ben bugün yaptım 4 gün kala sonuç tabiki negatif dayanabilirsen yapma bence. hatta erken gebelik testlerinin yüksek oranda yanlış olduğu ile ilgili çok şey okudum boş yere moralini bozma benim gibiKızlarrr bana cevap verin lütfen. Test yapmam diyodum reglim gecikmeden ama bugünü saymazsam 6 gün kaldı dayanamıyorum içim içimi yiyor sizce alıp yapsam mı kesin sonuc cıkar mı yoksa erken mii
test yaptınmıBugün olmam lazım en geç ye yarın ..
Bir gün bile şaşmaz normalde.. enerjim de bayağı dusuk
Evet. Bugün adet olursan 25 Mayıs da çatlamışKızlar yumurtlama reglden 14 gün önce oluyor bu net değil mi?
normal gebelikteki kadar diye biliyorum. yumurtlamanızı takip ettiniz mi siz bu ya ne zaman oldu yumurtaGeç döllenmede kaç günde çıkar kanda
hayır kesin değil diye biliyorum ben adetine bir hafta 3 gün kala da yumurtlama olanlar var diye biliyorum benEvet. Bugün adet olursan 25 Mayıs da çatlamış
Yumurtlama gününde adetten bir hafta sonra ve bu ayki adetten bir hafta önce oldu ilişkinormal gebelikteki kadar diye biliyorum. yumurtlamanızı takip ettiniz mi siz bu ya ne zaman oldu yumurta
Yumurtlama tarihi kesin değil evet. Ama yumurtlamanın 14. Günü kesin adet tarihi.hayır kesin değil diye biliyorum ben adetine bir hafta 3 gün kala da yumurtlama olanlar var diye biliyorum ben
Mesela ben...Yarin veya öbürgün adet günüm ama ben 2 gun önce yumurtladim☺ şimdi çatlama bekliyorum. .bakalim adetim sarkicak mi ne olucak cok merak ediyorumhayır kesin değil diye biliyorum ben adetine bir hafta 3 gün kala da yumurtlama olanlar var diye biliyorum ben
Yumurtlamadan sonra devam ettin mi teste canım başka pik gördün müYumurtlama gününde adetten bir hafta sonra ve bu ayki adetten bir hafta önce oldu ilişki
Bende merak ettim haber verin bize deMesela ben...Yarin veya öbürgün adet günüm ama ben 2 gun önce yumurtladim☺ şimdi çatlama bekliyorum. .bakalim adetim sarkicak mi ne olucak cok merak ediyorum
Adet gecikince de yaptım negatifYumurtlamadan sonra devam ettin mi teste canım başka pik gördün mü
Adetinin kaçıncı gecikme gunundesinAdet gecikince de yaptım negatif
Catlamanin 14. Günü adet tariniz olurMesela ben...Yarin veya öbürgün adet günüm ama ben 2 gun önce yumurtladim☺ şimdi çatlama bekliyorum. .bakalim adetim sarkicak mi ne olucak cok merak ediyorum
Kesin mi canım o emin misin ona göre değişecek benim beklediğim tarih pofffffYumurtlama tarihi kesin değil evet. Ama yumurtlamanın 14. Günü kesin adet tarihi.
Epeyde olmuş kan testi yaptırın benceBir hafta
Bir haftaAdetinin kaçıncı gecikme gunundesin
Cuma günü yapmıştım negatif çıkmıştı sonra yeltenmedimtest yaptınmı
Benim de hiç gecikmez normalde. Bugün de olmazsam atlattım demektir.Bugün olmam lazım en geç ye yarın ..
Bir gün bile şaşmaz normalde.. enerjim de bayağı dusuk
Adet iki gün geçince yaptırdım negatif çıkmıştıEpeyde olmuş kan testi yaptırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?