olasım var çok fena :)))
bebişim iyi sanırsam kuzum sessiz sedasız büyüyo hiç üzmüyo anneciğini :))
kitapta okudum bu hafta her gün 1 mm büyüyomuş kuzucummm :))
benden bu kadr
hee bu arada ramazan geliyo napcaksınızz

bugün dr gittim arkadaşlar bebişimin kalp atışlarını gördüm ayyy o kadar güzeldiki o küçücük şeyin içinde minik bi nokta pır pır ediyo sanki çok güzeldi yaaaaaaa
ilk hamileliğim alp atışını göremeden sonlanmıştı bu da öyle olacak diye çok korkuyodum Allahıma çok şükür bi sorun yok, ultrasonla sat aynı 7 haftalık olduk bugün :ür
Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaah

evet yaa ramazan geliyo bugün doktora oruç konusunu soracaktım ama unuttum, annem kesinlikle tutma diyo günler çok uzun susuz kalır bebişim tutmıycam sanırım

bebelerimizin gelişim zamanlarıymıs bol bol su ıcmelıymısız o yuzden doktor tutma demişti kızlar daha sonra telafi ederiz artık

ay inanmıyorum, ne güzel gerçek hediye ve mucize seninkisi, bunca yıldan sonra o istediği zaman yani allah istediği zaman gelmiş, bak duygulandım şimdi, hamilelikten heralde.....

kızlaarr kocacım az önce bi günlüğüne şehir dışna gitti
daha öncede gidiyodu ama hiç böyle olmamıştım
gittiğinden beri ağlıyoruumm (
çok özledim şimdideeenn

inşallah canım haftaya çarşaba gitmeyi düşünüyorum doktora inşallah güzel haberlerle gelirim buraya

yolk göründü ama doktorum için yeterli olmadı bana olumlu çok şey söylemedi

selam kızlar bgn doktora gittim bulantı ve ateş yüzünden
ama doktorum bunların hepsininnormal oldugunu söyledi..
yatışta vermedi ayrıca..
kan vermiştim 3gün önce hepsinin sonucuda güzel çıkmış.
ayrıca bgn bebişimin kalp atışlarını bi kere daha duyduk,üstelik karnımdan muayeneyle
dgrnde karnımdan duyamamıştık alttan duymuştuk...

ayyyy çok sevindim bi daha dr gittiğimde kocaman olcak yawrum bulantısı olmayan arkadaşlar hep 5-6 haftalık olanlar benimde o haftalarda hiç bulantım olmadı 7-8 çok yoğun geçiyo sanırım inşallah sizinki rahat geçer dicem ama bence sizin fasulyeler de size yavaş yavaş kendilerini tanıtırlar resmen parmağında oynatıyolar yat anne kalk anne mama ye anne bunu beğenmedim kus anne şimdi zorla şunuda ye anne bunu beğendim ama sen beni unuttun iş yaptın hadi bunuda kus anne aklın başına gelsin bakalım bi daha beni unutcanmı anne diyo benimki

günaydın gebişler,

bugün ay sonu çooook yoğun geçecek...

benim de bulantılarım 6 ve 7. haftadaydı, 8 den sonra bulantı kalmadı ama halsizlik tansiyon düşmesi, karın ağrısı hep var onlara alıştım sanki..

venusten ne güzel demişsin bizi şimdiden oynatıyolar parmak kadar boylarıyla zibidikler :90:

bide doğduktan sonrasını düşünemiyorum

günaydın güzel hamişler nasılsınız

kızlar bız bugun bebıslerle fenalardayız artık doktora gıtme zamanımızın geldıgını dusunuyorum var mı bıldıgınız anadolu yakasında ıyı bır doktor :84:

günaydınn :) :)
bugün şirkette harika bir kahvaltıyla işe başladım. Bugün için tüm hamişlere mide bulantısız eğlenceli ve çoookkk mutlu bir CUMA günü diliyorum...

gunaydın kızlar hayırlı cumalarr

canım ne guzl ıyı dıleklerde bulunmussun ınsallahhh bulantısız bı gun olurrr

merhaba kızlar bende geçen hafta kalp atışlarını duydum herşey normal dedi. ama ultrason hftası daha ileri çıktı yani suan 9+2 yim. bi sonraki randevu için bişey söylemedi gerçi ben şimdi şehir değiştiriyorum eşimin görevi dolayısıyla drumda mecburen değişecek oraya gittiğim gibi güsel bi dr bulmam gerekiyor. doğu görevine gidiyoruz doğumu nerede yyapacağıma karar veremiyorum ailemin yanında batıda mı yapsam yoksa doğuda eşimle birlikte mi:S

slm kızlar hayırlı cumalar hepinize,
biz doktordan geliyoruz yavrumla:) muayenede 6+2 günlüğüm dedim, dr. ultrasonda daha küçük çıkabilir üzülme dedi, sonra bir ultrasona girdik ki 6+4 müş bebişim. şimdiden annesini yalancı çıkarmadı yavrum. 25 mm olmuş:) on gün sonra gel kalp atışlarını da duyalım dedi. ama kafama takılan şeyler var, test falan istemedi hiç, bir dahaki gidşime mi isteyecek acaba?bulantımdan bahsettim, metpamid diye bir hap verdi, günde 3 kere iç bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor kafam karıştı bir de orucu sormayı unuttum

anadolu yakasında nerdesin yasemin, ben ümraniyedeyim, afiyet hastanesine gittim, fazilet hanıma, güleryüzlüydü, ilgiliydi sanki..

canım dayanabiliyosan ilaç içme, ama dayanılmayacak kadar kötüyse A grubu ilaçlardan içmekte fayda var...

Bir de bu halde oruç tutmayı nasıl düşünebiliyosunuz kızlar hiç anlayamıyorum..?? Zaten hamilelerin oruç tutması dinen de doğru değil.
Kendinizi değil bebeğinizi düşünün.. Bunu bence doktora bile sormaya gerek yok.

arkadaşım maşallah bebeğinin iyi olmasına sevindim ama 25 mm olan bebiş mi kese mi? ben de dün doktordaydım 7+0dık dün ultrasona göre ve sata göre, benim ultrason kağıdında 10.5 mm yazıyodu ve doktor bebeği ölçmüştü sen şimdi 25 mm diyince kafam karıştı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…