- Konu Sahibi boncuk1985
hangi hastanede doğum yapmak istediğinizi paylaşalım arkadaşlar fiyatlar nasıl araştıralım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım burası uçuk ben özel hastaneleri araştırıyorum burda baya bi pahalı 1500tl den kapı açılıyo devlete gitmek oralarda sürünmek istemiyoruz bide benim ikiz vede erken doğum tehdidi var onlarla birlikte tabi bilemiyoruz napıcamızı allah yardımcımız olsun canım napalım şimdiye kadar geldik zor yada kolay burdan geriside elbet gelir bilmiyorumkismile
canım senin doktorun hangi hastanenin doktoru ?? Bu arada cerrahpaşayı öneririm sana devlete gitmek istemessin belki ama riskli gebeliklerde ve erken doğum riskinde en iyisi cerrahpaşa-çapa-zeynepkamil gibi hastaneler yada çok pahalı olan özel hastaneler belki cerrahpaşa gibi biryerde yapabilirsin özel oda farkı verirsin bir araştır istersen
Meraba kızlarr.Ben Gaziosmanpaşa Küçükköyde Özel Bilge hastanesine gidiyorum.Hastane Şu anda iyi birçok test uygun.Normal doğum sanırım fiyatlara zam gelmiş 200 sezeryanda 400 tam emin değilim ama bu civar.Genelde hastanedeki doğum hemşirelerinden herkes çok memnun.Bende doktorumdan.Bana orası uzak taksi ile 20dk falan gidiyorum ama olsun memnunum.Muayene fiyatlarıda uygun.Ben nasipse doğumu orada yapacağım.
Meraba kızlarr.Ben Gaziosmanpaşa Küçükköyde Özel Bilge hastanesine gidiyorum.Hastane Şu anda iyi birçok test uygun.Normal doğum sanırım fiyatlara zam gelmiş 200 sezeryanda 400 tam emin değilim ama bu civar.Genelde hastanedeki doğum hemşirelerinden herkes çok memnun.Bende doktorumdan.Bana orası uzak taksi ile 20dk falan gidiyorum ama olsun memnunum.Muayene fiyatlarıda uygun.Ben nasipse doğumu orada yapacağım.
yıldız bilge tabya hastahanesi mi?
evet gop küçükköyde özel yıldız tabya bilqe hastanesine bende qittim
çok uyqun doğum fiyatları.. ben eylem yıldırım'a qitmiştim ancak
hastaneyi araştrıınca hiç hoş şeyler duymadım..
doğumdan sonra pekte memnun kalan yokmuş..
doğum esnasında mikrop kapanlar falan varmış..bilmiyorumkismile
Medipol Hastanesi boncukumm
yıldız bilge tabya hastahanesi mi?
evet gop küçükköyde özel yıldız tabya bilqe hastanesine bende qittim
çok uyqun doğum fiyatları.. ben eylem yıldırım'a qitmiştim ancak
hastaneyi araştrıınca hiç hoş şeyler duymadım..
doğumdan sonra pekte memnun kalan yokmuş..
doğum esnasında mikrop kapanlar falan varmış..bilmiyorumkismile