Haziran anneleri hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunuz?

boncugum yazsam sıze hıc uymayacak ıstanbul nere kayserı nerekaydirigubbakcemile4
yazayım yınede kayserı ozel tekden hastanesı
galıba ucret alınmıyor ssk karsılıyor:kedi:
ayrı oda ıstersen 150 lıra ucret edıyorsun sadecekaydirigubbakcemile5
o kadrda verelım demı sızlerı duyunca canım memleketım dıyorumopuyorumnanaktan

aynen öyle canım burası uçuk ben özel hastaneleri araştırıyorum burda baya bi pahalı 1500tl den kapı açılıyo devlete gitmek oralarda sürünmek istemiyoruz bide benim ikiz vede erken doğum tehdidi var onlarla birlikte tabi bilemiyoruz napıcamızı allah yardımcımız olsun canım napalım şimdiye kadar geldik zor yada kolay burdan geriside elbet gelir bilmiyorumkismile

1- 2 ücretini önemsemiyorum şu koşulda ben. normal doğumu destekleyen, son anda aksilik var deyip 2 kuruş için sezeryan masasına yatırılmayacağım bir hastahane halihazırda bulamadım. Allah nasip ederse normal doğurmak istiyorum. bu fikrimi değiştirecek bir yer bulamazsam şişli etfalde doğurup özel odaya geçicem. gittiğiniz hastahane ve doktora güveniyor musunuz?

Meraba kızlarr.Ben Gaziosmanpaşa Küçükköyde Özel Bilge hastanesine gidiyorum.Hastane Şu anda iyi birçok test uygun.Normal doğum sanırım fiyatlara zam gelmiş 200 sezeryanda 400 tam emin değilim ama bu civar.Genelde hastanedeki doğum hemşirelerinden herkes çok memnun.Bende doktorumdan.Bana orası uzak taksi ile 20dk falan gidiyorum ama olsun memnunum.Muayene fiyatlarıda uygun.Ben nasipse doğumu orada yapacağım.

bende medicana ya sibel hanıma gidiyorum kısmetse orayı istiyorum.normal doğum istiyorum.sanırım ssklı 1600 lira gibi bi fiyatı var. ama daha uygun ve iyi bir yer arayanlar için tavsiyem sultanbeyli saygı hastanesi.ocak ayında bir arkadaşım orada doğum yaptı ve çok memnun kaldı ssklı 250 liraya geldi doğumu.

merhabalar.bende kadıköy acıbadem hastanesinde yapıcam doğumu inşallah.acıbadem hastanesi özel sigortanız yoksa pahalı bir hastane.doktorum orda ve çok memnunun,mecburen orda doğum yapıcam.

mrehaba bende kısmet olursa alibeyköydeki özel haliç hospitalda dogum yapmayı düşünuyorum normal dogum 150tlymiş bakalım nasıp inşallah hayırlısıyla dogururuz:Saruboceq:

merhaba ben %90 memorialde yapıcam %10 luk ihtimalde international var evime çok uzak ama dotorum oranın doktoru memorialdede doğuma giriyor ama memoriale misafir hekim olarak gelecek o yüzden emin olamadım.Bu arada iki hastanede çok çok pahalı özel sigortası olmayanlara önermem

aynen öyle canım burası uçuk ben özel hastaneleri araştırıyorum burda baya bi pahalı 1500tl den kapı açılıyo devlete gitmek oralarda sürünmek istemiyoruz bide benim ikiz vede erken doğum tehdidi var onlarla birlikte tabi bilemiyoruz napıcamızı allah yardımcımız olsun canım napalım şimdiye kadar geldik zor yada kolay burdan geriside elbet gelir bilmiyorumkismile

canım senin doktorun hangi hastanenin doktoru ?? Bu arada cerrahpaşayı öneririm sana devlete gitmek istemessin belki ama riskli gebeliklerde ve erken doğum riskinde en iyisi cerrahpaşa-çapa-zeynepkamil gibi hastaneler yada çok pahalı olan özel hastaneler belki cerrahpaşa gibi biryerde yapabilirsin özel oda farkı verirsin bir araştır istersen

Merhabalar;
Ben Medical park göztepe yi düşünüyorum doğum için bir aksilik çıkmazsa inşallah. Fiyatları da geçen ay sormuştum, işinize yarar belki:

Zorunlu sezeryan 2200
Istege baglı sezeryan 2750
normal dogum 1400
epidural farkı 650
şeklindeydi. Bunlar SGK lı fiyatlar ama SGK sız da bundan cok farklı değildi.

canım senin doktorun hangi hastanenin doktoru ?? Bu arada cerrahpaşayı öneririm sana devlete gitmek istemessin belki ama riskli gebeliklerde ve erken doğum riskinde en iyisi cerrahpaşa-çapa-zeynepkamil gibi hastaneler yada çok pahalı olan özel hastaneler belki cerrahpaşa gibi biryerde yapabilirsin özel oda farkı verirsin bir araştır istersen

canım benim dr um taksimde istanbul tüp bebek merkezinde ama orda doğum yaptırmıyo medikal parkta yaptırıyo ama bize biraz pahalıya gelir orası 200 tl den fiyat verdiler birde bizim kan uyuşmazlığımız var onun içinde iğne olmam gerek oda çok pahalı bakalım napıcaz birde avicenna hastanesini araştırıcam duyumlarıma göre orası uygunmuş

Meraba kızlarr.Ben Gaziosmanpaşa Küçükköyde Özel Bilge hastanesine gidiyorum.Hastane Şu anda iyi birçok test uygun.Normal doğum sanırım fiyatlara zam gelmiş 200 sezeryanda 400 tam emin değilim ama bu civar.Genelde hastanedeki doğum hemşirelerinden herkes çok memnun.Bende doktorumdan.Bana orası uzak taksi ile 20dk falan gidiyorum ama olsun memnunum.Muayene fiyatlarıda uygun.Ben nasipse doğumu orada yapacağım.

yıldız bilge tabya hastahanesi mi?

evet gop küçükköyde özel yıldız tabya bilqe hastanesine bende qittim
çok uyqun doğum fiyatları.. ben eylem yıldırım'a qitmiştim ancak
hastaneyi araştrıınca hiç hoş şeyler duymadım..
doğumdan sonra pekte memnun kalan yokmuş..
doğum esnasında mikrop kapanlar falan varmış..bilmiyorumkismile

benim eltim akın varlık çok ii dio ya kafam karışık. doktordan da hastahaneden, gördüğü ilgiden de çok memnun kalmış. başka yer arama dio. baktığında her hastahaneye olumsuz bişey söyleyen biri var. benim için en önemlisi sezeryan meraklısı olmayan iyi bi doktorun olması.
cinsiyetini de o söyledi bizim oğlanın. baya espirili sempatik bi adam.
karar veremedim.
şişli türkiye
hospitalium
yıldız b. tabya
en kötü etfalde doğurucam.

selamlar bende inşallah medicana çamlıcada yapıcam :))) şimdilik öyle görünüyo yani. hayırlısı olsun hakkımızda.

Medipol Hastanesi boncukumm

aslında medipol de olabilirdi ama karşıda olduğu için korkuyorum. tarabyadan karşıya... trafik saati doğuracağım tutarsa yandım =)
güncel fiyatlar nedir pahalı değil bildiğim kadarıyla 1 civarı değil mi?
önerebileceğiniz bi doktor var mı?

hayır canım yıldız tabya değil. Küçükköy Özel bilge hastanesi nette aratırsan farklı olduğunu görürsün.

Yanllışın var.Yıldız tabya değil öyle olsaydı derdim zaten.Hastane Küçükköy Özel Bilge Hastanesi Gazi Osman Paşada.Nette ikisinide aratırsanız bulursunuz.O hastane değil özellikle belirteyim.Lütfen bilmeden yorum yapmayalım.Yanlış yönlendirme olmasın:olmaz:.Ayrıca hastaneden herkes genellikle çok memnun özellikle hemşirelerinden.Kime sorduğsam herkes memnun.Ayrıca en çok doğum yapılan hastanelerden biriymiş.Ben doktorumdan çok memnunum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Sırf o hastane için Beyoğlundan gidiyorum düşünün artık.Zaten tavsiye üzerine de gittim.İnşallah doğumda güzel geçecek.

Back
X