- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın test yapacağım bu sabah kahverengi leke gördüm günlük pedimde bakalımSiz ne zaman test vereceksiniz
Merhaba bende oldum 11 günüm ama hiç belirtim yokİnşallah canım kaç yumurtan olmuş söyledi mi doktor
Amin inşallah bende 18.nde oldum bugün 11.günüm hiç belirtim yok dün kan verdim 0.52 çıktıMerhabalar bende 17 haziran çarşamba günü aşılama oldum inşallah hepimizin tutar bebişlerimizi kucağımıza alırız
Sonuç ne inşallah vardırKızar bende 14. Haz oldum sonucu sabırsızlıkla bekliyorum diz nasılsınız ben pazartesi kan vericem ama sanki adet sancısı gibi kasılmaların oluyor
Merhaba dün beta 16 çıktı ama akşam itibari ile kanamam başladı çok değil ama pembe kanamam var yarın tekrar kan vereceğimSonuç ne inşallah vardır
Yerleşme kanaması olabilir dikkat edin kendinizeMerhaba dün beta 16 çıktı ama akşam itibari ile kanamam başladı çok değil ama pembe kanamam var yarın tekrar kan vereceğim
Kaçıncı gündü pekiiMerhaba dün beta 16 çıktı ama akşam itibari ile kanamam başladı çok değil ama pembe kanamam var yarın tekrar kan vereceğim
Teşekkür ederim 13 gün kan verdimKaçıncı gündü pekii
Gebelik testi yapmış mıydınız ebdeMerhaba dün beta 16 çıktı ama akşam itibari ile kanamam başladı çok değil ama pembe kanamam var yarın tekrar kan vereceğim
Evet negatif çıkmıştı ama kanda pozitif gözüküyordu kimyasal ile sonuçlandıGebelik testi yapmış mıydınız ebde
Sağlık olsun inşallah tez vakitte kavuştursun Rabbim bizi bebelerimizeEvet negatif çıkmıştı ama kanda pozitif gözüküyordu kimyasal ile sonuçlandı