Haziran ayında hamile kalanlar ve kalmaya çalışanlar:)

hira0131

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
474
199
Merhaba arkadaşlar, mayıs ayında maalesef gebelik oluşmadı ümitler hazirana kaldı..Bugün regl oldum ve adetin 5. günü klomene başlıcagım..,İnşallah bu ay hamile kalırım..Benim durumda olana arkadaşlar varsa beraber bilgi paylaşımı yapıp gebelik oluşum sürecimizi birlikte geçirelim:))

merhaba canım bende bebiş için uzun zamandr ugrasanlardanım her ay oldugu gıbı bu ay da umıtlıyım bakalım adetime 2 gün kaldı acayip bel ve kasık agrım var inşallah bu ay olur ikimizinde:KK76:

merhaba canım bende bebiş için uzun zamandr ugrasanlardanım her ay oldugu gıbı bu ay da umıtlıyım bakalım adetime 2 gün kaldı acayip bel ve kasık agrım var inşallah bu ay olur ikimizinde:KK76:

hadi hayırlısı canımm..inşallah regl olmazssın vede güek haberlerini alırız:) her hangibir tedavi görüyormusun? ilaç felan kullandınmı?

hadi hayırlısı canımm..inşallah regl olmazssın vede güek haberlerini alırız:) her hangibir tedavi görüyormusun? ilaç felan kullandınmı?
inşallah canım Allah hepimize hayrlısını versn.hayr canım ben hıc bı sey kuullanmıyorm doktorm gerek olmadgnı soyledı aralık ayında bı dusuk yaptm

inşallah canım Allah hepimize hayrlısını versn.hayr canım ben hıc bı sey kuullanmıyorm doktorm gerek olmadgnı soyledı aralık ayında bı dusuk yaptm

Çok geçmiş olsun canım.. biz tedaviyle 2 aydır deniyoruz ama olmadı..bu 3. ayım olacak..inşallah bu sefer olur.. sen şanslısın en azından sorun yok allahın izniyle olur..

merhaba arkadaşlar. ben de haziranda hamile kalmak isteyenlerdenin. serophene+ovitrelle+inofolic kullandım. inofolic e halen devam ediyorum. bugün adetimin yirminci günü. umarım ben de hamile kalırım bu ay

merhaba arkadaşlar bende haziranda gebelik istiyorum geçen ay kist için yasmin kullandım şükür eridi bu ay tekrar çalışmalara başladık :) gerçi benim tiroit yüksekti şükür bu ay oda düştü doktor 1 sene dolmadan müdahale etmiyoruz dedi daha öncede 12 hft kalp atışı durdu bebeğimin birde kimyasal yaşadım kimyasaldan sonra 9. ay bu inş. bu ay hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz :KK76:

merhaba arkadaşlar;
bu ay bende deneyelenlerdenim gerçi 10 aydır deniyoruz ama olmuyor:KK43: bu ay 10 gün önceden bel ve kasık ağrım vardı ilk defa.kasıklarıma bıcak batıyor gibiydi hala ara ara oluyor.bat a 2 gün var sabah test yaptım negatif.yine olmadı :KK43:

merhaba arkadaşlar;
bu ay bende deneyelenlerdenim gerçi 10 aydır deniyoruz ama olmuyor:KK43: bu ay 10 gün önceden bel ve kasık ağrım vardı ilk defa.kasıklarıma bıcak batıyor gibiydi hala ara ara oluyor.bat a 2 gün var sabah test yaptım negatif.yine olmadı :KK43:
kan tahlili yaptırmadan moralinizi bozmayın lütfen. geç döllenme olmuş olabilir

merhaba arkadaşlar. ben de haziranda hamile kalmak isteyenlerdenin. serophene+ovitrelle+inofolic kullandım. inofolic e halen devam ediyorum. bugün adetimin yirminci günü. umarım ben de hamile kalırım bu ay

inşallah canımm güzel haberlerini bekliyoruz...

merhaba arkadaşlar;

Aynı belirtiler bendede oluştu canım regl 10 gün geçti sonra adet oldumm..bu işler belli olmuyor..regl 2-3 geçsin tekrar testini yenile canımm.. 1 yıldır evliyim 6 ay çocuk istemedik..şimdi biz istiyoruz olmuyor..bilsem ilk günden çalışmaya başlardık.. hamile kalmak ne kadar zormuş....

kan tahlili yaptırmadan moralinizi bozmayın lütfen. geç döllenme olmuş olabilir
2 gün sabredeceğim mecbur:) önceden adet günüm geçmeden acaba olmuşmudur diye erkenden kan testi yaptırırdım bu sefer kan testini günüm geçmeden yapmayacağım kendimi yıpratmaktan başka bir işe yaramadı.

Aynı belirtiler bendede oluştu canım regl 10 gün geçti sonra adet oldumm..bu işler belli olmuyor..regl 2-3 geçsin tekrar testini yenile canımm.. 1 yıldır evliyim 6 ay çocuk istemedik..şimdi biz istiyoruz olmuyor..bilsem ilk günden çalışmaya başlardık.. hamile kalmak ne kadar zormuş....
ahh ahh sorma bende 3 seneden beri evliyim son 10 aydır deniyoruz ama olmuyor:KK43: her geçen gün umudum azaldı ne yalan söyleyeyim.Allah ol demeyince olmuyor yapacak bişey yok.Kısmetimizde varsa annelik yaşayacağız ihşallah...

ahh ahh sorma bende 3 seneden beri evliyim son 10 aydır deniyoruz ama olmuyor:KK43: her geçen gün umudum azaldı ne yalan söyleyeyim.Allah ol demeyince olmuyor yapacak bişey yok.Kısmetimizde varsa annelik yaşayacağız ihşallah...

Haklısın canımm Allah ol deyince olur..Annemin 9 sene sonra cocugu olmuş..yani beni 9 yıl sonra dünyaya getirmiş. Bakalım bizim ufaklık ne zaman gelecek.

inşallah canımm güzel haberlerini bekliyoruz...
saol canım umarım senin de hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda. biz ilk evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama ben de hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. belki saflık diyeceksiniz ama hamile kalmak için sadece 1-2 günümüz olduğunu bile bilmiyordum.

saol canım umarım senin de hayırlı haberlerini alırız en kısa zamanda. biz ilk evlendiğimizden beri hiç korunmadık ama ben de hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. belki saflık diyeceksiniz ama hamile kalmak için sadece 1-2 günümüz olduğunu bile bilmiyordum.

Aynen bende çoğu şeyi bu siteden ve araştırarak öğrendim. yumurtlama gününü kaçırmamak lazım..bence bizim gibi zor hamile kalanlar tam yumurtlama gününü tutturması gerekir.. ovilasyon testi denedinmi canımm..?? ben bu ay kullanmayı düşünüyorum..

Aynen bende çoğu şeyi bu siteden ve araştırarak öğrendim. yumurtlama gününü kaçırmamak lazım..bence bizim gibi zor hamile kalanlar tam yumurtlama gününü tutturması gerekir.. ovilasyon testi denedinmi canımm..?? ben bu ay kullanmayı düşünüyorum..
hayır canım ben doktor kontrolünde ilerlediğim için uygun günleri doktor söyledi. ben bu ay serophene+ovitrelle ve inofolic kullandım.

canım ben kullandım kaç ay o dönemi değerlendirdik ama tiroit olunca olmuyormuş değerlerin normalse dene bence çünkü her ay aynı tarihte olmuyor yumurtlama

X