- 12 Aralık 2011
- 1.440
- 290
- 173
- 40
Benim durumum icler acisi. Vermem gereken biiir suru kilo var. sezeryan ve yagli gobekten dolayi karnim yerlerde. Yüryüşe başladım ama boğazı kısmadan çok zor. Bir de hamileliğimden beri şeker çikolata bağımlısı oldum. Zaten bu yüzden hamileyken 30 kilo aldım. Ne aynaya bakmak istiyorum ne de cinsellik. Resmen soğudum. Bir de omuzlar geniş bacaklar çöp gibi. Patatese kürdan batırmışsın gibi . Dertliyim yani.
Sankı sırtımda ellı kılo tasıyorum su kadarcık kıloyu verınce bıle mutlu oldum verıcez hepımızde fıstık olucaz bu hafta alıstım az yemeye gecen hafta hep actım resmen
kızlar valla benım kadar kılo alan yotur 63 kg ıdım hamıle kaldıgımda doguma gırdıgımde 88 kıloyla gırdım suan 68 ım 5 kılo fazlam kaldı ama cok ılgıncttır bu kıloyla 38 beden gıyıyorum benım kızım 4.5 ay anne sutu aldı sonra sutum olmadı bende dıyete gırdım daha dogrusu saglıklı beslendım kılo verdım ama suan gram veremıyorum
repla canım nasıl gidiyor?? motive et bizi
Canim rekor bende malesef 30 kilo alarak 95 le doguma girdim suan 61 kiloyum sükür
Ahh esracım azcık el at bana bınyardım et kılo vereyım sen nasıl verdın o kadar kıloyuuuuu
Canim rekor bende malesef 30 kilo alarak 95 le doguma girdim suan 61 kiloyum sükür
Canim ben günlük oglumu da alip en az 1 saat yürüyüse ciktim suan da ay i sekil de gidiyorum.. Ekmek,hamur isi, seker-sekerli icecekler, tatli, pirinc, kizartma.. bunlari hic birsekil de tüketmedim ve günlük en az 3 litre su ictim sebze ve et yemeklerini cok fazla tükettim kahvaltil da her zaman protein amacli yumurta vardi 6 ay emzirdim ve 4. Ay eski kiloma kavustum 5 ayda hamile kaldigim kilodan 5 kilo daha zayiftim suan hala öyleyim hedefim 55 bir iki hafta kendime müsade ettim yeme icme konusun da ve suan tekrar basladim diyete 1 haftadir, artik emzirmedigim icin aksamlari 1 saat kondisyon bisikletle spor yapiyorum
bende dün başladım artık. diyetisyene gittim. ilk gün çok zordu bakalım nasıl olacak:44:
masallah canımm tebrık edıyorum senı hamıle kalmadan oncekı halınden bıle zayıfsın darısı basıma bende bı 61 olsam ne guzel olur
Nasıl başardın bunu lütfen paylaş bizlede
Canım ek gıdaya mı gectın yoksa tamamen mı emzırmeyı kestın . Ben regl oldum ve rahatladım resmen . Bugun tartıldım 68,7 kg cıktım hedefım en az 62 kg olmak suan daha sonrada 58 olmak ıstıyorum esım cok zayıf sevmıyor o yuzden 58 yeter bana. Regl olunca tatlı krızım tuttu kacamak da yaptım mayıs ayında zayıflarmıyım dersın dıyetım soranlar ıcın ;Eki Görüntüle 933300
gunde 3 dılım ekmek
sabah salata peynır haslanmıs yumurta 3 zeytın
arada badem kuru kayısı
oglen corba salata yogurt
Arada elma galeta
aksam sebze yada et yemegı az yaglı corba salata
yatana kdr 2 meyve 1 yesıl cay
3 lt su ıcıyorum
Bende zayiflamak istiyorum bebegim sekiz aylik hala emziriyorum regl oldum kizim 4aylikti simdi korunmak icin igne yaptirdim hasta olmuyorum patliycak gibiyim ayak bileklerim falan cok agriyo hastaligim yaklastigi gunler deli gibi tatlı yemek istiyorum engel olamiyorum ben aldim basi gidiyorum zayiflamak istiyorum ama ozmnda deli gibi istahli oluyorum ben ne yapcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?