• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay zaman da geçmiyor ki emin değilken çocuk düşündüm bi deneyeyim dedim test negatif çıkınca resmen yıkıldım :işsiz: evde 1 tane daha testim var reglime kadar yapmamaya çalısıcam inşşşş..Senin hep gecikiyor muydu böyle
Hayır aksine iki yada üç gun once olurdum ozellikle de ne zama test yapsam arkasndan regl olurdum🤣🤣 ilk zamanalr gec oluyodu ama uzun zaman sonra ilk defa adet bitmeden gebelik olduğuna ihtimal veremiyorum

Erken gebelik 25 ile 30 tl arasındaymış sanırım benimde ilk olacak 😂
Burda almanyada rossmanda aliyorm ben en fazla 10 € fiyatı var. En az da 3 € falan. Sizler toplu halde internetten isteseniz daha karli çıkarsız her seferinde 20 30 cok para

Burda almanyada rossmanda aliyorm ben en fazla 10 € fiyatı var. En az da 3 € falan. Sizler toplu halde internetten isteseniz daha karli çıkarsız her seferinde 20 30 cok para
Eşimden gizli yapıcam o yüzden bu ay böyle 🤫 bidahaki ay (inşallah gerek kalmaz) internetten söylicem

Sabah eşime dedim hadi gidelim test alcam yol üstü diyor gerek yok adet olucaksn belki bekle diyor iyiki iki gündür test yaptığımı bilmiyor 🤣
ben dün dedim kk diye bi platform var orada konusuyoruz bana al test yap erken çıkarsa en azından ona göre daha dikkatli davranırsın dediler dedim gittik aldık 2 tane sabah yapılacak dedi eczacı gittik eve akşam 7 onu markete gönderip gizlice yaptım testi sabahı bekleyemeden :halay: :halay: :rolleyes:

ben dün dedim kk diye bi platform var orada konusuyoruz bana al test yap erken çıkarsa en azından ona göre daha dikkatli davranırsın dediler dedim gittik aldık 2 tane sabah yapılacak dedi eczacı gittik eve akşam 7 onu markete gönderip gizlice yaptım testi sabahı bekleyemeden :halay: :halay: :rolleyes:
Haahajajjahsaja buna çok güldüm deli 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X