• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında Klomen-Femera-letu kullanacak olanlar 🥰

Kanda ne zaman pozitifi gördünüz ben dayanamadım pazartesiye randevu aldım reglimden 4 5 gün öncesinde kan vermis olucam artık çıkar yada çıkmaz böyle sürekli dusunecegime en azından kafam daha netleşir olması tekrar gidip kan veririm boşu boşuna evde stres olmanın anlamı yok
Kanda değeriniz kaç çıktı da ogrendiniz

Kanda ne zaman pozitifi gördünüz ben dayanamadım pazartesiye randevu aldım reglimden 4 5 gün öncesinde kan vermis olucam artık çıkar yada çıkmaz böyle sürekli dusunecegime en azından kafam daha netleşir olması tekrar gidip kan veririm boşu boşuna evde stres olmanın anlamı yok
Bencede en mantıklısı kan
Belirtiniz nelerdi nasıl anladınız

Aynen ben koyulaşma görüyorum ama bence gün gün takip edin. Tam pembeyi görmeden kan vermeyin. Kan da negatif görmek insanı dah çok yıpratıyor
Evet kesinlikle ayrıca geçen ay kimyasal yaşadım ve sürekli kan vermem gerekti o yüzden de beklemek istiyorum.

Merhaba kızlar bende letunun 2.ayındayım. Geçen hafta perşembe hsg çektirdim. Bugün döngünün 13.günü bir sağda bir solda Folikül büyümüş 18 ve 17 mm. Yarın akşam yani 14. Gün çatlatma iğnesi yapacağım. 15-17-19. Günler ilişki önerdi doktor. 26 Haziran bat
Cnm merhaba yumurtan catlayinca çok agri oldumu benim yumurta letudan sonra 19 ml dedi dün ertesi gün yumurta da feci ağrı yurunmeyecek kadar ne yapacağımı sasirdm

Back
X