Rabbim güç kuvvet veirir hayırlısıyla normal doğum yapabilrisim biz de eylül gibi gidelim diyoruz , eylül başı inşallah, ama sezeryan olursam hiç sanmıyorum
yok canım ben biraz hassasım mikrop kapma olasılığım çok yüksekCanım sezeryan olunca sakıncası mı var denize gitmenin, doktorum bana sezeryan dedi, ama biz eylülde 2-3 günlüğüne denize gitmeyi düşünüyorduk, ben denize giremem mi yani..
yok canım ben biraz hassasım mikrop kapma olasılığım çok yüksek
bide sezeryandan sonra kendimi kolay toparlayabilceğimi sanmıyorum
hayırlısı...senin neden sezeryan ya ?
Bu sene tatile eşim arkadaşlarıyla gidecek ben evde bebek bakıcam2 aylık bebekle tatil zor olur diye düşünüyorum. Seneye rahat rahat gideriz bebeğimizle birlikte eğleniriz diye düşünüyoruz. bakalım inşallah...
ayh ayh naasıl tatil yapasım var.... ama anımızda bir bilene danıştığımda yanımızda bir büyük olmadan tatilden bişey anlamayacağımızı ve de bebişin sağlığının nasıl olacağını da kestiremediğimden bu sene rafa kaldırdım tatil olayını.... çok bunalırsak bolu abant yapalım bir haftasonu diyoruz....
annemin fikri benim için çok değerli,bebiş küçükken riske gerek yok,bir de kilolar gitmezse kompleks yaparım,kendimi biliyorum. 2014 yazına kızcağızımla giderim ...
Bu sene tatile eşim arkadaşlarıyla gidecek ben evde bebek bakıcam2 aylık bebekle tatil zor olur diye düşünüyorum. Seneye rahat rahat gideriz bebeğimizle birlikte eğleniriz diye düşünüyoruz. bakalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?