Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 20 haziran taze transfer oldum beklemedeyim test günümü, sizin sonuç nedir umarım güzel haberdir11 Haziran da 5.gün 5ab taze çift embriyo transferi oldum. Süreçte olanlar beraber bekleyelim
Çok şükür pozitif artış tskibi yapıyoruzzBende 20 haziran taze transfer oldum beklemedeyim test günümü, sizin sonuç nedir umarım güzel haberdir![]()
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok şükür pozitif artış tskibi yapıyoruzz
Umarım sizinde pozitif sonuçlanırBende 20 haziran taze transfer oldum beklemedeyim test günümü, sizin sonuç nedir umarım güzel haberdir![]()
teşekkür ederim. Başka bi merkeze gittim yaşın genç taze transfer olabilir dedi hep öyle ilerledi bi aksilikte çıkmadı çok şükür ilk taze transferde de pozitifi görmüş olduk inşaaallah sağlıcakla tamamlanırÇok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahben iki kere dondurulmuş transfer oldum olumsuz oldu ikiside sürece en baştan başlayacağım taze transfer olmayı düşünüyorum tabi daha doktorla görüşmedim süreç nasıl ilerledi sizde
Ankara AnatoliaNerede denediniz
Çok şükür pozitif artış tskibi yapıyoruzz
Çok şükür pozitif artış tskibi yap
tebrikler sağlıkla gelsin inşallah idrar testi yaptınız mı hiç yaptıysanız ne zaman meraktan yapmak istiyorum ama korkuyorumdaÇok şükür pozitif artış tskibi yapıyoruzz
Memnun kaldınız mıAnkara Anatolia
Evet tavsiye ederimMemnun kaldınız mı
Azospermiydi eşim bir kere tese olmuştu ama bu labratuarda ejekülatta sperm bulundu ameliyata gerek kalmadı çok şükür ilk denemedede pozitifi gördük genel anlamda memnun kaldıkSorununuz neydi acaba bizim erkek üzerine de başarılı mı onda da
Benimde böyleydi ertesi gün kanda 70 civarında çıktıEki Görüntüle 3800325 Eki Görüntüle 3800326 Çizgiyi görüyor musunuz 20 haziranda transfer oldum bugün 6. Günüm
Biz de aynı a life da transfer olduk bizde ejekulatta detaylı bakıldığını bilmiyordumAzospermiydi eşim bir kere tese olmuştu ama bu labratuarda ejekülatta sperm bulundu ameliyata gerek kalmadı çok şükür ilk denemedede pozitifi gördük genel anlamda memnun kaldık
İnşaAllah pozitifi görürsünüzBiz de aynı a life da transfer olduk bizde ejekulatta detaylı bakıldığını bilmiyordum
Yaa süper inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerizBenimde böyleydi ertesi gün kanda 70 civarında çıktı
İnşallah doktorunuz Hakan yaralı mıİnşaAllah pozitifi görürsünüz
Pınar hanım da vardı biz onla başladık onla ilerledik ama hakan hocayla ortak çalışıyolar kararları ilaç ayarlamalarını hakan hoca yapıyorİnşallah doktorunuz Hakan yaralı mı