Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden olsa çok sıcak olur derdim ama son zamanlarda mevsimin sağı solu belirsizMerhaba haziranın başı havası denizi nasıl sıcak olur mu acaba o aylarda tatil tapan var mı?
Ay oraya nasıl gıdıyosunuz yaGeçen sene bu ayda The Land of Legendsın bulunduğu Kingdom Otele gittik. Çocuklarla Tema parkta da havuzlara girdik ki ısıtma yoktu. Rixos’ta da denize girdik çok güzeldi. Biz çok memnun kaldık.
Yani evet biraz pahalı ama bütçemizi sarsmıyor diyeyimAy oraya nasıl gıdıyosunuz yabenım kızda ıstedı cok pahalı degılmı
Allah herkese daha cok versın .Yani evet biraz pahalı ama bütçemizi sarsmıyor diyeyimumarım sizler de gidebilirsiniz
![]()
Merhaba gittiginizde cocugunuz kac yasindaydi? 3 yas bebesiyle gitmek icin erken olur mu acaba ? Gecen yaz cesme'de otelimizin yaninda aqua toy city'e gitmistik cok keyif almistik ama the land of legends kadar buyuk degildi. Buranin buyuklugu beni korkutuyor.Geçen sene bu ayda The Land of Legendsın bulunduğu Kingdom Otele gittik. Çocuklarla Tema parkta da havuzlara girdik ki ısıtma yoktu. Rixos’ta da denize girdik çok güzeldi. Biz çok memnun kaldık.
Ortancam 18 aylıktı ki en çok o zevk aldı, büyük oğlum da 5 yaşındaydı. 3 aylık da hamileydim :)Merhaba gittiginizde cocugunuz kac yasindaydi? 3 yas bebesiyle gitmek icin erken olur mu acaba ? Gecen yaz cesme'de otelimizin yaninda aqua toy city'e gitmistik cok keyif almistik ama the land of legends kadar buyuk degildi. Buranin buyuklugu beni korkutuyor.