- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- 113
- Konu Sahibi superisi_21
-
- #4.801
Kızlar merhaba. Biliyorsunuz bugün bebeklerimin kalp atislari için gidecektim hiç merak eden olmamış ama olsungördük Allaha şükür ikisinide sağlıklılar Suan darısı tüm hamilelerimizin başına inşallah
Buarada yeni hamileligini öğrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Destina banada bir yasin yazabilirsin
Arkadaşlar,
Yarın test günüm, sonuna kadar sabrettim, ne idrardan baktım ne kandan baktırdım bugüne kadar.Yarın kliniğe gidip kan vericem ama böyle de insanın hiçbir fikri olmayınca çok heyecanlı oluyormuş.İnşallah yarın güzel haberler veririm size.Çok ÇOk heyecanlıyım ama.
aramadım gesma zaten şu saatte ulasamam kimseye
progestan dün akşam bitmişti jele geçmiştim
yarın tekrar kan tahlilim vardı
bu akşam beklemekten başka çarem yok gibi
bugün yaptığm işler
çamaşırları ayırlayıp makinaya atmak
mutfakta b.makinesini boşaltı kirlileri koymak
kendime yiyecek şeyler yapmak
eşime iftara çorba derken birden bişi hissettim durum b u
suçlu muyum
Kızlar aradık dr u önemi yok dedi spermlerin 8 milyonun içinde iki tane buluruz inş diyor.. Vee banada kötü bir haberi var sen yumurtalarına dikkat et cuma opu olmaya bilir dedi..daha iğne verebilirmiş...off yaaa dua edin ltfenn artık igne istemiyorum
negatif yani hissettiğim gibi
bizler çok zorlu süreçlerden geçiyoruz bn 3 yıllık evliyim bir aşılama yaptırdık olmadı sonra biryerden başlanacak dedim ve ilk demnmemiz.doktora gittiğimizde ilk sözcük bni yıktı üzüldüm ağladım eşime belli etmemeye çalıştım aklımdan geçmedi değil geçti neden biz dedim sonra hemen toparlandım ve bu bnm sınavım dedim kimi bu hayatta kocasından kimi maddiyattan kimi ailesinden kimi sağlığından çekeck bnm sınavımda bu dedim başladık haziran 15de tadviye her ultrosona girdiğimde ağladım iğneler ultrason derken opu oldum opudan da ağlayarak uyandım ve şimdi bekleme safhasındayım o hastaneye gittikçe şükredecek o kadar çok şeyim olduğunu anladım ki rabbim tedbirini alın takdir benden der maddi manevi gücüm yettiği yere kadar deneyeceğim inşallah pazartesi güzel haberler veririm size olmazsada cnımız saolsun durmak yok devam rabbim inşallah olur dediği yere kadar gideriz bu olurruda en yakın zaman pazartesi olur inşallah. dün cnm sıkkındı ama bu gün nedense içim çok rahat çünkü tıbben yapılması gerekeni yaptık ve yaradanım older bizimde hepimizinde yüzü güler .hepinizi çok seviyoreeeee
cnm hayırlı olsun darısı bana ve tüm bekleyenlerin başına. bir sorum var cnm seninle gebeliklerimiz hemen hemen aynı kalp atışını karındanmı duydun yoksa vajinalmi bende yarın gitcemde vajinal istemiyorum karnımdan duyulur inş. :18:
negatif yani hissettiğim gibi
yine leke geldi kızlar
üstelik dün akşamkinden daha fazla kırmızı
hemen yattım ama sanırım yapacak bişi de yok
Neler hissediyorsunuz bi belirti falsn var mı? ben şişlik agrı falan hissetmiyorum sizde durumlar nasıl? İdrar testi yapan var mı
Neler hissediyorsunuz bi belirti falsn var mı? ben şişlik agrı falan hissetmiyorum sizde durumlar nasıl? İdrar testi yapan var mı
kızlar ya çok aferdersiniz ama size bişe sormak istiyorum.şimdi biz tedaviye başlayalı cinsel perhizdeyiz.dahası dr başta demişti ama sonrasında bişe demedi..şimdi cuma opu var ve nerdeyse 13 gün olacak spermler okdar içerde bişe olmazmı zarar görürlermi.. hani bizde zaten sperm azlıgı var yaaayy kafama takıldı şimdii.. off yaa
Tecrübeli arkadaşlarımdan yardım istiyorum...
Şimdi benim ilaçların bugün değişti. gonalfin dozu arttı yanına da çatlamayı önleyici cetrotide eklendi. iftarda iğneleri vurayım dedim. hemşirenin tarif ettiği gibi ve prospektüste yazan şekilde vurdum ama bir şeyi gözden kaçırmışımiğneyi soktuktan sonra şırıngayı geri çekin kan gelirse vurmayın diyormuş, ben iğneyi batırınca direk enjekte ettim ilacı sonra iğneyi çıkarınca 1 damla kan geldi. ben şimdi yanlış mı vurdum, yanlış yere mi vurdum?? işe yaramayacak mı? çok korkuyorum yaaa
o kadar da okumuştum vurma talimatını ama ilk kez yapma heyecanından o kısmı gözümden kaçmış...siz ilacı vermeden şırangayı geri çekiyor muydunuz? yarın doğru vurabilsem bari...
şu an öle bir durumdayım ki kelimelerle anlatamam büyük bir yıkım yaşadım. sanki çevremdeki insanlarda karpuz alırsın ham çıkarda aman üzülme yarın iyi çıkar deer gibi davranıyo
yaa bazı ınsanları anlamıyorum aksam ıftara gıtmıstım baya kalabalık akrabalar falan bılıyorsunuzdur ben negatıf sonuc almıstım bırton soru neden olmuyor negerek bızım olduda ne oldu bak zabdedemıyorum yok kendılıgınden olur hadı benı motıfe etseler tmm ama bır tavırlı konusmalar anlamıyorum gene baska akrabamız cagırdı ıftara gunah olurmu bılmıyorum ama gıtmeyı ve kımseyı cekmek istemıyorum bızı sadece bız anlıyoruz burda okuyorum hep bırazdaha azımle kalkıyorum sızde olmasanız cok morelım bozuldu uyku bıle tutmadı kusurabakmayın arkadaslar ama napım cok doldum cok zor gunler gecırıyoruz genede kımseyı kırmak ıstemıyorum uzmek ıstemıyorum ne var bende anne olmak ıstıyorum o guzellıgı tatmak bu sessız evımde nese olmasını ıstıyorum keske karsılık verseydım dıyorum ama olmuyor bana dıyorlar cok acelecısın bune yaa evlenelı 4 yıl oldu ne acalacılıgı neyse cok uzuldum artık gormek ıstemıyorum onları bırde yakınlar hala kızı amca cocukları ama eşımın tarafı ALLAHIM bıze sabır versın biz zaten yaralıyız
benimde 15 test günüm ama hiç belirtim yok sadece göğüslerim şiş oda ilaçlardan kaynaklıdır....Neler hissediyorsunuz bi belirti falsn var mı? ben şişlik agrı falan hissetmiyorum sizde durumlar nasıl? İdrar testi yapan var mı
bizimde 5. denememiz ama kendi ailelerimizden başka kimse bilmiyo durumumuzucanim benim 3 tüp bebek yaptim ama doktorum sadece opuya 3 gün kala cinsel perhiz verdi. o da kocam sperm verecegi icin. tedavi sirasinda onun haricinde cinsel perhiz yok. hangi doktor veya hemsire dediyse sacmalamis. bu arada opu ertelenirse de üzülme. yeterince büyütünce yaparlar opuyu.
hicbir sey olmaz merak etme. ben 3 denemede farkli ilaclar kullandim kimi kanadi kimi kanamadi ama hepsi morardi. benim esim yapti hep igneleri dikkat etmesine ragmen bazen o da kanatti. damara gelse cok kan akar. dert edilecek bir durum degil merak etme.
canim benim cok üzüldüm sonucuna. 3 kez yasadim hatta sonuncuda hamile kaldim ama ancak 1 hafta mutlulugunu yasayabildim. aglayacak ve cooook üzüleceksin kim ne derse desin. agla da zaten ama sonrasinda yeniden ayaga kalk ve bebeginin sana geldigi günün hayalini kafana kazi. moral herseyin basi. asla olumsuz düsünme hep iyi düsün ki iyilik seni bulsun. yasin daha genc sanirim daha cok yol var önünüzde. esinle farkli sehirlerde olman da bir engel degil. bebeginin günü geldiginde hicbir engel tanimaz. bak ben 40 yasinda hala didiniyorum. hayat arkadasimi canimin icini yeni cikardi Allah karsima. bende ona bir bebek verebilmek icin cirpinip duruyorum. herzaman haline sükret cünkü unutma ki senden cok daha zor durumda olan birileri mutlaka vardir.
kusura bakmayin ama tüp bebek tedavisine baslarken bunu davullu zurnali bir gösteriye mi dönüstürüyorsunuz. neden gerek duydunuz baskalarina söylemeye. biz 3 denemede de kimseye söylemedik. stres olsun insanlar sürekli sorsun merakta kalsin istemedik. nitekim de negatif oldugunda da acimizi kocamla beraber yasadik. insallah bir sonraki denemede bebisin gelir. ama abla sözü dinle bir sonrakinde kimseye söyleme. birak hamileligin sonra herkese sürpriz olsun.
insanlar herzaman söyleyeck bir sey bulur üzme kendini. sana ne acelen var diyenler bana da bu yastan sonra ugrasmaya ne gerek var. olmazsa olmaz zorlama diyor. o yüzden insanlarin agzi torba degil ki büzesin.
senin kaçıncı denemendi:26::26:kimsenin duymaması gibi olasılık yok ki eşim de ben de küçük yerlerde yaşıyoruz ayrıyız. ya ankaraya gidip kayınvalidelerde olacak ya kayseride annemlerde. ankaraya gittim 3 hafta orda kaldım çok darlandım kayseriye geldim. önce ankarada olduğu için kayınvalidemler öğrendi eşim benim aileminde bilmesini istedi yalan söylemeyelim dedi onlar da öğrendi. iki taraftan da hiçbir destek almadım aksine hep moralim bozuldu
cnm sakin ol bişe olmaz.ben hiç geri bile çekmiyorum igneleri direk vuruyorum ..bende de kanıyor bazen yapamasaydım dr söylerdi herhalde.herşeyi söylüyo iğne yerlerime bile baktı morarma var mı diye..bişe demedi..korkma..benimde yarın kontrolüm var eger büyümüşlerse cumaya opu var yoksa yandım iğne verecek yine...ve artık dayanamıyorum heryerim acıyor..bugün itibariyle 15. iğnemi vurundum
hicbir sey olmaz merak etme. ben 3 denemede farkli ilaclar kullandim kimi kanadi kimi kanamadi ama hepsi morardi. benim esim yapti hep igneleri dikkat etmesine ragmen bazen o da kanatti. damara gelse cok kan akar. dert edilecek bir durum degil merak etme.
canım korkacak bir şey yok bence, cetrotide yi ben de kendi kendime yapıyordum. hiçte geri çekmiyordum açıkçası. prospektüste yazıyor evet, ben de okudum ama çok gerekli olsaydı hemşire söylerdi bence. çünkü herşeyi ayrıntılı anlatıyorlar. "geri çekin, kan geliyor mu diye bakın" demediler bize... içini ferah tut canım. kanama bazn bende de oluyordu iğnelerimi yaparken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?