Aşılama haziran 2017 aşılama yaptranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba canım benim de aynı şekildeydi.11. gün de lekelenmeler başladı. Çok üzüldüm tutmadı diye. Bende gonal kullanmıştım o yüzden sandım. 12. gün kan tahlili yaptırdım en azından jeli kullanmayayım boşu boşuna diye. o kadar umutsuz gittim ki gece 12 de kan verdim. ama beta hcg 280 çıktı. kimse umudunu kaybetmesin bence. Ben boşu boşuna üzülmüşüm
Kuzum ama benim adetime daha 12gun var erken degil mi bu gogus sislii ve agrisi. Ayyy hadi insallah kuzum dedigin gibi olur ya
Arada da sol kasigim kramp gibi giriyo. Bu 3.asilamam benim

Aaa tebrik ederm cnm ya ben 14. Gunde baktrdm negatfti simdi 18 gun oldu adet olmadm daha acaba gec döllenme olabilir mi
teşekkür ederim canım bayram sonrası hemen gidicem bakalım. Bana doktorum 14-20 gün arasında adet olursun tutmazsa demişti. İstersen bayram sonu bi tahlil yaptır sende

Kuzum ama benim adetime daha 12gun var erken degil mi bu gogus sislii ve agrisi. Ayyy hadi insallah kuzum dedigin gibi olur ya
Arada da sol kasigim kramp gibi giriyo. Bu 3.asilamam benim
ben ilk aşılama olduğum günden itibaren 5-6 gün hep kasık ağrısı çektim ama herkes normal demişti. Sonra göğsümde acımalar başladı ve şişti sanki. Ama hep umutlanıp da sonradan üzülmek istemedim. Bence sende çok umutlanıp sonradan üzülme ama hamile olabilme ihtimalini de hep aklında tut kendini yorma dikkat et

ben ilk aşılama olduğum günden itibaren 5-6 gün hep kasık ağrısı çektim ama herkes normal demişti. Sonra göğsümde acımalar başladı ve şişti sanki. Ama hep umutlanıp da sonradan üzülmek istemedim. Bence sende çok umutlanıp sonradan üzülme ama hamile olabilme ihtimalini de hep aklında tut kendini yorma dikkat et
Canim benim asilaman 3.gununden itibaren goguslerim agriyo.bugun 9.gunundeyim
oyle boyle degil sisti agriyo yanlisika dokunsam bile aciyo
adetime 9gun var daha. Asilamadan sonra ilac kullanmoyprum bu ay
gonal f kullandigim icin kullandirmadi. Sadece adet gunumu bekliyorum.

Canim benim asilaman 3.gununden itibaren goguslerim agriyo.bugun 9.gunundeyim
oyle boyle degil sisti agriyo yanlisika dokunsam bile aciyo
adetime 9gun var daha. Asilamadan sonra ilac kullanmoyprum bu ay
gonal f kullandigim icin kullandirmadi. Sadece adet gunumu bekliyorum.
az kalmış artık öğrenmene inşallah mutlu haberlerini alıcaz :)

düne kadar umudum vardı ama dünden beri kahverengi kanama gibi gelmeye başladı. Adetime de 8 gün var ama erken oluyorum sanırım ilaçlardan:KK43: aşılama konusunda kesinlikle hemfikirim
Ben de aşılamadan 10 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı akşamına regl oldum çok sancılı 3 gün tam 3 gün akıntı oldu. Doktor 14 gün sonra gel demişti ona değil özele gittim. Özeldeki doktor alttan muayne etti zaten regl 3 gündü. Kistler yumurtalar gördü vs test yapmadı bir dahaki ay gel dedi. Şimdi bir hafta geçti midem bulanıyor diye test aldım ikinci çizgi silik çıktı test mi bozuk şaka mı bu anlamadım. Tatildeyim eşim bugün memlekete döndü hastane filan bilmiyorum zaten bir haftaya da yurt dışına gidiyorum şaka gibi baya regl oldum olasılık var mıdır ki?

Ben de aşılamadan 10 gün sonra kan testi yaptırdım negatif çıktı akşamına regl oldum çok sancılı 3 gün tam 3 gün akıntı oldu. Doktor 14 gün sonra gel demişti ona değil özele gittim. Özeldeki doktor alttan muayne etti zaten regl 3 gündü. Kistler yumurtalar gördü vs test yapmadı bir dahaki ay gel dedi. Şimdi bir hafta geçti midem bulanıyor diye test aldım ikinci çizgi silik çıktı test mi bozuk şaka mı bu anlamadım. Tatildeyim eşim bugün memlekete döndü hastane filan bilmiyorum zaten bir haftaya da yurt dışına gidiyorum şaka gibi baya regl oldum olasılık var mıdır ki?
canım belki sende benim gibi üstünü görmüşsündür. Daha garanti testler var eczanelerde istersen onu dene. sağlık ocağı falan bulursan oraya git istersen

canım belki sende benim gibi üstünü görmüşsündür. Daha garanti testler var eczanelerde istersen onu dene. sağlık ocağı falan bulursan oraya git
Tatildeyim akrabamda aile hekimine gittik biz test yapmıyorz dedi bir tane daha test alıp yaptım negatif çıktı.

valla çok zor bi durum. biraz bekleyip bi doktora git istersen. Ben aşılamam tuttu diye çok sevinmiştim ama beta o kadar hızlı yükseliyo ki dış gebelikten şüphelendi doktorum. Karın bölgemde su toplaması var 2 tane kist varmış. Aşılamanın dün 17. günüydü beta 3500 çıktı

Kuzular 19haziranda asilama oldum 12.gunum bugun adet oldum cok erken degil mi ya. Anlam veremedim. 6haziran adet olmustum

Benim guzel bi habeeim yok kuzum 4.asilamam yani son asilamam yapilacak. Ankara istanbul gibi yerlerde tup bebek arastircam.asilamayla olucak seyler segil bu.bulundugum il kucul buyuk sehirlerde yapilicakmis. Birikim yapip tup bebek deneyecem gibi. 4.asilamam haftaya sali carsamba yapilavak

sayfayı baştan sona okudum sanırım 1 kişinin aşılaması tutmuş. Bu çok düşük bir oran. Zaten doktorlar da çok şans vermiyor aşılamaya. ya tutarsa hesabı yani.
Ben de 1 Temmuz da aşılama yaptırdım bakalım sonuç ne olacak.

Benim 4.asilamam plucak onsa bile umidim yok alisotim tutmamasina.zaten son asilama.bundan sinra yasamima devam edicem tup bebek olucak gibi

Benim guzel bi habeeim yok kuzum 4.asilamam yani son asilamam yapilacak. Ankara istanbul gibi yerlerde tup bebek arastircam.asilamayla olucak seyler segil bu.bulundugum il kucul buyuk sehirlerde yapilicakmis. Birikim yapip tup bebek deneyecem gibi. 4.asilamam haftaya sali carsamba yapilavak

Benim ilk ama niye bilmiyorum hiç umudum yok olmadı gibi hissediyorum
Cnm devlette mı yaptiriyorsun devlet tüp bebek için para almıyor diye biliyorum sen sordun mu bide hangi şehirde yasiyorsun

Back
X