Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öylesindir canımcım... Bahar aylarında doğum yapmayı kim istemez... :)
Bende 6haftalık hamileyim .İsteyenlerin başına![]()
Kız başkadır tabi nazdır,çiçcektir .İnşallah güzel gönlüne göre verir..
maşallah sizlere en kısa zamanda hamıle kalırsınız ıns. ben yenı korunmayı brktım sayılır hazıran ayında bnde hamıle oldugumu ögrensem dunyalar bnm olurdu heralde![]()
bende bu ay klomen tedavıısı gordum ıns hamıle olurum dıye heveslenıyorum.. cnku 2 bucuk yılı gectı olmadı hıcc..ve 28mm yumurtam vardı 15. gunu bugun 18.gunum catladımı blmyrm ıgne vermedı doktor ama kıstte donusurmu dıye korku gırdı ıcıme cok buyudu cunku.. xs bklm hyrlısı ıns..
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canim bu gece senin icinde dua okucam
canım sana yardımcı olurmuyum bilmiyorum ama BU DUAYI OKUMANI TAVSİYE EDERİM BANADA DUA ET OLURMU İNŞALLAH.......
ERKEK VEYA KIZ ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN OKUNACAK DUA:
"Oğlan olsun, kız olsun, eli-yüzü düz olsun" sözü çok Önemli bir gerçeği ifade etmektedir. Gerçekten de oğlanın mı, yoksa kızın mı hakkımızda hayırlı olacağını bilemeyiz. Al*lah'tan çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Erkek de kız da is*teyebiliriz. Ama bu konuda da ısrarcı olmamalıyız. Bu konu*da şöyle demelidir:
"Allahım, Senden erkek (veya kız) çocuğu istiyoruz. Ama Sen daha iyi bilirsin. Hakkımızda hangisi ha*yırlı ise onu ver". Evet böyle demeli ve doğan çocuk ister erkek ister kız olsun asla itiraz etmemeli veya memnuniyetsizlik gös*termemelidir. Zaten bunun faydası da yoktur. Zira bu, kimse*nin elinde olan birşey değildir. Tamamen Allahın takdiridir. O'nun takdirine itiraz ise kimsenin haddi değildir. Bu durum kullukla, müslümanlıkla asla bağdaşmaz. Allahın takdirine gönül rızası ile boyun eğmek, bize verdiğini baş-goz üstüne ka*bul etmek gerekir. Baştaki cümleyi bir kere daha tekrarlaya*lım: "Oğlan olsun kız olsun, eli-yüzü düz olsun" Amin.
Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
ANLAMI: "Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
arkadaşlar aranızda ovulasyon testı kullanan var mı? varsa nereden aldınız?
bende haziranda hamile kalmak isteyenlerdenim bir kızım var dörtbuçuk yaşında 2. istiyoruz nasipse
ama bende pko olduğu için ilk ayım olmasına rağmen klomen kullandım allah nasip ederde hamile kalırsam havalara uçarım allah önce senelerce bekleyenlere sonrada bizlere nasip etsin inşallah kızıma hamileliğimi 11 haziranda öğrenmiştim hiç unutmuyorum bakalım 2. ne zamana nasip olucek![]()
bende haziranda hamile kalmak isteyenlerdenim bir kızım var dörtbuçuk yaşında 2. istiyoruz nasipse
ama bende pko olduğu için ilk ayım olmasına rağmen klomen kullandım allah nasip ederde hamile kalırsam havalara uçarım allah önce senelerce bekleyenlere sonrada bizlere nasip etsin inşallah kızıma hamileliğimi 11 haziranda öğrenmiştim hiç unutmuyorum bakalım 2. ne zamana nasip olucek![]()
bendede pko var ilk bebeğin tedaviylemi oldu inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırız