- 4 Nisan 2013
- 108
- 1
- 46
- Konu Sahibi superisi_21
-
- #7.481
Daha cok erken moralin bozulmasin.sende herhangi bir belirti varmi bide kacinci gun embriyosu ve kac hucreliydi?
bi taraftanda kendimi dizginlemeye çalışıyorum işte beklesemmi acaba bilmiyorum 3.embriyosuydu cuma günü hastaneye gidicez asıl sonuç bayramın 2. günü.. Rabbim çifte bayram yaptırsın inşallah.. valla öyle çokta belirtim yok bi kaç gün önce belim kasıklarım ağrıdı ama aynı adet ağrısı gibi başka hiçbişey yok..
Insallah canim allahim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuze baksin.ben kendime cok stres yapiyorum cocuklar gibi habire agliyorum.benim 15 tane yumurtam olusmustu bunlardan yanlizca iki tanesi dollendi ve 4 hucreliydiler((((
arkadaşlar dr gittim ilaçlarımı kesti düşük yapıyormuşum
ne nasıl?? geçmiş olsun ne denilebilir bilmiyorum ama Allah tez zamanda yüzünü güldürsün
zümrütünde bugün transferi olacaktı. İnşallah güzel geçmiştir.
Canım allah sabr versin. İşallah tez zamanda tekrar hamilelik duygusunu yaşarsın.
Bugünlerde hep kötü haberler alır olduk.
Tüp bebekte düşük olasılığı normalle göre % 2 -% 3 fazla diyorlar ama bence daha yüksek.
amin canım 6 haftalık dı kanamam oldu sonrasında kese duruyordu ama içe kanama olmuş o da keseyi etkilemiş düşüyor dedi dr ilaçlarını bırak. hayırlısı olsun yapacak hiç birşey yok o kadar çok hayal kurmuştum ki inşallah Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlerle birlikte bizlere de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
amin canım 6 haftalık dı kanamam oldu sonrasında kese duruyordu ama içe kanama olmuş o da keseyi etkilemiş düşüyor dedi dr ilaçlarını bırak. hayırlısı olsun yapacak hiç birşey yok o kadar çok hayal kurmuştum ki inşallah Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlerle birlikte bizlere de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder
Canım allah sabr versin. İşallah tez zamanda tekrar hamilelik duygusunu yaşarsın.
Bugünlerde hep kötü haberler alır olduk.
Tüp bebekte düşük olasılığı normalle göre % 2 -% 3 fazla diyorlar ama bence daha yüksek.
canım mesajı yanlışlıkla sana yollamışım kusura bakma elifsu ya yazmıştım
arkadaşlar dr gittim ilaçlarımı kesti düşük yapıyormuşum[/QUOT
cnm benim Allah yardımcın olsun her şeyde vardır bir hayır ...sabır beklemek ve maddi maneviyat yettiği sürece devam etmek ..benimde perşembe düşmeseydi bugün kalp atışını duymaya gidecektikbunada şükür takdir ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?