- 6 Mart 2020
- 1.300
- 1.310
- 83
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Merhaba ben de iki aydır kullanıyorum Klomen kontrole kadar yasak değil. Benim doktorum ilişki takvimini veriyor o zamanlarda kesin değerlendireceksiniz diyor. Diğer zamanlarda keyfinize kalmış nasıl isterseniz diyor.Benim 6.gün hiç gelmedi ama 5.gün gelen miktarı bi tık artırmıştı canım
Peki doktora kontrolüne kadar ilişki yasak mı yani klomen kullanımı bitene kadar
Hiç sormadım bunu doktora
Kaç aydır Klomen kullanıyordunuz? Belirtileriniz var mıydı? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAynı bende öyleydim canım 6 yaşında Bi oğlum var 8 yıldır evliyim çok şükür dün adet günümdü beta 113 çıktı pes etmeyin bazı ilaçların düzene sokması zaman alıyor İnş hepiniz görürsünüz bu ay uğurlu geldi bana burası
İnşallah bu ay bebeğin seninle olurMerhaba ben de iki aydır kullanıyorum Klomen kontrole kadar yasak değil. Benim doktorum ilişki takvimini veriyor o zamanlarda kesin değerlendireceksiniz diyor. Diğer zamanlarda keyfinize kalmış nasıl isterseniz diyor.
İnşallah sizin de olur bu ayİnşallah bu ay bebeğin seninle olur
Teşekkürler cevabın için
Bende çok merak ediyorum aslındaBen iğne olursam 12 günden itibaren başlayacağım canım duramam hiç
Ben eylülden beri kullanıyorum hem klomen hem infolik kombi belirttim hiç yoktu oğlumda akıntıö fazlalaşmıştı ama bunda öyle bişi de olmadıKaç aydır Klomen kullanıyordunuz? Belirtileriniz var mıydı? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet doğru söylüyorsun canımBende çok merak ediyorum aslındabakalım dayanmaya çalışacağım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum çünkü iğnenin etkisiyle pozitif gözükebiliyormus
Merhaba canım umarım inşallahKızlar merhaba bende 2gün önce hasta oldum yine. 4.çatlatma iğnem olacak bu ay. Haftaya yumurta takibim var klomen ve femera başladı dün doktor. Umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız
Evet canım klomen günde 1 femera günde 2 şeklindeMerhaba canım umarım inşallahKlomen ve femarayı birlikte mi kullanacaksın
Hm anladım canımEvet canım klomen günde 1 femera günde 2 şeklinde
Ben sadece femara günde 2 tane kullandım inşallah oluşmuştur yaEvet canım klomen günde 1 femera günde 2 şeklinde
İlaca devam mı cumaya kadar peki canımKızlar bugün kontrolüm vardı gittim, sol tarafta 12,5 milim yumurta gelişmiş cuma günü tekrar gidicem
Normalde 18 le 22 arasında olması lazım diye biliyorum benimde büyümemişti ilaca devam ettirip 1 hafta sonra çağırmıştı ozaman büyümüştü Bi kaç önc3Kızlar bugün kontrolüm vardı gittim, sol tarafta 12,5 milim yumurta gelişmiş cuma günü tekrar gidicem
İnşallah bu ay olur canımKizlar meraba bende klomen+catlatma ignesi olucak bu ay 2. İnsallah guzel sonuclar aliriz yumirta takibi icin 17sinde gidicem tekrar
Kullandığın ilaca vücudun tepki vermiş bu çok iyi dedi ilaç artık kullanma dedi cuma cumartesi gelip boyutunu kontrol edip çatlatalım dediİlaca devam mı cumaya kadar peki canım
Ne dedi peki yorum yaptı mı gelişmeyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?