- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 299
- 123
- Konu Sahibi superisi_21
-
- #2.281
Amin canım.Ben hep kendimi suçladım.Negatif düşündüm diye mi tutmadı diye.Pozitif düşün pozitif olsun diyorum kendime.Ama yapamıyorum.Bazen rahatlıyorum bazen stres oluyorum.Sen canım yapabiliyorsan tutacak diye düşün.İnşallah tutar.Yumurta kalitesini dert etme.Benim her şey mükemmeldi.Doktor süper dedi.Tutmadı.Embriyo kaliteleri düşük olanların tuttu.Bu iş şans.%80.Allah yardımcımız olsun arkadaşım
herkeze hayırlı cumalar,rabbim hamile arkadaşların bebeklerini kucağına almayı nasip etsin,bana ve tedavide olan arkadaşlarımada hamilelik nasip etsin ,ben 2 aşılama ve 2 tüp bebek denedim,7 yıldır bekliyoruz,şimdi 3. cü tüp bebek için hazırlanıyorum,eger gönlünüzden geçerse elinizde kalan ilaçları göndermek istermisiniz,size çok dua ederim ,
dogru soyluyosun bende bu sabaha kadar ıyıydım bugun bişey oldu
dogru soyluyosun bende bu sabaha kadar ıyıydım bugun bişey oldu
Kizlar gunaydin. Bugun ilk defa moralim bozuk uyandim. Normalde hic dusunmuyodum. Ilaclari alirken aklima geliyodu sadece, simdi sanki tutmamis gibi hissediyorum.
yakınlarınıza söylediniz mi??ne tepki verdiler..kimlere söylediniz?? ben aileme eşimin ailesine(yıllardır dört gözle bekliyolardı) ve çok samimi arkadaşlarıma ama onlara da sıkı sıkı tembih ettim kimseye söylemeyin diye..
Elifnaz canım test yapacaktın bugün.Yaptırdın mı?
Yani benim goguslerim sisti, kasiklarimda ara ara batma oluyo, uyusuyo gibi ne bileyim. Bunlari ilaclarda yapiyodur buyuk ihtimal. Onun icin anlamiyorum. Bide yumurta kaliteleri dusuktu bende takildim ona hep aklima geliyo bugun
evet cnm .10.gündeyim.sonuç 159,31.inşallah devamı gelir.ya sevinemiyom.ağrılarım var.normalmi.inşallah değerlerimde yükselir.allah herkese nasip etsinnnnnn.
Tebrik ederim canım.Çok güzel bir haber.Ağrılar normal zaten belirti.Ben ağrım yok diye stres yapıyorum.
Canım 2-3 günlük geçmişi oku.Bir arkadaş vermek istiyor.Elinde baya ilaç kalmış.
elifnaz hamileligin hayirli ugurlu olsun. tebrikler. kizlar senin icin :)
Eki Görüntüle 740301 Eki Görüntüle 740301 Eki Görüntüle 740301
evet cnm .10.gündeyim.sonuç 159,31.inşallah devamı gelir.ya sevinemiyom.ağrılarım var.normalmi.inşallah değerlerimde yükselir.allah herkese nasip etsinnnnnn.
Kızlar öğleden sonra transferim var duanızı eksik etmeyin benden(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?