haziran anneleri buluşuyor

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
2013 haziran anneleri topigindeki beylikdüzü esenyurt civarı ikamet eden arkadaşlar bir araya gelip buluşup kaynaşmak için toplanalım hemde bebeklerimizi sevmiş oluruz :9:
katılacak arkadaşlar lütfen yorum yazsın ortak karar verip gün ve tarih belirliycegiz.
şimdilik buluşma yerimiz
marmara park avm

şimdilik gelecek arkadaşlar

enesibel
loverlover
ahaha
geridönüşüm kutusu

eee kızlar yokmu başka gelcek

Kızlar ben daha bebişime araba almadım. Arabasızda çok zor olur gelmek.komşularda da yok ki isteyeyim. Bu hafta buluşacaksanız ben gelemeyeceğim. Bol bol eğlenin bir dahaki buluşmada geliriz artık :14:

ayyyyyyyy gelmek isterdim ama il dışndayım yazlıktayım inş bidahaki sefere bende gelirim kızlar:):34:

Kızlar ben daha bebişime araba almadım. Arabasızda çok zor olur gelmek.komşularda da yok ki isteyeyim. Bu hafta buluşacaksanız ben gelemeyeceğim. Bol bol eğlenin bir dahaki buluşmada geliriz artık :14:

lover lover canım araba için sıkıntı cekmene gerek yok minübüsler tam marmaraparkın önünde indiriyor ve danışmadan bebek arabası alabiliyorsun.danışmadan alıp büyük oglumu bindirmiştim en son gittigimde.

lover lover canım araba için sıkıntı cekmene gerek yok minübüsler tam marmaraparkın önünde indiriyor ve danışmadan bebek arabası alabiliyorsun.danışmadan alıp büyük oglumu bindirmiştim en son gittigimde.

süpermiş. Tamam o zaman bayramdan önce mi buluşsak ben çoook sıkıldım.

enesibell benim facebookum yok bana buluşma zamanını haber verin kaçırmak istemiyorum :))
loverloverun araba sorununuda hallettiğimize göre bu hafta buluşalım ozaman

Son düzenleme:
süpermiş. Tamam o zaman bayramdan önce mi buluşsak ben çoook sıkıldım.

enesibell benim facebookum yok bana buluşma zamanını haber verin kaçırmak istemiyorum :))
loverloverun araba sorununuda hallettiğimize göre bu hafta buluşalım ozaman

bana uyar tamam buluşalım
bakalım diger arkadaşlarda gelcekmi

hanımlar yaaa ben cook sıkılıyorum bu ara o yuzen bu hafta ıcı buluşşsak sonraki hafta zaten bayram
gelemicek arkadaşlarlada bayramdan sonra buluşsak olmazmı

Back
X