• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bu ay 23.günde yumurtlamayi gördüm yani 6 haziran o gün tek korunmasız ilişki oldu ve iliski olduktan sonra yüzüstü döndüm öyle uyudum.o günden beri sol kasik agrim gecmedi özellikle otururken boyle içerden yaniyomus gibi sızlama oldu 10.gün gece öylesine test yapayim dedim bi baktim çıktı 12.gün yani bugün hem ovulasyon hem gebelik yaptim boyle cikti işte canim 😊

Bizde 2 yıldır 2. Çocuk için uğraşıyoruz. Tutturamadık🤭🤭

Evet canım ben bu ay 23.günde yumurtlamayi gördüm yani 6 haziran o gün tek korunmasız ilişki oldu ve iliski olduktan sonra yüzüstü döndüm öyle uyudum.o günden beri sol kasik agrim gecmedi özellikle otururken boyle içerden yaniyomus gibi sızlama oldu 10.gün gece öylesine test yapayim dedim bi baktim çıktı 12.gün yani bugün hem ovulasyon hem gebelik yaptim boyle cikti işte
Hm anladım canım benim çatlatma iğnesi olduğu için 14 günü beklemem gerekecek sanırım 🤨

Back
X