hazıran annelerının bebek sekerlerı

efsun59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
197
0
46
Tekirdağ
kızlar ben 33 haftanın ıcerısındeyım doguma kadar bebegımın sekerlerını kendım yapmak ıstıyorum bulundugum yerde malzeme satan yer yok o yuzden ınternetten sıparıs verıcem bıldıgınız uygun bır sıte var mı malzeme satan bırde evde hazırladıgınız sekerlerı burda paylassak herkese fıkır olur

kızlar ben 33 haftanın ıcerısındeyım doguma kadar bebegımın sekerlerını kendım yapmak ıstıyorum bulundugum yerde malzeme satan yer yok o yuzden ınternetten sıparıs verıcem bıldıgınız uygun bır sıte var mı malzeme satan bırde evde hazırladıgınız sekerlerı burda paylassak herkese fıkır olur

nasıl bişey yapmak istiyosun canım?
ben de çok kararsızm kendim mi yapsam yaptrsam mı karar veremiyorum, nasıl bişey istediğimi de bilmiyorum açkcası :50:

bende kararsızım acıkcası ınternette arastırıyorum sureklı benım aklımda olan denız kabugu kullanmak dun kabuklarımı topladım ınternetten bıraz fıkır edındım bastan orgulu olur dıye dusundum patık gıbı sey yapıp malzemelerını alıp yapmaktı aklımdakı ama denız kabugu degısık geldı ıhtıyacım olan susleme malzemelerı tulu kurdelesı ugur bocegı lavantası vs vs bunları almak ıcınde uygun bır sıte

kızlar gitti gidiyor dan ben sipariş verdim çok şıkve uygun şeyler var.her bütçeye uygun.kendiniz yaptığınızda biraz daha pahalıya maloluyor.yinede el emeği göz nuru siz bilirsiniz.ben 50 tane magnetli yaptırdım 44 lira kargo içinde :49::49::49:

kızlar gitti gidiyor dan ben sipariş verdim çok şıkve uygun şeyler var.her bütçeye uygun.kendiniz yaptığınızda biraz daha pahalıya maloluyor.yinede el emeği göz nuru siz bilirsiniz.ben 50 tane magnetli yaptırdım 44 lira kargo içinde :49::49::49:

linkni paylaşrmısın canım çok uygunmuş gerçekten

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/aynali-figur-aydede-50-adet-bebek-sekeri-82057275

başka desenleri ve modelleride varmış

Nikah şekeri ve bebek şekeri üretim malzemeleri toptan satışı adresinden sipariş etmştim ben.senin gibi herşeyini alıp kendim yapiim dedim sonra biraz tembellik yaptım.hazır olarak lavanta kesesi aldım 50adet 30 tl idi.50 adette biblo alıp ypıştırdım.fotolar aşağıda.hepsini ayrı alsamda fiyat çok değişmiyodu,extra zaman harcak istemediğim için böyle yaptım.isterseniz şekerli seçenekte vardı.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    4 KB · Görüntüleme: 532
  • $image.webp
    $image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 544
ben birmax diye bir siteden alıcam mesela hoşgeldin bebek yazılı 10 mt kurdale 1 tl,100 adet kesilmiş hazır tül 4 tl, birde biblo terlik içinde bebek varmış gibi bişey var 35 kuruş,onuda üstüne yapıştırdımı al sana bebek şekeri,hemde yaparken çok eglenecegimi düşünüyorum.
(tabi daha yüksek fiyatlılarda var unutmayın)

Kızlar merhaba,ben Birmaxtan sipariş verdim. Gelmeyince aradım sipariş ismi ile havale ismi tutmadığı için ödemeyi görmemişler. Dün konuştum ve kargoya verildi diye mesaj geldi. Daha elime gelmedi ama sanırım problemsiz gelecek. Gelinc yine haber veriririm isterseniz. Eğer sipariş verirseniz ödeme teyidini ihmal etmeyin bence. Kolay gelsin,

kredi kartıyla ödesekte yine aynı sorun olurmu acaba , ayrıca neler aldın ne kadar tuttu.

Kredi kartı kabul etmiyorlar canım. Sadece havale. Ben Mevlüt için kutu aldım tanesi 0.50 idi. Ayrıca 0.75 e 2 adet 20 mt kurdele aldım. Ve birkaç ıvır zıvır. Bugün kargo geldi. Bir sorun yok. Ama kargo ücreti alıcıya ait eğer az şey söyleyecek iseniz daha pahalıya gelebilir. İst içi kargo 6 tl tuttu.

kendi yapmış bir,i olarak daha pahalıya geliyor bence kızlar.şimdiki aklım olsa hazır alırım

kendi yapmış bir,i olarak daha pahalıya geliyor bence kızlar.şimdiki aklım olsa hazır alırım

Kesinlikle sana katılıyorum.Eğer 50 ve altında yapacaksanız sipariş verin yoksa çok pahallıya geliyor. Ben yaptım ama sipariş versem daha ucuza gelecekmiş. hele kapı süsü yapmaya kalkışmayın hazırları daha ucuz.

$fistikcami_300_Urunler_24_05_2011_11_54.webp

bunlarda benim hazırlıklarım... birde çikolata eklenecek tepsisini biev'de beğendim .... bu arada çam fidelerini asarakak sergilemek içinde metal bir ağaç aldım....

Eklentiler

• $165467_10151381828172194_436243426_n.webp
    $165467_10151381828172194_436243426_n.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 305
  • $2.webp
    $2.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 311
birmaxtan sipariş verip kendim yaptım oglumun şekerleri,kartında da O Şimdi Bir Melek Hoşgeldin Yiğit Efe Bebek yazıyor.

Eklentiler

• $Fotoðraf0212.webp
    $Fotoðraf0212.webp
    13 KB · Görüntüleme: 322
  • $Fotoðraf0213.webp
    $Fotoðraf0213.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 297
Ben bebek şekerlerini gereksiz buluyorum, birkaç zaman buzdolabını süsledikten sonra atılıyor. İlk bebeğimde mevlüt için havlu yaptırmıştım, ismini nakışla işletmiştim, güzel bir şekilde katlayıp şeffaf bir kapla bonbon şekeri gibi paketlemiştik. Oğlum 6 yaşında oldu ve hala gittiğimiz evlerde kullanıldığını görüyorum. Bu bebeğimde de güzel şekilli ve de kokulu sabunlar yaptırmayı düşünüyorum. İsteyen kullansın, isteyen banyosuna süs ve koku için koysun, isteyen dolabına çekmecesine koysun. İnternetten araştırdım, bir blog buldum, telefonla görüştüm 2,5 ile 5 TL arası fiyatları değişiyormuş modeline ve paketlenmesine göre. Sizlere de alternatif bir fikir olur diye düşündüm.

Back
X