Haziran ayı

uzun süredir konuşmadığım insanlar beni rüyalarında görüolr bebekle ilgili rüyalar hep :) eşimde hissediyorum sen busefer hamile kalıcan dioo :))

benimde çooook var haziran sonunda :)) doğurganlık haftam bu hafta benm bide 31 mayısta bitti adetim 1 gün sonra ilişki oldu dünde kahverengi akıntım oldu neden bilmiorum heveslenmekte istemyrum ama bekliorum işte çalışmalara devam :KK70:

benimde çooook var haziran sonunda :)) doğurganlık haftam bu hafta benm bide 31 mayısta bitti adetim 1 gün sonra ilişki oldu dünde kahverengi akıntım oldu neden bilmiorum heveslenmekte istemyrum ama bekliorum işte çalışmalara devam :KK70:
Evet tam gaz devam)) benimde son adetim 19 mayıs , adetimde duzensiz oldu bu ay((

benimde 2 aydır 1er hafta ileriye attı normalde düzenliydi sistemimde kafayı yedi hamilemi kalsaaam adetmi olsaam dioo:)) ve geçen ay 1 hafta olmadım kan testi yaptrdm 13.5 çıktı meğersem kimyasal gebelikmiş benmkisi :( bebeğim tutunamadı bana gitti benden

benimde 2 aydır 1er hafta ileriye attı normalde düzenliydi sistemimde kafayı yedi hamilemi kalsaaam adetmi olsaam dioo:)) ve geçen ay 1 hafta olmadım kan testi yaptrdm 13.5 çıktı meğersem kimyasal gebelikmiş benmkisi :KK43: bebeğim tutunamadı bana gitti benden
Gecmiş olsun, bundan sonrakı bebeklerin tutunur İnşallah annesine:anneadayı: uzulme

benimde 2 aydır 1er hafta ileriye attı normalde düzenliydi sistemimde kafayı yedi hamilemi kalsaaam adetmi olsaam dioo:)) ve geçen ay 1 hafta olmadım kan testi yaptrdm 13.5 çıktı meğersem kimyasal gebelikmiş benmkisi :KK43: bebeğim tutunamadı bana gitti benden
Benimde 11 haftalık bebegim kalbi durdugu için kurtaj oldum:KK43: zor gunlerdi((

Back
X