• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Hinatasan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
762
En iyi cevaplar
1
267
18
27
Kızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
Sat = 29.05.2025 bugün için
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
3 hazirandan itibaren klomen sabah akşam
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz

Kızlar benim gibi sizde bu ay kullanacaksanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız bu konu başlığında birlikte ilerleyip durumumuzu birlikte devam ettirelim istiyorum.
coraspin 300
Estrofem günde bir tane
10 Haziran ilişki 11 Haziran yumurta takibi çatlamadıysa çatlatma iğnesi yazacağını söyledi . Siz neler yaşıyorsunuz
Kızlar kimse yok mu ? 😔

coraspin 300
Estrofem günde bir tane
Merhaba canım hem estrofem hem klomen mi kullanacaksin benim de sat 29 Mayıs aynı gidiyoruz. Gebe kalmış mıydın hiç?

Umarım güzel sonuçlar alırsınız. 🌸Bende ekimde ilaçlar yardımıyla gebe kaldım ama kimyasal oldu şimdi regl bekliyorum gelince yine gidicem tedavi için. Bat 1 haziran bakalım🥹
Sizde güzel sonuçlar alın zaten reglinize az kalmış. Erken mi farketmiştiniz kimyasalınızı

Merhaba canım hem estrofem hem klomen mi kullanacaksin benim de sat 29 Mayıs aynı gidiyoruz. Gebe kalmış mıydın hiç?
Hayır hiç gebe kalmadım 21 aydır korunmuyoruz . Doktorum coraspin 100 estrofem her gün dedi . Haziran 3 klomen başlayacağım sabah akşam . Siz hiç kullanmış mıydınız

Amin inşallah hayırlısı. Hayır tam tersi 800lere kadar çıktı betam sonra düştü kanamayla beraber
Bazen doktorların neden regl 10 gün geçince bakın dediğini anlıyorum. Ama insan ister istemez merak ediyor var mı diye. Siz neler kullanmıştınız önceden

Ben de Letu kullanıyorum geçen ay kullandım işe yaramadı. Bu ay tekrar 5.gün başlayacağım 5 gün 2 tane kullanacağım sonra da çatlatma iğnesi kullanacağım. Rahim filmim yoktu bu ay onu da çektireceğim

Ben de Letu kullanıyorum geçen ay kullandım işe yaramadı. Bu ay tekrar 5.gün başlayacağım 5 gün 2 tane kullanacağım sonra da çatlatma iğnesi kullanacağım. Rahim filmim yoktu bu ay onu da çektireceğim
Geçen ay ne kadar büyümüşlerdi. Ben ilk defa kullanacağım amh=10.5 çıktı yüksek olması da Pcos göstergesi ama bu yumurtaların var demek ne kadar büyüyeceklerine bakacağız dedi

Bazen doktorların neden regl 10 gün geçince bakın dediğini anlıyorum. Ama insan ister istemez merak ediyor var mı diye. Siz neler kullanmıştınız önceden
Bende letu+ovitrelle kullanmıştım 2 kez. İlk kullanmda gebelik olmuştu ama 2.de olmadı. Dr um dinlendirelim biraz vücudunu dedi. Onun üzerinden işte 6/7 ay olacak. Şimdi yine gidicem bakalım.

Yani ben çokta erken öğrenmemiştim aslında. İğne olunca test günümden 1 gün önce 2.4 dü test günümde 14.5 le öğrenmiştim. Yani olması gerekn günde.

Yani ben çokta erken öğrenmemiştim aslında. İğne olunca test günümden 1 gün önce 2.4 dü test günümde 14.5 le öğrenmiştim. Yani olması gerekn günde.
Haklısınız 😔 Kuzenim ikinci denemesinde hamile kaldı . İnşallah bizde güzel haberler alırız. Bende ultrasonda arkuat uterus şekli gözüktü. Hsg önerdi ama şuan çektiremem kurban var. Dedim olmazsa ağustos gibi çektirmeyi düşünüyorum

Back
X