- 13 Şubat 2014
- 297
- 48
- 123
- Konu Sahibi angel_askmelegi91
Selam kizlar bu ayda tutsun artik ya gerci ben daha yeniyim bu ucuncu ayimiz deniyoruz ama hadi bakalim hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde 9 günüm var regl gunume bakalim beklemedeyim :)
yine de herşey rahat olmaktan geciyor canim bakalim insallah olur iyi biseyler
benimde 2 günüm var canım ya yarın yada öbür gün olmam lazım bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok bi kontrol ettireyim inşallah kötü bişey çıkmaz:18:
Yumurta tembelligi var dedi ya off dunde kirmizilar gorundu zaten nasil olcak artik bilmiyorum birakicam artik ya olursa olmazsa rabbim bilir hayirlisi artik ne yapayim ya hakkimizda hayirlisi olsun canim benimcanım noldu sonuç ?
Selam kizlar bu ayda tutsun artik ya gerci ben daha yeniyim bu ucuncu ayimiz deniyoruz ama hadi bakalim hayirlisi
gecmiyor o gunler :) ovulasyondan 5 gun gecti adetime 9 gun var son 3 gündür uykulu haldeyim ve kasiklarimda adet oluckmsm gibi agri var. sizde nasil belirtilar kizlar?
Cnm benmde batıma son 3 gün :) inş. bu ay olur
Yumurta tembelligi var dedi ya off dunde kirmizilar gorundu zaten nasil olcak artik bilmiyorum birakicam artik ya olursa olmazsa rabbim bilir hayirlisi artik ne yapayim ya hakkimizda hayirlisi olsun canim benim
Ikisi birbirine cok benziyormus kuzum ya bende ayni oyleydim birazda psikolojik olarak etkileniyoruz ondanda kaynaklaniyor
Hayirlisi olsun canim benim yaaa
kafam öyle karışıyor ki anlatamam. reglime 6 günüm var. dün kasık ( özellikle sol tarafta) ve bel agrım başladı. böyle acı verici değil hafif arada bir artan. bu sabahta mide bulantım fena halde agzım sulanıp duruyor. umarım psikolojik değildir bunlar. :26:
Arkadaşlar mrb ☺️ benm adetim hiç gecikmezdi ilk kez gecikiyorm bugn 6. Günm. Adete 3 gün kala kan testi yaptırdm negatif 3 gün geçti yaptm yine negatif idrar testlerim de negatif sizce bi sorun mu var ya da acaba çıkar mı daha erken hamile olabilirim diye mi düşünmeliyim ??
💕✨