afedersin yanlis okumusum.hayirli olsun..ayni gundeyiz sanirim..
Slm sat 11 haziran
Bat 7 temmuz olmasi gerekiyordu olmadi :)
Dun hcg testi 1090 cikti kac haftalik oldugunu tam bilmiyorum doktor ultrason icin cuma gel dedi allah hepimizin bebegini saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
hayırlı uğulu olsun.
ben 3700 lerde ultarasyonda görmüştüm.cuma görürsün İnşallah
ya bu imzayi nasıl yapabildin.anlatırmısın
bu gune kadar6+2 dim.persembe kalp atislari icin gidecektim.hafif kahve akintim olunca bugn gittim.bi sorun yokmus cok sukur.kalp atislarni da duyduk.7+2 ciktim bu sefer.bebegim cabuk buyumus:))
gozunuz aydinn..bebegi ne zaman gordunuz?ben gectigimiz sali sadece 8 mm olan keseyi gordum.karindan ultrasyondami gozuktuu ona gore cumayi bekleyemeyip doktora gidebilirim:)))))
Selam kızlar.
Geçen sene kan pıhtılaşmasina bağlı bacagimdaki damar tikanmisti.
Bu sene de hamile olduğumu öğrenince tekrar doktora gittim bi sıkıntı olur mu diye.
Tahlil yaptirdi ve malesef tekrarlama olasılığı yüksek dedi.
Clexane 4000 igne verdi ve varis çorabı
Bu igneyi kullanan var mi?
meraba canim,hamileligin hayirli olsun.ben de clexane 4000 kullaniyorum.hergun vuruyorum kendim.doktorun sana zaten nerden vuraacagni soyler.morarma yapiyor bazen,ama olsun bebislerimzi sagsalim kucagmza alalim da:)sen kac haftaliksin??
meraba canim,hamileligin hayirli olsun.ben de clexane 4000 kullaniyorum.hergun vuruyorum kendim.doktorun sana zaten nerden vuraacagni soyler.morarma yapiyor bazen,ama olsun bebislerimzi sagsalim kucagmza alalim da:)sen kac haftaliksin??
ben de varım martta bebek bekleyen inşallah. kalp atışlarınızı duydunuz mu, kaçıncı haftada ??
Günaydın kızlar. ..
Geçen hafta keseyi görmüştük
Bugün de bebeği gormeye gittik
Ama birden kalp atisini duydum kızlar harika bişey.
Ultrasona göre 6+1
Benimkinin adi oksapar 'mis canım.
Aynı işe yarıyo heralde.
Sen nereden vuruyosun?
Ben kendim vurabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?