Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanği aşamadasınızArkadaşlar süreç zor ve stresli destek olalım bilgi paylaşalım istedim![]()
İğnelerin 8. Günündeyim yarın kontrolüm var .ilk denemede 3. Gün embriyo su transfer edilmişti kimyasal gebelik oldu .bu ikinci denemeHanği aşamadasınız
Bende ilaçları aldıö fsh düşmesini bekliyorum ki kulanayım. İnş düşer.İğnelerin 8. Günündeyim yarın kontrolüm var .ilk denemede 3. Gün embriyo su transfer edilmişti kimyasal gebelik oldu .bu ikinci deneme
Merhaba bende yenı basladım ignelerın üçüncü gunundeyım pazartesı kontrolum var heyecanlıyım bakalım kac yumurta gozukucek sız hangı ılacları kullandınız kac yumurtanuz gorunuyorArkadaşlar süreç zor ve stresli destek olalım bilgi paylaşalım istedim![]()
Bende ıgnelerın ucuncu gunundeyım sızde ha gı ılacalr varBende ilaçları aldıö fsh düşmesini bekliyorum ki kulanayım. İnş düşer.
Hiç stres olmayın düşer Allahın izniyle geç olsun güç olmasınBende ilaçları aldıö fsh düşmesini bekliyorum ki kulanayım. İnş düşer.
Ben daha igne kullanmadım doktor muayne etti kan testi istedi fsh düşsün iğne yap dedi pazar gunune kadar bekliyip kan testi sonucuna göre yapacam iğneyi inş düşmüş olur bagyı kaygılıyım suanBende ıgnelerın ucuncu gunundeyım sızde ha gı ılacalr var
Hiç sormayın nasıl düşecek bilmiyorum stres yaptım sürekli e nabız kontrol ediyorım cıktı mı sonuc diyeHiç stres olmayın düşer Allahın izniyle geç olsun güç olmasın![]()
Nerede tüp bebek yaptiriyosunuz ve Amh kac?8 yumurta toplandı 6 sı işleme alınmış bugün Embriyolog aradı sadece ikisi döllenmiş![]()