• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar ben malesef eli boş döndüm istanbuldan:a015: ne umutlarla gitmiştim bir ay doğum kontrol kullan gel demişti dr kullandım ama etki etmemeiş bi yumurtam fazla büyümüz hepsi aynı düzeyde gelişsin diye doğum kontrol veriyorlarmış benim yumoşuma etki etmemiş öyle olunca dr bu yumurtya başımıza iş açar erken çatlayabilir dedi biz de risk almak istemedik ve tedavimiz yarım kaldı:delphin:dün döndüm evime bugünde sizlere haber verebiliyorum şimdi tekrar adet beklemek durumundayım böylece 2 ayım daha ümit bile olmadan geçmiş olacak kızlar bana da dua edin önümüzdeki ay tekrar gidicez umarım bu sefer tedavim yarım kalmaz inanın bu da büyük bi hayalkırıklığı oldu anca kendime geldim bu ay değil önümüzdeki ay bebişime ya da bebişlerime kavuşucam inşallah of of aylar geçiyor böyle bekleyerek

geçmiş olsun.herşeyde vardır bir hayır diye düşünmek gerekli.şansın açık olsun.

mavioje canım üzme kendini herşeyde vardır bir hayır demekki bizler için daha zamanı değil..ınşallah tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..Öncelikle stres yapmayalım biliyorum bu hepimiz için zor ama her tedavide olduğu gibi bunda da en önemli olan moral..Allah'ım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

angeli çok merak ediyorum hergün bakıyorum güzel haberleri varmı diye...Ben ondan çok ümitliyim inşallah bize güzel haberlerle dönecek ve bizim umudumuz olacak..

maviojecim rabbim böyle uygn gördü demekki daha vakti varmış inş olucak canım sen yeterki üzülme hhem tedavi olmadın tam olarak en azında tutmadı demiyosun canım kib

sağolun arkadaşlar napalım nasipte yokmuş diyip kabullendim doğru diyorsun incemeşe ben sana çok sevinmiştim demek ben tedavideyken kaybettin yavrularını ama tesellin var sağlık gibisi yok sen sağlığına kavuşmuşsun inşallah kensisi gelecek seni mutlu edecek bebeişin

bu arada angelı ben de acayip merak ediyorum inşallah hayırlı güzel sonucunu almıştır yanılmıyosam 24 ağustosta belli oluyodu sonucu

kimseler uğramamış
nurdancım sen naptın dr a sordunmu canım inş herşey yolundadır
angelim merakta bıraktın bizi canım nerdesin
ayrederyacım sen napıyon uğramaz oldun ya bide topiğin ismi degişseydi aslında gelen gidfen olurdu

özgülcümm canım ben nasıl olduğumu ah bilsem
dr var bişey diyo ama değer düşük biraz diyo jele dewam et diyo ama kanamam var az az
normalde 35in üstünde olması gerekiyomuşşşşş

ben bebeğimin gittiğine inanıyorum
dr oyalıyo sadece beni

nurdancım inşallah hayırlısı olur canım düşün düşün ne hale gelmişindir şimdi.olumlu sonucunu alır rahat bi oh çekersin inşallah

canım msj.mı göremedin gittin sanırım.Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda sizlerde bebişlerinize kavuşursunuz.bu güzel ayda bol bol dua edin.bide takmayın fazla kafanıza harşeyi oluruna bırakın.herşeyin bir zamanı vakti var.benimde biliyosun 1,5 sene olmadı.nisan ayındaki aşılama tutmayınca kafama takmadım öbür ay geldi bebeğim.tekrar Allah yardımcınız olsun.dualarım sizinle.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oooohhh maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah.canım ben 1.aşılamadan sonra yaptırmadım bi daha keçiboynuzu vitamin falan kullandı eşim bu arada benim prolaktin hormonumda sorun çıktı ilaç kullandım o hormon hamileliği geciktirir miş.ilaç kullandım düzeldi çok şükür.sayımız da arttı ama varikosel varmış eşimde haziran sonunda ameliyat oldu.beklioruz ekim gibi tekrar gidicek bakıcaz.olmazsa ilaç falan vericek pek iyi artış olmazsa yılbaşından sonra bi aşılama daha deneyebilirim ya da beklerim baharı bilmiyorum aşılama çok yordu beni doğal yolla denicez galiba bi süre sonuçlara göre aşılama ya da tüp hayırlısı hangisiyse o yolla gelsin bebişim.
senin doğal yolla mı olmuştu canım ya

01/9/2009 tarihi itibariyle listemiz........ HAYIRLI RAMAZANLAR
:nazar:SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI:nazar:
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: :nazar: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
boncuk1985.....................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (06.05.09)
pıtırcık.............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (12.05.09)3 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak. :emir_bebek:
ebruli_59...........................:CüvCüv: :nazar:1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(29.06.09) 4 sene sonra bebişine kavuştu.
bosna............................... :CüvCüv: :nazar: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: :nazar: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: :hooray: :nazar: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
ayrederya............................3/eylül
ukla.....................................8/eylül
nessel................................22/eylül
maviumutolsun ...................27/eylül
windy................................(yola devam)
incemeşe..........................(yola devam)
duygu2008........................(yola devam)
piran2105..........................(yola devam)
zelal81..............................(yola devam)
alyadora............................(yola devam)
nesemeşe.........................(yola devam)
nostok...............................(yola devam)
selvinur............................ .(yola devam)
fla.....................................(yola devam)
sevgiundarr....................... (yola devam)(3.aşılama yaptıracak.)
nix................................... (yola devam)
seval_erdal........................(yola devam)
merseray...........................(yola devam)
kardelenk...........................(yola devam)
nergis55.............................(yola devam)
aykara2 .............................(yola devam)
aleyna222..........................aşılama yaptıracak bayramdan sonrayı bekliyor.
yasemin33.........................25/ağustos tedavisine başlıyor. hayırlısıyla.
catdog.............................. :uhm:
biteksen................................

tüp bebeğe geçen arkadaşlar --------------------------------------------

angeeel87.........(yola devam) tüp :emir_bebek: hala sonuç bekliyoruzzzzzzz hihoyyyt
zumrut8136......(yola devam) tüp :emir_bebek: ağutos ta yaptıracak. :Saruboceq:
cingis.pembesi..(yola devam) tüp :emir_bebek:
sakinlink...........(yola devam) tüp :emir_bebek: angeeel87 yi bekliyor....:dance:
ozlem82do........(yola devam) tüp :emir_bebek:
mavioje.............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustosta tedaviye başlıyor. :Saruboceq:
ayşen43...........(yola devam) tüp :emir_bebek:
alara1983..........(yola devam) tüp :emir_bebek:
özgül23.............(yola devam) tüp :emir_bebek:
zero55..............(yola devam) tüp :emir_bebek: ağustos ta transferi yapılacak..:Saruboceq:
nurdannurdan....(yola devam) tüp :emir_bebek: transferi yapıldı.30/ağustos test tarihi..:Sarub

kimseler uğramamış
nurdancım sen naptın dr a sordunmu canım inş herşey yolundadır
angelim merakta bıraktın bizi canım nerdesin
ayrederyacım sen napıyon uğramaz oldun ya bide topiğin ismi degişseydi aslında gelen gidfen olurdu

canımcım ben hergün bakıyorum sağol senden başka yazan yok.. angelde uçtu gitti.. kayıplara karıştı bu durumda kimseler uğramayacaksa bu listeyi devam ettirmenin bir anlamıda yok gibi... bunca sııntıyı beraber paylaşıyoruz ama kimse sonuçlardan haberdar etmiyo bile.. olumlu yada olumsuz bizi bizden başka kim anlarki... neyse açkçası hiç içimden gelmiyo bu sayfayı yenilemek... ama sizin hatrınız var mavimumutolsun ve sen bırakmadınız topiğii.... allah hepimizin gönlüne göre versin...

deryaa o ne demek ya bak ben hem bu ay 2 kere bildirdim adet tarihimi:))))))))))))))
angel in da geçerli bi sebebi olmalkı die düşünüyorum aklım almıyo.neyse çok üsteleyince kötü şeyler gelio aklıma karıştırmıym şimdi.
aşılama olmasa bile burdayız işte birbirimizi anlayıp kafa dağıtıyoruz.

evet ama adı güncellense gelen giden olur ama bu defa da ne die güncellenecek aşılama yaptırmıoz ki hiçbirimiz????????????
haaaaaaaaaa buldum
Doğal aşılama ile hamile kalmak isteyenler:)))))))))))))))))))
ya da
doğal aşılananlar:)))))))))))))))))))
aşılamasını evde yaptıranlar:))))))))))))))
aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok güldüm
hadi umutsuz olma iyi haberlerimizi almadan bırakmıcaz burayı hamile kalalım yeni bi topik yaparız

Back
X