• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

arkadaşlar 39 yasin oldu ........canan456,erva_nnur kızlar sizde birer yasin okuyunca 41 oluyo :34::34::34::34:

allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn

safak_d __________1 tane okudu

zinureyn__________2 tane okudu

kardelen_27__________1 tane okudu

melek181__________1 tane okudu

nurdanur_________4 tane okudu

canan456

sea1905_________3 tane okudu

elif_su06__________1 tane okudu

mıraclevalerıe___________2 tane okudu

1demetumut_______2 tane okudu

destina38____________2 tane okudu

mavera19________1 tane okudu

ebruli_3576___________2 tane okudu

lal78lal________2 tane okudu

mavipembe38_________1 tane okudu

hndslm_______1 tane okudu

bambi34_________2 tane okudu

elifnaz2013_________4 okudu

highchemist________1 tane okudu

ahha_________1 tane okudu

erva_nnur

flufem ______2 tane okudu

sevilimmmm_________2 tane okudu

zumrutline__________1 tane okudu

tamam ben 1 tane okuyacağım bugün sayın yani

canım herkesin durumu farklı doktorum bende herşeyin normal olduğunu zaten tedaviye gerek kalmadan hamile kalabileceğimi söylemişti .......tedaviye başladığımda herşey ters gitti iğnelere başladım faranjit başladı , nefsime yenik düştüm sigara içtim anlıycan olmayınca olmuyo zaten bu şartlar altında çok şey beklemedim faranjitim çok fenaydı çünkü....

kısmetinde varsa hiç bişey engel olamaz canım tek yumurtayla hamiş kalanlar var :29::29::29::29:

en son alttan muayenede doktorum 15- 20 tane çıkar diyodu

canım bende de sorun yoktu, her ay düzenli yumurtam olurdu. hatta ilk aşılamada doktorum en düşük doz başlayalım sen zaten yumurtluyorsun demişti. 37,5 vuruldum, sonra 75e çıktı ama biz 1den fazla yumurta elde edmedik. benim bünyem de dışarıdan müdahalelere direnç gösteriyor galiba :26::26: inşallah dediğin gibi ben de hamile kalırım yumurtam az da olsa...

cnm hemşireme gittim acilde bile vurdurmadım.zaten iğneden korkuyorum ve dr um hemşirem nazlıya nazlıya yaptılar saolsunlar.. bakalım benden kaçtane yumoş çıkacak saglam kalacak inş döllenip transfer olacak ve ben bebiş olarak kucagıma alacagım off.mevlam sabır versin..bize... hayırlısıyla atlatıp bugünleri bebişlerimizi kucağımıza alalım inş..

anladım canım, acaba bana da verir mi diye düşündüm de ondan sordum... artık ben özel polikliniğe falan giderim, akşam iftarda vuruyorum çünkü iğneleri... şükür atlattın bütün o aşamaları sen :16::16: inşallah sonuna kadar yüzün gülecek tatlım...

bu arada çok da yeni evli sayılırsınız maşallah :nazar::nazar:

arkadaşlar 40 yasin oldu ........canan456 sende 1 yasin okuyunca 41 oluyo :34::34::34::34:

allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn

canan456

erva_nnur__________1 tane okudu

arkadaşlar sonuç almama 2 saat kaldı ama ben çoooooooook korkuyorum elimde 4 tane idrar testi var hepsinde ikinci çizgi okadar silikki ikinci çizgileri 12.günde bile böyle silik olupta kan testi iyi gelen var mıı acaba

transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm:43::43::43::43::43:

Canım ya daha cok erken sen hala hamilesin bunun tadını çıkar aaaa olmuyor böyle üzme kuzucuğunu

arkadaşlar 40 yasin oldu ........canan456 sende 1 yasin okuyunca 41 oluyo :34::34::34::34:

canan456

erva_nnur__________1 tane okudu

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ya bak basımıza neler getırebılıyoruz kı ben bu gece sabaha kadar dogru duzgun uyuyamadım 2 saat aralıklarla uyandım annemde esımde bende ben kalkınca herkes bı sey oldu sanıyor :) kalkma sebebım saatı hep 6 sanmam 6 da ılacım var cunku kı dun gece de erken uyumusum daha dogrusu uyuya kalmısım dun 8 gundu test yaptım sılık 2 cızgıyı gordum bugun sabah ılk ıdrarda yapacagım tekrar dıye de kafama yerleştırmısım sabah kalktım tuvalete gıttım testı yaptım sonra gıttım ılaca aldım koyacagım esım geldı sen ne yapıyorsun dıye ılac saatı dedım bak dedı saatı gosterdı bana saat daha 3 ılacı bıraktıgım gıbı dırek yataga sonra testmi kaldı cam kenarında 1,5 saat sonra kalktım ama aklımda testle bakmayı unuttum dıye uyandım oyle huylarımda var benım gıttım baktım yıne aynı hayal cızgı tekrar yattım sonra 6 da kalktım ılacı koydum ve hala dıyorum kı ben bu testı cok erken yaptım acaba sımdı bı daha mı yapsam ama yapmadım bugun 9 gun ve ben bugun hıc bır tetsı kafama takmıyorum :9: :9: :9:
:9::9::9:beklemek cok zor gerçekten.allahtan benim kardeşimin mezuniyeti oldu 2 gün şeir dışındaydık.ir de o ara evim hiç boş kalmaı hep gelen giden oldu.kendimi dinlemeye vkim olmadıı halde böyleydim.okula da devam ettim seminer dönemiydi zaten .rapor ıp evde yatsam daha stres olurdum:)))))

Evet canım benim doğal süreçte takip ediliyor iğneleri kullansamda kullanmasamda 1-2 kuzucuğum oluyor hatta iğne kullandığım dönemlerde yumurtalarım boş bile çıkıyordu transfer kısmına hiç gecemiyordum benim çocuğum olmayacak uğraşmayalım dediğim dönemde dr arkadaşım beni tayfun hoca ile tanıştırdı iğne kullandırmadı nasılsa gene bir tane cıkıyor diye ve o günden beri bu üçüncü denemem ve transfer oluyor yumurtalarım boş çıkmıyor umudum arttığı için arka arkaya deniyorum bundan sonrası menopaza girmeden yüce rabbimin ol demesi

hayırlı olsun seaa cım.rabbim tamamına erdirsin.

arkadaşlar sonuç almama 2 saat kaldı ama ben çoooooooook korkuyorum elimde 4 tane idrar testi var hepsinde ikinci çizgi okadar silikki ikinci çizgileri 12.günde bile böyle silik olupta kan testi iyi gelen var mıı acaba

hadi bakalım hayırlı haberle gelirsin inşallah :49::49:testte ikinci çizgi silikte olsa çıktıysa korkma canım

aynı şeyleri düşünmüşüz ddestinacm

valla meraktayım canım ya bi ses çıkmadı allahım korktuğumuzdan korusun inşallah :26::26::26::26:

geçen gün bizim topikte adını hatırlamıyorum pozitif olan 10. günde yeni görmüştü 2 çizgiyi onuda silik...

evet superisi ben 9.gün 2 ayrı test yaptım hemde birisi erken gebelik testiydi yani adet gecikmesi bile olmadan çıkanlardan ama ikisindede hiiiçbişey çıkmadı 10.gün sabah yaptım çoook silik çıktı 11.gün ve 12. gün de yaptım yani bugün hepsi çooook silik bugün kanverdim sonucumu bekliyorum inşallah iyi çıkarda sanada umut olur moralini bozma şimdiden

cnm bu duayı benım 4 yasındakı yegenıme annem ezberletmıs ben calısırken her sabah hala duanı edeyım derdı o okudukça ben ezberledım ama anlamını bılmıyordum acıkcası sadece hayır duası olarak bılıyordum tekrar tup bebege baslayınca hastanede arkadaşım dedıkı bu duayı oku tmm dedım bılıyorum sonrada sureklı turkçesını o okurken anladım kı aynı dua ben arapça okuyordum sonrasında agzımda kaldı her dakıka her sanıye tekrarlıyorum anlamı cok buyuk annem her ne kadar hacı olsada manevıyatım cok kuvvetlı degıldı benım ama anladım kı herseyın basında dua var gec olmadı cok sukur yaslanmayı beklemeden bırseyler ogrenmeye basladım

maneviyat çok önemli arkadaşım bende daha yeni yeni öğreniyorum yaş 35 :) dualar insanı ayakta tutuyor umutsuzluktan uzak tutuyor bu bizim için en gerekli olan şey her zaman ümitli her zaman olumlu düşünmeliyiz yürekten inanmalıyız Rabbimin yardım edeceğine ve inşallah emeklerimiz sonucunu alıcaz hep birlikte... Ayetel kürsi benim sırıtımı dayadığım duadır bak senden de bi dua öğrendim çok güzel oldu Allah razı olsun birazdan da yasinimi okuycam hepimiz için Allahım emanetlerimizi versin bize isteyen herkese diye... ve bu paylaşımlar ne kadar iyi geliyor bana yanlız değiliz işte bir aradayız bu da çok güzel...

inş bu sefer o tek yumoşun bebişin olur canım....
transferin ne zaman peki:26::26:
yumurta toplama işlemlerin narkozlumu oluyo

SUPERİSİ daha çok erken test için bak şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımız ikizlere gebe kaldığı halde kan testinden önce kaç kez idrar testi yaptı ama her defasında hiç çizgi çıkmadı.....
hiç canını sıkma boşuna inş birinden biri tutmuştur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

İnş benimle olur canım ya bölünme bu sefer yavaşmış yarın bir bölünme olursa transfer olacak olmazsa tedavi yarım kalıyor birdahaki aya kalacak yumurta toplama da narkoz aldım transferde narkoz yok inş yarın bir aksilik olmazda tranfer ederler tembel kuzucugumu

transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm:43::43::43::43::43:
hiç canını sıkma güzelim ben 10.gün yaptım negatifti ağladım bütün gün boşu boşuna..12. gün değerim kaçtı biliomusun 415 yani kanda baktırmadan kendini yıpratma bence kan testini bekle

arkadaşlar benim bir sıkıntım var utanarak ve üzülerek söylüyorum ama yardımcı olun bana ne yapabilirim,,, sigarayı bırakamadım hala ve benim 18 gün sonra yumurtalarım toplanacak bırakmaya çalışıyorum ama stres yapıyorum bu sefer ve sanki bıraksamdan şu saatten sonra bi faydası olmucak gibi geliyor bana napcam ben napcam kendimi çok kötü hissediyorum :((((((((

Back
X