Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

mia07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
321
8
96
Antalya
merhaba bayanlar 5 haftalık hamileyim dogum allahın izniyle haziran ayına geliyor sizlerinde bu zamana denk geleniniz varsa gelin heycanımızı paylasalım :emir_bebek:

______________'''_________ 20 EKİM 2011 PERŞEMBE_________ '''_________________

üYe aDı________________ SaT_____________ HaFTa______________ TAHMİNİ DoĞuM TaRiHi_________

denizinkizi___________01.09.2011__________6+4 ___________________08.06.2012___________
:49:

qoSde_______________11.09.2011__________5+4 ___________________17.06.2012____________
:49:

n_a_z________________04.10.2011_________ 6+2 ___________________10.06.2012

ElmaliSekerim_______14.09.2011__________5+1___________________19.06.2012_____________ :49:

gingernilox__________15.09.2011__________ 5+0__________________ 21.06.2012______________:49:
mia07___________10.09.2011_________5+6_______________17.06.2012____________:nazar:

Son düzenleme:
allah nasip ederse bende haziranda doğum yapıcam kızlar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşşş :))

selam arkadaşlar... bende tahmini 16 haziran dedi hesaplayıcı cetveli:1:

dr a gitmedim daha kızlar... ultrasyonda göremeyince vajinal bakıyormuş... tanıdığım birçok kişi vajinal yüzünden düşük tehlikesi atlatmışlar... çarşamba günü gideceğim dr a..kan değerimde 1 aylık bebişim:emir_bebek:

selam arkadaşlar... bende tahmini 16 haziran dedi hesaplayıcı cetveli:1:

dr a gitmedim daha kızlar... ultrasyonda göremeyince vajinal bakıyormuş... tanıdığım birçok kişi vajinal yüzünden düşük tehlikesi atlatmışlar... çarşamba günü gideceğim dr a..kan değerimde 1 aylık bebişim:emir_bebek:

canım bnm lekelenmem olunca cuma gnü acille gittim ve doktor alttan bakıp düşük tehlikesi olduğunu syledi şimdi korktum düşüğü tetikliomu alttan bkmak doktor bana korkma dedi düşükle alakası yok dedi amaaa ....
bide canım bnmde kan değerim geçen hafta pazartesi 315 küsür çıkmıştı sence kaç haftalık bn doktora sormayı unuttum heycandan ?

Allah ım nasip edersee banada doktor 8 haziran dedi
ben muayne oldum arkadaşlar
1. de hamıle oldugumu bılmeden
2.de ögrendıkten sonraa
bende dedım böyle böyle bı durum varmıı doktor yok dedi
Allah korusun ama öyle birşey olmadıgını söylüyor doktorlar
bende simdi 6+2 oldum
kalp sesını duymak ıcın 10 gun sonra gel dedi
acaba o zamandamı alttan bakıcaklar
ben seyden dolayı istemiyorum vajınısmus vakasıydım ne kadar atlatsamdaa stres oluyorum
ama görmek içinde 3 ay falan gerekırmıs alttan bakılmaz
3 ay dayanabilecekmisiniz

hayırlısı olsun canım doktor bana 16 haziran gibi dedi senin ki ne zaman ?
tahmini doğum tarihi 10 haziran cnm:=)
allah nasip ederse bende haziranda doğum yapıcam kızlar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşşş :))
amin cnm amiiin
2.de ögrendıkten sonraa
bende simdi 6+2 oldum
ben seyden dolayı istemiyorum vajınısmus vakasıydım ne kadar atlatsamdaa stres oluyorum
cnm 3 ay değil bz geçen hafta karından kesemizi gördk kalp atışıda 15 gn snr gel dedi karından kalp atışı 7. haftadan snr gözüküyo

2.de ögrendıkten sonraa
bende simdi 6+2 oldum

bende vajinismustum canımmm :((( aynen dediğin gibi ne kadar atlatsamda olmuyo kendimi çok kötü hissediyorum valla psikolojim bozuldu bunun yüzünden 3 ayy alttamı bakılıyoooo valla ayvayı yedik öyleyseeee :(((((((((((((

amin cnm amiiin
cnm 3 ay değil bz geçen hafta karından kesemizi gördk kalp atışıda 15 gn snr gel dedi karından kalp atışı 7. haftadan snr gözüküyo

ayy canımmm için rahatladıı 3 ay dayanamazdımmmm vallaa :((((((((((((
ben kaç haftalığım tm olara bilmiorum canımmm bi yardımcı olunda kesiinleştirelim satta göremi yyoksa beta hcgye göremi hesaplıoruz bnm sat 11 eylül beta hcgde 315 çıktı geçen pazartesii

amin cnm amiiin

anladımm ne bileyim herkes başka bişey diyor ınsanında kafası karışıyor valla
anlamadım bu işte bişey
inşallah yoktur zaten daha iyi olur bende bidaha muayne olmak istemiyorum zaten yeter artık stres oluyorum bi sürü
yarın 6+3 gitmek istediğim doktoraa gidicem alttan muayne etmek isterse istemedğimi söylerim artık
7. haftadan sonraa gun versınler madem öyle

bende vajinismustum canımmm :((( aynen dediğin gibi ne kadar atlatsamda olmuyo kendimi çok kötü hissediyorum valla psikolojim bozuldu bunun yüzünden 3 ayy alttamı bakılıyoooo valla ayvayı yedik öyleyseeee :(((((((((((((

aynen ilişkide sorun yaşamıyorum ama bunda yaşıyorum o yuzdende pek istemiyorum
öyle değilmiş üzülmeyelim inşallah muayne olmamız gerekmez bi daha :)
bu aradaa bir korkum daha var duyduktan sonra ki öncesndende bi kaç gun geçti
doğal olarak iki haftadır ilişki yaşamadık vee korkuyorum zaman geçince ondada sorun yaaşarmıyım diye
doktor ilk 3 ay haftada bi kere falan olsun dedi
ama korkudan hiç istemiyruz biz sizdede böylemi ?

ben kaç haftalığım tm olara bilmiorum canımmm bi yardımcı olunda kesiinleştirelim satta göremi yyoksa beta hcgye göremi hesaplıoruz bnm sat 11 eylül beta hcgde 315 çıktı geçen pazartesii

tam hesaplamyı bılmıyorum bende
ama bi arkadaş söylemişti tam dogru cıktı bende
benım son adet tarihim 1 eylül
gecen pazartesi tahlıl yaptırdıgımda 9297 ydi benımkı sankı yuksek gıbı gelıyor
benden önceki adet tarihi olanlarda bile boyle degıldı :S

anladımm ne bileyim herkes başka bişey diyor ınsanında kafası karışıyor valla
anlamadım bu işte bişey
inşallah yoktur zaten daha iyi olur bende bidaha muayne olmak istemiyorum zaten yeter artık stres oluyorum bi sürü
yarın 6+3 gitmek istediğim doktoraa gidicem alttan muayne etmek isterse istemedğimi söylerim artık
7. haftadan sonraa gun versınler madem öyle

aynen ilişkide sorun yaşamıyorum ama bunda yaşıyorum o yuzdende pek istemiyorum
öyle değilmiş üzülmeyelim inşallah muayne olmamız gerekmez bi daha :)
bu aradaa bir korkum daha var duyduktan sonra ki öncesndende bi kaç gun geçti
doğal olarak iki haftadır ilişki yaşamadık vee korkuyorum zaman geçince ondada sorun yaaşarmıyım diye
doktor ilk 3 ay haftada bi kere falan olsun dedi
ama korkudan hiç istemiyruz biz sizdede böylemi ?

canım eşimde sorun yokta bende var istemiorum psikolojik heralde doktor bana ilişki yok dedi ondanmı byleyim bilmiorum ama gerçekten çok istekszlik var hayırlısı inşş geçerr :d yoksa kocama diom sen aldatırsın bni bnde gebetirim senii yok öle şey olurmu dioda artık idare edicekler 3 a<ylık bi süree

cnm nettende hesaplayabilirsin gebelik haftası hesaplama yaz çıkıyo
tam hesaplamyı bılmıyorum bende
ama bi arkadaş söylemişti tam dogru cıktı bende
benım son adet tarihim 1 eylül
gecen pazartesi tahlıl yaptırdıgımda 9297 ydi benımkı sankı yuksek gıbı gelıyor
benden önceki adet tarihi olanlarda bile boyle degıldı :S

yook cok yüksek değil normal bnce cnmm

canım eşimde sorun yokta bende var istemiorum psikolojik heralde doktor bana ilişki yok dedi ondanmı byleyim bilmiorum ama gerçekten çok istekszlik var hayırlısı inşş geçerr :d yoksa kocama diom sen aldatırsın bni bnde gebetirim senii yok öle şey olurmu dioda artık idare edicekler 3 a<ylık bi süree

valla eşimde korkuyor benım oda bıraktı direk bende :D
doktor tamamen kısıtlamayın sadece abartmayın dedı ama insan etkileniyor ister istemez
dediğin gibi istek falan yalan oldu
umarım tekrar yasamayız bu vajınısms olayınıda
3 ay gecer zaten ya 1.5 ay gitti 1.5 ay kaldı surdaa
aman kalıcı olmasnda bu ısteksızlık :D

cnm nettende hesaplayabilirsin gebelik haftası hesaplama yaz çıkıyo

yook cok yüksek değil normal bnce cnmm

aynen doktorda yuksek falan demedi zaten bakalım :)

valla eşimde korkuyor benım oda bıraktı direk bende :D
doktor tamamen kısıtlamayın sadece abartmayın dedı ama insan etkileniyor ister istemez
dediğin gibi istek falan yalan oldu
umarım tekrar yasamayız bu vajınısms olayınıda
3 ay gecer zaten ya 1.5 ay gitti 1.5 ay kaldı surdaa
aman kalıcı olmasnda bu ısteksızlık :D

aynewn canım inşş kalıcı olmaz geçer bu isteksizlik bnde bide düşük tehlikesi olduğu için şu anda tamemen bıraktım o olayı 3 ay gecsin duruma göre inşş düzelir :)

aynewn canım inşş kalıcı olmaz geçer bu isteksizlik bnde bide düşük tehlikesi olduğu için şu anda tamemen bıraktım o olayı 3 ay gecsin duruma göre inşş düzelir :)

inşallah gecer hep böyle kalacK halımız yoktur degılmı :D

Back
X