- 8 Şubat 2016
- 582
- 386
- 23
- Konu Sahibi Elnaelnaelna
Haziran ayı bebek için calişmalara basladık, Allah hepimizin yuzune gülsün İNSALLAH
son adetiniz ne zaman? Guzel haberi hep beraber ogrenelim, 2 cizgili resimler yukşensin bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayrlı olsun:)nHaziran ayı bebek için calişmalara basladık, Allah hepimizin yuzune gülsün İNSALLAHson adetiniz ne zaman? Guzel haberi hep beraber ogrenelim, 2 cizgili resimler yukşensin bakalım
![]()
Hepimiz içinhadi hayrlı olsun:)n
Sendemi haziran ayı mutlu haber bekliyosun?hadi hayrlı olsun:)n
Bekliyodum valla canm adetim gecijti bu ay ama ortalıkda bisey yokSendemi haziran ayı mutlu haber bekliyosun?![]()
Kac gun gecikti? 1 hafta gecıktıyse idrar testi yap, kız belki hamilesinBekliyodum valla canm adetim gecijti bu ay ama ortalıkda bisey yok![]()
Ayy İnsallah hadi bakalım, bende bekliyorm daha adetime cok varuzun süredir konuşmadığım insanlar beni rüyalarında görüolr bebekle ilgili rüyalar hep :) eşimde hissediyorum sen busefer hamile kalıcan dioo :))
Evet tam gaz devam)) benimde son adetim 19 mayıs , adetimde duzensiz oldu bu ay((benimde çooook var haziran sonunda :)) doğurganlık haftam bu hafta benm bide 31 mayısta bitti adetim 1 gün sonra ilişki oldu dünde kahverengi akıntım oldu neden bilmiorum heveslenmekte istemyrum ama bekliorum işte çalışmalara devam![]()
Gecmiş olsun, bundan sonrakı bebeklerin tutunur İnşallah annesinebenimde 2 aydır 1er hafta ileriye attı normalde düzenliydi sistemimde kafayı yedi hamilemi kalsaaam adetmi olsaam dioo:)) ve geçen ay 1 hafta olmadım kan testi yaptrdm 13.5 çıktı meğersem kimyasal gebelikmiş benmkisibebeğim tutunamadı bana gitti benden
Benimde 11 haftalık bebegim kalbi durdugu için kurtaj oldumbenimde 2 aydır 1er hafta ileriye attı normalde düzenliydi sistemimde kafayı yedi hamilemi kalsaaam adetmi olsaam dioo:)) ve geçen ay 1 hafta olmadım kan testi yaptrdm 13.5 çıktı meğersem kimyasal gebelikmiş benmkisibebeğim tutunamadı bana gitti benden
Sagol canım İnşallahçok geçmiş olsun canım benim allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun
3.gun bugun kzuum idrar testide yptm kan testide yaptm bugun bsey gzukmuyo hcg dsuk cikti bayrlsi bakalm daha hsta olmadmKac gun gecikti? 1 hafta gecıktıyse idrar testi yap, kız belki hamilesin![]()
Adetin duzenlimi?3.gun bugun kzuum idrar testide yptm kan testide yaptm bugun bsey gzukmuyo hcg dsuk cikti bayrlsi bakalm daha hsta olmadm![]()