- 23 Mayıs 2020
- 8.307
- 19.290
- 248
Canım inşallah güzel haber alacağız duam seninleKızlar sabahın köründe kan vermeye gittim çünkü erken gebelikte pozitif, görmeme rağmen diğer testler hep negatif, ben de artık nolacaksa olsun dedim ve kan verdim, öğleden sonra belli olacak, nolur dua edin de pozitif çıksın

hani döngüm de bi 21 bi 25 olunca alsam mı bende
 hani döngüm de bi 21 bi 25 olunca alsam mı bende  regli oldum hem de bu saatte inanılmaz bi sancıyla uyandım
 regli oldum hem de bu saatte inanılmaz bi sancıyla uyandım 

totem yapıyorum 38 cıkıcak
totem yapıyorum 38 cıkıcak

♥
♥

♥♥
♥♥ 

temmuz a geçiyorum böyle her ay farklı topik e  geçe geçe yıl bitecek galiba
 temmuz a geçiyorum böyle her ay farklı topik e  geçe geçe yıl bitecek galiba  canm bak ben bir yıla yakındır bunlari yasadim agladm kendimi perisan ettim yprandm en son artk umursamaz oldum kabullendim ve anladm ki hepsi bana zarar vermis stres adet sancisi berbat bisey zaten her ay adet olup sanci cektm ama yine de yilmadm. Umudunu yitirme ve hep guclu kal ve sabret yalniz değilsn ❣
 canm bak ben bir yıla yakındır bunlari yasadim agladm kendimi perisan ettim yprandm en son artk umursamaz oldum kabullendim ve anladm ki hepsi bana zarar vermis stres adet sancisi berbat bisey zaten her ay adet olup sanci cektm ama yine de yilmadm. Umudunu yitirme ve hep guclu kal ve sabret yalniz değilsn ❣