Haziran 2013 annesi olarak zaaaa-yıııııffff-lıııııı-yooooooruuuuuummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi repla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim durumum icler acisi. Vermem gereken biiir suru kilo var. sezeryan ve yagli gobekten dolayi karnim yerlerde . Yüryüşe başladım ama boğazı kısmadan çok zor. Bir de hamileliğimden beri şeker çikolata bağımlısı oldum. Zaten bu yüzden hamileyken 30 kilo aldım. Ne aynaya bakmak istiyorum ne de cinsellik. Resmen soğudum. Bir de omuzlar geniş bacaklar çöp gibi. Patatese kürdan batırmışsın gibi . Dertliyim yani.

Kızlar ben de tam tersi durumdayım 51 kiloyla hamile kaldım doğuma 60 kiloyla girdim.Bebeğim 3 aylık olduğunda ben 46 kiloya düşmüştüm. Şimdi kendimi çok güçsüz cansız hissediyorum. İştahımda pek fazla yok. Zaten her konuda öyleyim herkes gider Mersin'e ben giderim tersine. İkinci bebeğime kadar kendimi toparlamaya çalışıcam bakalım...

Canım benım senı cok ıyı anlıyorum ben eskıden ole fıt ole hatları duzgun bır bayanmısım kı dogurunca anladım popom bı yerde gobegım onde ınan baska dogurmus bayanlara hayranlıkla bakıyorum nası zayıf kalmıslar bılmıyorum
Zayıflamam lazım elımden gelenı yapmak zorundayım yaza bır suru dugun var gıtmem gereken kendıme hıcbısey yakıstırıamıyorum suan. Sureklı esofmanla gezıyorum ( esımın aılesınden bırı gorup aa kılo verememedınmı yıyomusun fln dıyınce sınır oluyorum
Sankı sırtımda ellı kılo tasıyorum su kadarcık kıloyu verınce bıle mutlu oldum verıcez hepımızde fıstık olucaz bu hafta alıstım az yemeye gecen hafta hep actım resmen

Sankı sırtımda ellı kılo tasıyorum su kadarcık kıloyu verınce bıle mutlu oldum verıcez hepımızde fıstık olucaz bu hafta alıstım az yemeye gecen hafta hep actım resmen

bunu bi arkadaştan daha duymuştum. önemli olan ilk hafta sonra alışıyosun demişti. bende şu diyetisyeni ihmal etmesem iyi olacak galiba

Canim rekor bende malesef 30 kilo alarak 95 le doguma girdim suan 61 kiloyum sükür

repla canım nasıl gidiyor?? motive et bizi

Dun ıkı tane kurabıye yedım bugunde sucuklu yumurta yedım ama ucunu bırakmıyorum mutlaka gıdece kılolar ınanın alıştım emzırıyorum bır yandan su ıcıyorum bolca . Yesıllıge sardım baslayın dıyete canlarım haftaya persembe verecekmıyım aceppp

Kızlar 68 gordum tartıda ama regl oldum bgn ıkıncı gunu reglımın ıstahım acıldı zor dayanıyorum tatlıya :) com agrım var kasıklarımda ılk defa regl oldum dogumdan sonra sızdedemı boyleydı

Lahana
Sogan
Bıber
Maydonoz
Brokolı
Pırasadan sulu sekılde salcayla tuzsuz ve yagsız olarak pişirip yıyorum bol lıflı su atan vucudu temızleyen bır corba kızlar yag yakan corba dıye ınternettem buldum 3 gun ıctım gercekten faydalı

Ahh esracım azcık el at bana bınyardım et kılo vereyım sen nasıl verdın o kadar kıloyuuuuu

Canim ben günlük oglumu da alip en az 1 saat yürüyüse ciktim suan da ay i sekil de gidiyorum.. Ekmek,hamur isi, seker-sekerli icecekler, tatli, pirinc, kizartma.. bunlari hic birsekil de tüketmedim ve günlük en az 3 litre su ictim sebze ve et yemeklerini cok fazla tükettim kahvaltil da her zaman protein amacli yumurta vardi 6 ay emzirdim ve 4. Ay eski kiloma kavustum 5 ayda hamile kaldigim kilodan 5 kilo daha zayiftim suan hala öyleyim hedefim 55 bir iki hafta kendime müsade ettim yeme icme konusun da ve suan tekrar basladim diyete 1 haftadir, artik emzirmedigim icin aksamlari 1 saat kondisyon bisikletle spor yapiyorum

Canım ek gıdaya mı gectın yoksa tamamen mı emzırmeyı kestın . Ben regl oldum ve rahatladım resmen . Bugun tartıldım 68,7 kg cıktım hedefım en az 62 kg olmak suan daha sonrada 58 olmak ıstıyorum esım cok zayıf sevmıyor o yuzden 58 yeter bana. Regl olunca tatlı krızım tuttu kacamak da yaptım mayıs ayında zayıflarmıyım dersın dıyetım soranlar ıcın ;
gunde 3 dılım ekmek
sabah salata peynır haslanmıs yumurta 3 zeytın
arada badem kuru kayısı
oglen corba salata yogurt
Arada elma galeta
aksam sebze yada et yemegı az yaglı corba salata
yatana kdr 2 meyve 1 yesıl cay
3 lt su ıcıyorum

bende dün başladım artık. diyetisyene gittim. ilk gün çok zordu bakalım nasıl olacak:44:

bende dün başladım artık. diyetisyene gittim. ilk gün çok zordu bakalım nasıl olacak:44:

Hayırlı olsun ılk hafta bana cok zor gecmıştı alıştım sonra acııım dıyıp duruyodum
Dıyetını paylaşırmısın canım neler var

masallah canımm tebrık edıyorum senı hamıle kalmadan oncekı halınden bıle zayıfsın darısı basıma bende bı 61 olsam ne guzel olur

Nasıl başardın bunu lütfen paylaş bizlede

kizlar yukar da replaya yazmistim neler yaptigimi nelerden uzak durdugumu

bence menü cok güzel canim bol harekette varsa eger gün icin de cok fazla zorlanmazsin cokta iyi gidiyorsun suan , ben 4. ay adet olmustum adet oldugum hafta günde en fazla 1-2 defa emzirebildim sütüm tamamen azaliyordu o siralar oglum da birde istahsizlik basladi yaklasik 2 ay kdr sirf gece emdi onun disin da sagarak idare etmeye calistim ama olmadi 6. ayin ortalarina dogru sütüm tamamen bitti ondan sonra spora basladim bende iste

nacizane tavsiyem aksam saat 7 den sonra cok fazla meyve dahi tüketmemeye calisin gün icin de diledigince yemekten birsey olmaz meyve bir nevi azda olsa sekerli

bende sabahlari 1 dilim kepek ekmegi,yagda veya haslama 2 yumurta, peynir domates-salatalik yiyorum aralar da kuru kayisi, ceviz, incir atistiriyorum genel de aksam da ne varsa yemekte (pilav-makarna-manti vs..) haric bir tabak yaninda da günlük bol salatam oluyor.. beyaz ekmege hamur isine ve sekere dair hic birsey yok suan yedigim

ben hala emizriyorum diyet yapamıyorum hatta ekmeksiz yaşayamıyorum
ekmeği azalttım bayağı günde 15- 20 dk eliptik bisiklette çalışıyorum
bir hafta oldu 1 kg vermişim
ben şu an 66,5 oldum hedefim 58 inşallah
ama diyetten ziyade sporla

Bende zayiflamak istiyorum bebegim sekiz aylik hala emziriyorum regl oldum kizim 4aylikti simdi korunmak icin igne yaptirdim hasta olmuyorum patliycak gibiyim ayak bileklerim falan cok agriyo hastaligim yaklastigi gunler deli gibi tatlı yemek istiyorum engel olamiyorum ben aldim basi gidiyorum zayiflamak istiyorum ama ozmnda deli gibi istahli oluyorum ben ne yapcm

Canım ıgneyı doktor mu onerdı sen mı ıstedın acaba .
Bende regl olduğuma göre bır dogum kontrol yolu secmem lazım esım sımdı yurtdısında donunce baslamak ıstıyorum
Ignenın yan etkılerı var mı mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…