• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayı Aşılama

rabiss_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar bugün aşılama oldum. Haziran ayında aşılama olan başka kimler var

Bende cumartesi olucam canım inşallah mutlu haberleri alırız 🤗

İnşallah canım kaç yumurtan olmuş söyledi mi doktor

Ben de bu ay aşılama yaptıracağım çarşamba 2 tane 12 mm yumurtam vardı ptesi tekrar gidicem inşallah bu ay olur letu kullandım

Bende gonalf kullandım .
Hangi hastane acaba ilk aşılamanız mı

Merhaba herkese umarım hepimizin süreci kolaylıkla ilerler neticesi sağlıkla gebelik olur✨
Yarın olacağım ben de aşılama Cuma günü solda 13 mm 18 mm sağda 17,5 mm vardı, cumartesiyi pazara bağlayan gece 1 de ovitrelleyi vurdum. Yarın 11.30da da hastanede olacağım 🤲🏻

İnşallah canım kaç yumurtan olmuş söyledi mi doktor
1 yumurtam vardı 17 mm oldu çatlatma iğnesi vurundum transferden sonra leke oldumu sende canım bende leke oldu iki gün bugün bitti

Aşılamadan sonra diyosan evet ilk gün kahverengi leke geldi

Ben de bu ay aşılama yaptıracağım çarşamba 2 tane 12 mm yumurtam vardı ptesi tekrar gidicem inşallah bu ay olur letu kullandım
Bugün tekrar gittim biri 18 biri 17 mm olmuş çarşamba gece ovitrelle vurucam cuma öğlen aşılama ilk defa yaptırıcam dua edin 🥹

Merhabalar bende 17 haziran çarşamba günü aşılama oldum inşallah hepimizin tutar bebişlerimizi kucağımıza alırız

Kızar bende 14. Haz oldum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum diz nasılsınız ben pazartesi kan vericem ama sanki adet sancısı gibi kasılmaların oluyor

Kızar bende 14. Haz oldum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum diz nasılsınız ben pazartesi kan vericem ama sanki adet sancısı gibi kasılmaların oluyor
Bende göğüs ağrısı ve bel ağrısı var doktoruma sordum kullandığım progestan fitilden kaynaklandığını söyledi. Ara ara batma gibi kasıklarım ağrıyor. İnşallah müjdeli haberlerle gelirsin , bugün hepimiz için Yasin okuyacağım . Allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben de 15 haziranda oldum, her gün dua ediyorum hem kendime hem bekleyen herkese. Bir çok belirti fitilden gibi geliyor bana da. Sadece 7 ve 8. Günler çok şiddetli başım ağrıdı. Dün de regl benzeri bel çevresinde ağrım oldu. Pazartesi kan vereceğim bende Rabbim kolaylıkla hayırla nasip etsin hepimize 🤲🏻✨

Ben 14. Günde adet oldum teste de gerek kalmadı

döngümün 12. Günü. 5 gün klomen kullanmıştım. Bugün gittim doktor 3 tane 20-22 mmlik yumurta olgunlaşmış, istersen bu ayı geçelim çoğul gebelik riskin var dedi. İptal etmedim, zaten aşılama başarısı düşük. Ayrıca rahim duvarım 5mm ölçüldü, normalde de bu kadar ince mi yoksa klomen etkisi mi bilemiyorum. Çatlatma iğnesi ve östrojen hapı verdi. İğneyi bu akşam yapıcam, cumartesi de aşılama olacak 🥺 hiç umudum yok aşılamadan, toplamda 2 aşılama yapıp tüp bebeğe geçmeyi planlıyorum. Tabii Rabbimin sürprizi beklenmedik yerden gelirse de çok mutlu olurum 🥺

Bende göğüs ağrısı ve bel ağrısı var doktoruma sordum kullandığım progestan fitilden kaynaklandığını söyledi. Ara ara batma gibi kasıklarım ağrıyor. İnşallah müjdeli haberlerle gelirsin , bugün hepimiz için Yasin okuyacağım . Allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aaa bak evet olabilir ondan bende hasta olacağımı düşündüm açıkcası hayırlısı olsun bende hepimize dua ediyorum rabbim bekleyişimizi hayırla müjdelendirsin inşallah kaçıncı gündesin?

Ben de 15 haziranda oldum, her gün dua ediyorum hem kendime hem bekleyen herkese. Bir çok belirti fitilden gibi geliyor bana da. Sadece 7 ve 8. Günler çok şiddetli başım ağrıdı. Dün de regl benzeri bel çevresinde ağrım oldu. Pazartesi kan vereceğim bende Rabbim kolaylıkla hayırla nasip etsin hepimize 🤲🏻✨
Aslında son iki gündür böyleyim öncesinde yoktu 😞

Aaa bak evet olabilir ondan bende hasta olacağımı düşündüm açıkcası hayırlısı olsun bende hepimize dua ediyorum rabbim bekleyişimizi hayırla müjdelendirsin inşallah kaçıncı gündesin?
Amin inşallah canım , Bugün 9.günümdeyim ben

Back
X