Haziran ayı

Mrb canm iyiym tşkler sen nasılsın.? Bende haber wericektim sen yazmışsın ☺ malesef benm reql başladı buqün :KK43: Nasip artk inş önümüzdeki zamanlarda olurrr :/
Tabi olur uzulme, Allahim kucagimizi mis kokulu saglikli sihhatli bebeklerle doldursun Insallah, Dua edelim hersey guzel olucak❤️

Aynen canm inşallah artk bakalım hayırlısı ☺ ama benm bi kaç ay sonra olur heralde ancak ☺ yani olursa tabi
Onu Allahdan baska kimse bilemez canim, korundugu halde hamile kalanlar var, dusun artik bi kazayla))) yani Allahin elinde hersey, kiz inaniyorum bi gun bizde mujdeli haberi vericez:KK68:

KIZLAR bu ay hamile kalmayı kolaylaştıracak kür deneyen varmı? Ben tarcın bal corekotunu duydum cok etkisi varmıs deneyen oldumu hiç?

Onu Allahdan baska kimse bilemez canim, korundugu halde hamile kalanlar var, dusun artik bi kazayla))) yani Allahin elinde hersey, kiz inaniyorum bi gun bizde mujdeli haberi vericez:KK68:
Tabi orası öyle canm ama malesef benm başka sebeplerden dolayı. Eşim olmadıgı için hani bu aylar olmaz anca 2 3 ay sonra gününe denk gelebiliriz diye düşünüyorum takwimden baktım :D Ama dedigin gibi illa o gün olycak diye bişi yok Rabbim bilir orasını. Bende inanıorum o haberi wericez ama dedigim gibi benm biraz dha zamanım war ☺ olsun üzmüorum kendimi hayırlısı böylemiş. İnşallah sizler mutlu haberi werirsiniz :) Sadece eşim bu ay çok umutluydu konusurken filan, malesef onada kötü haberi werince cok üzüldü benmde ona birazck moralim bozuldu ama sonra birbimizi teselli ettik artık napalım nasip☺ inşallah olmayan, isteyen bekleyen herkesin dilegi gerçekleşir canım. Bu arada, bu aralar sürekli giremiyorum ben ondan hemen yazamıyorum k.bakma. :KK15:

Tabi orası öyle canm ama malesef benm başka sebeplerden dolayı. Eşim olmadıgı için hani bu aylar olmaz anca 2 3 ay sonra gününe denk gelebiliriz diye düşünüyorum takwimden baktım :KK70: Ama dedigin gibi illa o gün olycak diye bişi yok Rabbim bilir orasını. Bende inanıorum o haberi wericez ama dedigim gibi benm biraz dha zamanım war ☺ olsun üzmüorum kendimi hayırlısı böylemiş. İnşallah sizler mutlu haberi werirsiniz :) Sadece eşim bu ay çok umutluydu konusurken filan, malesef onada kötü haberi werince cok üzüldü benmde ona birazck moralim bozuldu ama sonra birbimizi teselli ettik artık napalım nasip☺ inşallah olmayan, isteyen bekleyen herkesin dilegi gerçekleşir canım. Bu arada, bu aralar sürekli giremiyorum ben ondan hemen yazamıyorum k.bakma. :KK15:
Selam nasılsın cnm? Hmm işlerden dolayı denk getiremiyorsunuz anladım))) aynen kendini üzmek yok, vakit buldukca calışın))) evet ya gec giriyosun, bende bu aralar oyleyim, mesaj gelince goz atıyorum, kendine iyi bak:KK15:

Selam nasılsın cnm? Hmm işlerden dolayı denk getiremiyorsunuz anladım))) aynen kendini üzmek yok, vakit buldukca calışın))) evet ya gec giriyosun, bende bu aralar oyleyim, mesaj gelince goz atıyorum, kendine iyi bak:KK15:
Mrb canm. Saol iyiyim şükür sen naslsın. Ewt malesef öyle oluyor ama nasip bakalım artık bu aralar qünüm ama malesef olanıcaqı için düşünmüorum bilee☺ Bu aralar pek girme şansım olmadı yaa :/ Bu arada bayramın kutlu olsun canm iyi bayramlar, Herşey qönlünce olsun inş.
Ayrıca sayfadaki herkesin bayramı kutlu olsun :) Senin nasıl qidiorr bakalım ☺ ben bol bol dualar ettim wala kendime, isteyen bekleyen herkese, Rabbim dualarımızı kabul etsin inş ☺ :KK15:

Mrb canm. Saol iyiyim şükür sen naslsın. Ewt malesef öyle oluyor ama nasip bakalım artık bu aralar qünüm ama malesef olanıcaqı için düşünmüorum bilee☺ Bu aralar pek girme şansım olmadı yaa :/ Bu arada bayramın kutlu olsun canm iyi bayramlar, Herşey qönlünce olsun inş.
Ayrıca sayfadaki herkesin bayramı kutlu olsun :) Senin nasıl qidiorr bakalım ☺ ben bol bol dualar ettim wala kendime, isteyen bekleyen herkese, Rabbim dualarımızı kabul etsin inş ☺ :KK15:
Sukur bende iyiyim, saol canim seninde bayramin kutlu olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin, benim yumurtlama gunlerim 1 hafta onceydi,baya calistim :-)bakalim nolucako_O bekliyorum)))

Sukur bende iyiyim, saol canim seninde bayramin kutlu olsun, Rabbim dualarimizi kabul etsin, benim yumurtlama gunlerim 1 hafta onceydi,baya calistim :-)bakalim nolucako_O bekliyorum)))
Saol canm tşkler ☺ ooo inş olur hadi bakalım hayırlı qüzel haberi werirsin inşallah ya :) bende ya öbür ay yada 2 ay sonra werebilirim ancak heralde :D tabi oda olursa inş ☺

Saol canm tşkler ☺ ooo inş olur hadi bakalım hayırlı qüzel haberi werirsin inşallah ya :) bende ya öbür ay yada 2 ay sonra werebilirim ancak heralde :KK70: tabi oda olursa inş ☺
Meraba cnm nslsn? belkide bu aydir nerden biliyosun?))) olur Neden olmasin:KK68: bende Insallah guzel haberi veririm bu ay, :KK30: bakalim)) bekleyip gorcezHoppa

Meraba cnm nslsn? belkide bu aydir nerden biliyosun?))) olur Neden olmasin:KK68: bende Insallah guzel haberi veririm bu ay, :KK30: bakalim)) bekleyip gorcezHoppa
İyim canm saol sen nasılsın ☺ ama eşim yok ki bu ay olamazz :( o yüzden öyle dedim canm. Senden qelsin qüzel haber benmki de ilerleyen zamanda inşallah :)

Haziran ayı bebek için calişmalara basladık, Allah hepimizin yuzune gülsün İNSALLAH❤️ son adetiniz ne zaman? Guzel haberi hep beraber ogrenelim, 2 cizgili resimler yukşensin bakalım:KK46:

Sen haziranda calismalara baslamissin hamile kalmissin :) ben 6 haziran 2016 da anne oldum cok sukur senin konuyu actigin tarihte

Sen de evladina hayirlisiyla kavus insallah:)

Sen haziranda calismalara baslamissin hamile kalmissin :) ben 6 haziran 2016 da anne oldum cok sukur senin konuyu actigin tarihte

Sen de evladina hayirlisiyla kavus insallah:)
Ay cok tesekkur ederim bugun aldigim ilk en guzel mesaj, sagol canım İnşallah, Gec olsada tebrik ederim, saglıkla buyut guzel kızını Insallah

Back
X