Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yumurtam vardı 17 mm oldu çatlatma iğnesi vurundum transferden sonra leke oldumu sende canım bende leke oldu iki gün bugün bittiİnşallah canım kaç yumurtan olmuş söyledi mi doktor
Bugün tekrar gittim biri 18 biri 17 mm olmuş çarşamba gece ovitrelle vurucam cuma öğlen aşılama ilk defa yaptırıcam dua edinBen de bu ay aşılama yaptıracağım çarşamba 2 tane 12 mm yumurtam vardı ptesi tekrar gidicem inşallah bu ay olur letu kullandım
Bende göğüs ağrısı ve bel ağrısı var doktoruma sordum kullandığım progestan fitilden kaynaklandığını söyledi. Ara ara batma gibi kasıklarım ağrıyor. İnşallah müjdeli haberlerle gelirsin , bugün hepimiz için Yasin okuyacağım . Allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınKızar bende 14. Haz oldum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum diz nasılsınız ben pazartesi kan vericem ama sanki adet sancısı gibi kasılmaların oluyor
Ben de 15 haziranda oldum, her gün dua ediyorum hem kendime hem bekleyen herkese. Bir çok belirti fitilden gibi geliyor bana da. Sadece 7 ve 8. Günler çok şiddetli başım ağrıdı. Dün de regl benzeri bel çevresinde ağrım oldu. Pazartesi kan vereceğim bende Rabbim kolaylıkla hayırla nasip etsin hepimizeKızar bende 14. Haz oldum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum diz nasılsınız ben pazartesi kan vericem ama sanki adet sancısı gibi kasılmaların oluyor
Aaa bak evet olabilir ondan bende hasta olacağımı düşündüm açıkcası hayırlısı olsun bende hepimize dua ediyorum rabbim bekleyişimizi hayırla müjdelendirsin inşallah kaçıncı gündesin?Bende göğüs ağrısı ve bel ağrısı var doktoruma sordum kullandığım progestan fitilden kaynaklandığını söyledi. Ara ara batma gibi kasıklarım ağrıyor. İnşallah müjdeli haberlerle gelirsin , bugün hepimiz için Yasin okuyacağım . Allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aslında son iki gündür böyleyim öncesinde yoktuBen de 15 haziranda oldum, her gün dua ediyorum hem kendime hem bekleyen herkese. Bir çok belirti fitilden gibi geliyor bana da. Sadece 7 ve 8. Günler çok şiddetli başım ağrıdı. Dün de regl benzeri bel çevresinde ağrım oldu. Pazartesi kan vereceğim bende Rabbim kolaylıkla hayırla nasip etsin hepimize![]()
Siz ne zaman test vereceksinizAslında son iki gündür böyleyim öncesinde yoktu![]()
Amin inşallah canım , Bugün 9.günümdeyim benAaa bak evet olabilir ondan bende hasta olacağımı düşündüm açıkcası hayırlısı olsun bende hepimize dua ediyorum rabbim bekleyişimizi hayırla müjdelendirsin inşallah kaçıncı gündesin?