haziran 2012 anneleri

iyi günler bayanlar ben biey sormak istiyorum ben de haziran annesiyim aranızda bebeğine kızamık asısı yaptıran var mı ya da doktoruyla bu konuyu konusan oldu mu paylaırsanız sevinirim
12. ayda olması gereken asıyı salgın olduğu için hem 11. ayda hem de 12. ayda 2 doz eklinde yapacaklarmıs

iyi günler bayanlar ben biey sormak istiyorum ben de haziran annesiyim aranızda bebeğine kızamık asısı yaptıran var mı ya da doktoruyla bu konuyu konusan oldu mu paylaırsanız sevinirim
12. ayda olması gereken asıyı salgın olduğu için hem 11. ayda hem de 12. ayda 2 doz eklinde yapacaklarmıs
kızım temmuz doğumlu. sağlık ocağından aradılar. 1 yaşında yapılacak bu aşıyı
salgın sebebiyle 9. ayda da vuracağız diye. biz de yaptırdık. herhangi bi yan etkisi olmadı. huzursuzluk, ateş gibi.
topikten başka arkadaşlar da yaptırdı, yaptırmayan birkaç kişidir.

bizde 9. ayımızda yaptırdık aşıyı...yan etkileri oldu bizde.ertesi gün ateş ve 12 gün sonrada kırmızı döküntüler oldu.sanki kızamık çıkarmış gibiydi meleğim...

benim kızım 9.7 gr 76 cm..peki bebişler yürümeye başladımı ben sabırsızlanıyorum :)

Merhaba arkadaslar bende 2012 haz.annesiyim yanliz niye bu kadar azligiz ki biz..ins.bir an once cogaliriz benimde bir kizim var allah hepimize hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin ins...kizamik konusuna gelince benim oyle birseydrn haberim yok 4 aydır dr goturmedim gerek duymadım saglik ocagindan da aramadilar simdi icime kurt dusurdunuz

Back
X