aslında doğru söylüyosun 2 hafta sonra gel dedi doktor iyi olucak yaa iyi düşünmeliyim
düşünüyorumda benim canımı eşim sıktı aslında ben sevindinmi diye sordum eşimde ne sevinicem ne gördükki demesinmi çok sinirlendim
bu olay benim kafama takıldı aslında hala hamile olduğuma inanamıyo bebeğide görmeden inanmıcak ee 11 yıl sonunda o kadar düşüğün üstüne o kadar tedaviye rağmen olmayıp böyle birden bire kendiliğinden olunca adamda şaşırdı şoka girdi halada çıkamadı şoktan neyse bebeği kucağına alınca şoktan çıkar heralde:)))
merhaba endişe duyma bence bende 6+4 de kalp atışlarını gördüm 5, haftada bende de görünmemişti ama yolk kesesi yanıp sönüyordu doktorum yolk kesesinin görünmesi enim için yeterli sorunsuz bir gebelik bu 7,haftada kalp atışını duyarız demişti inşalla seninde öyle olacaktır. Yolk görünmüş sonuçta endişe duyma
selam kızlar nasılsınızzz
20 gün sonra bugün işbaşı yaptım offf çok sıkıldımm ne rahattım evde
canım isteyince yatıp uyuyodum((
hiç çalışasım yok benimm yaa ev hanımı olasım var çok fena :)))
bebişim iyi sanırsam kuzum sessiz sedasız büyüyo hiç üzmüyo anneciğini :))
kitapta okudum bu hafta her gün 1 mm büyüyomuş kuzucummm :))
benden bu kadr
hee bu arada ramazan geliyo napcaksınızz
günaydın güzel hamişler nasılsınız
kızlar bız bugun bebıslerle fenalardayız artık doktora gıtme zamanımızın geldıgını dusunuyorum var mı bıldıgınız anadolu yakasında ıyı bır doktor :84:
HG CANIM
ilk 3 ay oluyor bulantılar, 3 aydan sonra bitiyor genelde..
az sabır :)
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize,
biz doktordan geliyoruz yavrumla:) muayenede 6+2 günlüğüm dedim, dr. ultrasonda daha küçük çıkabilir üzülme dedi, sonra bir ultrasona girdik ki 6+4 müş bebişim. şimdiden annesini yalancı çıkarmadı yavrum. 25 mm olmuş:) on gün sonra gel kalp atışlarını da duyalım dedi. ama kafama takılan şeyler var, test falan istemedi hiç, bir dahaki gidşime mi isteyecek acaba?bulantımdan bahsettim, metpamid diye bir hap verdi, günde 3 kere iç bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor kafam karıştıbir de orucu sormayı unuttum
slm kızlar hayırlı cumalar hepinize,
biz doktordan geliyoruz yavrumla:) muayenede 6+2 günlüğüm dedim, dr. ultrasonda daha küçük çıkabilir üzülme dedi, sonra bir ultrasona girdik ki 6+4 müş bebişim. şimdiden annesini yalancı çıkarmadı yavrum. 25 mm olmuş:) on gün sonra gel kalp atışlarını da duyalım dedi. ama kafama takılan şeyler var, test falan istemedi hiç, bir dahaki gidşime mi isteyecek acaba?bulantımdan bahsettim, metpamid diye bir hap verdi, günde 3 kere iç bebeğe zararı yok dedi ama prospektüsünde hamileler kullanmasın yazıyor kafam karıştıbir de orucu sormayı unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?