Haziran anneleri bu yaz plaj tatiline gidilecekmi?

nil00

1 kız 1 erkek 1 de yolda minik erkek
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
800
808
323
kızlar ben agustos sonunda gitmeyi düşünüyorum en azından bebek 2 aylık falan olur diyorum ama emin degilim.
sizler ne düşünüyorsunuz.

canım bizde ağustos sonu eylül başı gibi bikaç günlüğünede olsa bi yerlere gidelim diye düşünüyoruz ama bebiş ne durumda olur bilemiyorum:))

biz bebek olunca gidemeyiz heralde. kocamda mayıs ortası gibi doktoruna sorarız sorun olmassa yakın bi yerlere gideriz diye ısrar edio ama ona da pek cesaretim yok bizim seneye kalır büyük olasılıkla tatil işi. geçen sene kuzenim temmuzda doğum yaptı 2,5 - 3 aylıktı bebiş gittiler ama sırayla bebeğe bakmaktan birlikte hiç vakit geçirememişler

çok istedik aslında bu sene heveslenmiştik biz eşimle balayınada gidememiştik çnkü ailesi fln burdaydı gitmemiştik.Bebiş doğunca gideriz ddk yine annesi burda olucak 2 aylık olana kdr snra memleketlerine gidicez eşimin 10 gün ordayız iznini orada kullanıcak deniz olayları bize haram bu sene yani içim çok gtmeyi istiyor ama artık günü birlik gideriz oğlumu sokarız denize seneye kısmetse güzel bi tatili hakediyoruz gidicek olanlarda ertelemesin erken rezervasyon yaptırın gidin

Rabbim güç kuvvet veirir hayırlısıyla normal doğum yapabilrisim biz de eylül gibi gidelim diyoruz , eylül başı inşallah, ama sezeryan olursam hiç sanmıyorum

Rabbim güç kuvvet veirir hayırlısıyla normal doğum yapabilrisim biz de eylül gibi gidelim diyoruz , eylül başı inşallah, ama sezeryan olursam hiç sanmıyorum

Canım sezeryan olunca sakıncası mı var denize gitmenin, doktorum bana sezeryan dedi, ama biz eylülde 2-3 günlüğüne denize gitmeyi düşünüyorduk, ben denize giremem mi yani..

Canım sezeryan olunca sakıncası mı var denize gitmenin, doktorum bana sezeryan dedi, ama biz eylülde 2-3 günlüğüne denize gitmeyi düşünüyorduk, ben denize giremem mi yani..
yok canım ben biraz hassasım mikrop kapma olasılığım çok yüksek
bide sezeryandan sonra kendimi kolay toparlayabilceğimi sanmıyorum
hayırlısı...senin neden sezeryan ya ?

Kızımın mevlidini yapar yapmaz babamın yazlığına gidecem.Buralarda sıcaktan isilik çıkarmasın kuzum.Ordaki evimiz serin oluyor..Babamızda hafta sonları yanımıza gelecek.Şimdiki düşünce bu ama ozamanlar neyi gösterir bilinmez

yok canım ben biraz hassasım mikrop kapma olasılığım çok yüksek
bide sezeryandan sonra kendimi kolay toparlayabilceğimi sanmıyorum
hayırlısı...senin neden sezeryan ya ?

Doktor bebeğin eşi önden geliyor dedi, onun için sezeryan yapacağız dedi.. Biz haziranda doğum yapacağız, eylüle kadar çoktann iyileşiriz, sezeryan olan kişileri gördüm ben, o kadar da kötü değil, onlarda hemen ayağa kalkabiliyor, sadece iyileşene kadar dikkat etmek gerekiyor...

ayh ayh naasıl tatil yapasım var.... ama anımızda bir bilene danıştığımda yanımızda bir büyük olmadan tatilden bişey anlamayacağımızı ve de bebişin sağlığının nasıl olacağını da kestiremediğimden bu sene rafa kaldırdım tatil olayını.... çok bunalırsak bolu abant yapalım bir haftasonu diyoruz....
annemin fikri benim için çok değerli,bebiş küçükken riske gerek yok,bir de kilolar gitmezse kompleks yaparım,kendimi biliyorum. 2014 yazına kızcağızımla giderim ...

Bu sene tatile eşim arkadaşlarıyla gidecek ben evde bebek bakıcam 2 aylık bebekle tatil zor olur diye düşünüyorum. Seneye rahat rahat gideriz bebeğimizle birlikte eğleniriz diye düşünüyoruz. bakalım inşallah...

nasıl arkadaşlarıyla gidiyooooosen evdesin ben senin yerinde olsam takılırım kocamın peşinee aslında daha kolay oluyo küçük bebekle gitmek sürekli uyku modunda oluyolar yemek derdi yokkk sadece meme yanında olsun yeter ben oğlum 1 yaşındayken gitmiştim burnumdan gelmişti hiç tavsiye etmem tam ayaklandıkları en hareketli dönem oluyooo ayyy berbat bi tatildiii

evet bende kızım tam 1yas 1 aylıktı gittim zordu ögle uykusu için yer istiyordu ama bebek olsa hemen emzir bebek arabasına koy en az 2 saat uyur.agustos sonu tam zamanı olabilir çünkü sıcaklar azda olsa azalıyor e birde akşamüstü denize gireriz oglum rahat rahat uyur :)

bizde gitcez ama çok uzak bi yere gidemeyiz heralde ama çocugada değişiklik olu hem bende bunalmış olcam ikimizide iyi gelir herkes gitme diyo ama
denicm bana gitme diyen hiçkimse bebkle tatile gitmemiş insanlar denemeden bilinmez bence

biz kızım 2 aylıkken gitmiştik ama yakın bir yer olsun dediğimiz için termal otel olmuştu herkes ne cesaret geldiniz tatile de ama hiç bir sorun yaşamadık tabi birlikte birşey yapılmıyorda değil biz bebeğe soğuk olmasın diye aile hamamı kiraladık kızımı bebek arabasında uyur bırakınca yanımızda pek ala sıkıntı olmadı. tavsiye ederim ama çok sıcak yerler antalya mesela sorun olurmu bilrmem. bu defa da gitmeyi düşünüyoruz inşallah iki çocuk bakalım nasıll olucak.

ahh ahh kafama edıyım bende hazıranda dogum yaptım 2012 yazında ve hıc bır yere gıdmedık ben komplekslı bır kadın oldugum ıcın ve bebegım erkek ve cok gazlı sureklı bagırdıgı ve sureklı memede kaldıgı ıcın...neden kafama dedım cunku hamıleyken keske mayıs bası ortası gıbı yakın bır yere gıdıp tatıl yapabılırdım cunku ben cok guzel hamıleleık gecırdıgım ıcın mayıs sonuna kadar defalarca pıknıge gıttık ama tatılı dogum sonrası dusledıgım ıcın gıdemedım malesef ve bana 6 hazıran yatıs verdıler hazıran 5 te sancın var dedıler acılman var vss ben 5 hazıranda sureklı gezınıyordum hatta mahallelıler artık gır evıne yoksa sokakta dogurcan dıye espırı yapıolardı:)) dogum sonrasıda 2 aylıkken vss pıknıge gıttık sureklı emzır arabaya gıt gel cocuk bagır cıgır mıllet cocuk aglıyoo dıyo ayy dedım yok esıme benı eve gotur o sıcakta serın yerı bırakıp sıpsıcak evıme geldım...ve oohhh dıedım ya ben evımde rahatım bosssverrr gezmeyı serın yerı dedım o kadar gezmeyı seven ben evımde kös kös oturmayı bıle daha cok sevdım bebekle rahat olamadım ama bebekle rahat olup gezmeye cıkan denıze gıden cok hazıran annesı bılıorum bence bu rahat olmakla alakalı bısey ben pımpırılı bırı olarak rahat edeemedım ama bu yaz kısmetse cok guzel bır tatıl dusluyorum suan benımkıde yurumuyor kısmetse hazıran temmuz gıbı yurur suan bı ıkı yurumeye claısıyor yuruyunce daha rahat ederım kı suandada rahatım en azından ek besın yıyor sureklı meme ıstemıor kı gecen sene 2 aylık oldugundan mecburen sutumde az dı saatte bır emzırıodum sıkıntıydı suan daha rahatım emeklıor vss kendı kendıne ynuyor o yuzden guzel bır tatılı dusleyebılıorum...

tatıle gıtmesenız bıle kendınızı benım gıbı eve hapıs etmeyın yınede 2-3 saalıgıne de olsa bır yerlere pıknıge vss gıdın yoksa zaten daralırsınız bende gazı azaldıgında cookk pıknıge gıttım...aglasada vss olsa takmadım mılletı napım cocugum gazlı aglıyordu bu kadar basıt dedım cok agladıgında arabayla gezdırıyorduk vss herseyın caresı bulunuyor:))

Ohhh ne güzek. Sen bebek bak o gezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…