• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar. Dün yazicam demiştim. Bugün gittim doktora sağolsun çok sakin bir hoca. Baktı baya baktı bastıra bastıra baktı karnimdan bastırdı yani. 2 tane yumurta var dedi sol da ikisi de 18 mm dedi. Arka arkaya duruyorlarmis gösterdi baya. Sağ da hiç oluşmamış İğne vermedi. Catlamazsa dedim? çatlar iyi durumda Çarşamba gel dedi Çarşamba da bı ilaç verdi onu kullan dedi almadım daha ilacı o yüzden adını bilmiyorum .
Evet bazı doktorlar ilk iğnesiz deniyor canım
2sininde boyutu iyiymiş :KK51:
İlişki için gün verdi mi

Evet bazı doktorlar ilk iğnesiz deniyor canım
2sininde boyutu iyiymiş :KK51:
İlişki için gün verdi mi
Evet canım. Ne zaman ilişki oldu dedi dün oldu dedim. Bugün yapma dedi. Cmtesi p.tesi Çarşamba dedi. Ama benim tutsun diye pazar da yapasim var açıkçası. Sizce ? Evde ovulasyon testi var yarın birde onu yapayım dedim. Baya var 15tame filan en azından bilmiş olurum diye.

Bende yeni geldim aranıza 😊 Bir kez klomen ve ovitrelle kullandım ama malesef gebelik oluşmadı şimdi doktorum femara verdi regli günümü bekliyorum kullanmak için bakalım inşallah o işe yarar 🙏🏻

Evet canım. Ne zaman ilişki oldu dedi dün oldu dedim. Bugün yapma dedi. Cmtesi p.tesi Çarşamba dedi. Ama benim tutsun diye pazar da yapasim var açıkçası. Sizce ? Evde ovulasyon testi var yarın birde onu yapayım dedim. Baya var 15tame filan en azından bilmiş olurum diye.
Testleri yap canım bencede çatlama olup olmadığını da görürsün :KK51:pazarı değerlendirme kısmını bilemedim

Geçmiş olsun. Bu tür takip ve doğal yolla gebeliğe bırakma tedavilerinde başarı şansının % 10 u geçmediğini iletmiştim...
Doktorumun bana attığı msj adamın aklı fikri tüp bebekte ya yumurtalıklarimin sayısı fazla diye
Canım hala adet olmadı isen ; idrar testini yaptın mı ?

Yumurta da oluşsa tutma ihtimali %20 ymiş canım zaten doktor öyle söyledi neden acaba 🤔
Ahh ahh aylarca hayal kırıklığına uğramak nedir bilmiyorlar ama olsun. Rabbim neylerse güzel eyler 😊 kadin doğumda hemşire bir arkadaşım var, o da tüp bebek yaptı. Yüzlerce kadin gördüm bebek isteyen, çoğunun da hic bir sorunu yoktu dedi. Psikolojik olabilir bizimki bilemiyorum.
Olabilir aklimiz fikrimiz bunda cunku😕

Canım gün aşırı ilişki önerme sebepleri, hareketli ve sağlıklı sperm sayisinin birikmesi. Spermler de zaten üç güne kadar yaşayabiliyorlar içinde merak etme o yüzden. Garantiye almak için öyle demiş doktor.

Back
X