• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Ayı Taze transfer olanlar

1okuyucu

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
65
Puanlar
13
11 Haziran da 5.gün 5ab taze çift embriyo transferi oldum. Süreçte olanlar beraber bekleyelim

Çok şükür pozitif artış tskibi yapıyoruzz
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤍 ben iki kere dondurulmuş transfer oldum olumsuz oldu ikiside sürece en baştan başlayacağım taze transfer olmayı düşünüyorum tabi daha doktorla görüşmedim süreç nasıl ilerledi sizde

Bende 20 haziran taze transfer oldum beklemedeyim test günümü, sizin sonuç nedir umarım güzel haberdir🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Umarım sizinde pozitif sonuçlanır
Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤍 ben iki kere dondurulmuş transfer oldum olumsuz oldu ikiside sürece en baştan başlayacağım taze transfer olmayı düşünüyorum tabi daha doktorla görüşmedim süreç nasıl ilerledi sizde
teşekkür ederim. Başka bi merkeze gittim yaşın genç taze transfer olabilir dedi hep öyle ilerledi bi aksilikte çıkmadı çok şükür ilk taze transferde de pozitifi görmüş olduk inşaaallah sağlıcakla tamamlanır

t+8 de galiba çok çok silik gelmişti 70di kanda ama yine çok silikti

IMG_0029.webp
IMG_0028.webp
Çizgiyi görüyor musunuz 20 haziranda transfer oldum bugün 6. Günüm

Azospermiydi eşim bir kere tese olmuştu ama bu labratuarda ejekülatta sperm bulundu ameliyata gerek kalmadı çok şükür ilk denemedede pozitifi gördük genel anlamda memnun kaldık
Biz de aynı a life da transfer olduk bizde ejekulatta detaylı bakıldığını bilmiyordum

Back
X