• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok anam bende önceden bişi yoktu sebepsiz hamile kalamıyodum aşılamayla hamile kaldım kaybettim bebekleri yeni çıktı bu da pko

hayırlısı artık o kadar ısrarlı değilim allahım hayırlısını verdin diğerinde kaldımda ne oldu kabus gibi 9 hafta geçirdim kendi haline baıraktım artık herşeyi valla hayırlısı olsun evlendiğimdn beridir uğraşıyorum sağlımk sorunlarıyla ne sorunlu rahmim varmış sormayın önce rahim ağzu kanseri dediler onu aştık şimdi nelerle uğraşıyorum gülüyorum artık başıma ne gelrise napim hihoyyyt
canım inşallah hakkında hayırlısı olsun, sorunsuz bir şekilde inşallah hemen hamile kalırsın tekrarrr

arkadaşlar anca toparlayabildim kendimi maalesef negatif sonucum anlamıyorum hala eşimin sperm değerleri düzeldi bende bi sorun yok 18 yumurta toplandı 8 tane döllendi 6 tane 1. kalite sigara içmedim kabız olmadım eşim bana bebek gibi baktı ama yine negatif ben pes ettim artık foruma da girmeyeceğim değerlerimizde sorun yok artık ne zaman nasipse o zaman olsun pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ederim negatif olan arkadaşlara da sabır diliyorum
canım benim üzülme demek belki çok boş gelecek ama azcık daha zaman var demekki canım, belki bebişin kendi gelecek bak benim nurdanın öyle oldu inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder...

canlarım bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum nası da büyümüş
tam 9 haftalık oldu
ama alcaklar bebeğimi benden
allahım ne zormuş ya kimse yaşamasın böyle bi duyguyu
kendimde değilim ben
çok bekledik biz onu
gelince ne hayaller kurduk,hergün onunla konuşuyodum ama dr sana bırakırız dedi... kürtaj kararını bile bana bırakıyolar bebek %80 anormal doğcak ama sana bırakırız diyolar
ne zormuş ya rabbim

canım kesinmmi peki bu bi araştırsan riskli gebelik uzmanları var onlardan birine gözüksen olmazmı??? ya olmazsa ya %20 içindeyse bebeğin??? yada 2 li teste kadar beklesen ???

canım dr belli olur olmasına ama ozaman geç olur dedi
aman kızlar aşılama yaptırcaklar nolur önceden yaptırın bu testi çok tehlikeli
nası saçmalıktır önce yapılmıyor 8.haftada istiyolar ve 8.haftada sorun çıkarsa yapcakları bişey yok...bazen nefret ediyorum bu drlardan onlar için aldır demek okadar kolay ki.. bugün 5 drla görüştüm hepsi aynı şeyi söylüyo odalarından ağlayarak çıktım hep
bir test daha istediler sonuç pztesi çıkacak ben nası dayancam tabi bilmiyorumn

maviojecim canım yaa haklısın şuan isyan gibi oluyo bazen düşündüklerimiz neden neden die sormalarımız ama biliyoruz ki herşeyin bi zamanı ve herşeyin bi cevabı var muhakkak ki yaradan rabbim bunu bizden daha ii biliyor herşey gönlünce olur inş canım
nurdancım canımsın yaa inan çok üzüldüm rabbaim daha büyük şeylerle kimseyi imtihan etmesin allah ım sana hayırlısı neyse onunla karşılaşmanı nasip etsinn çok zor bi durum ..:(((

kızlar bende tüpten sonraki ilk adetim ama hala gelmedi okuduguma göre ilaçlardan geç gelebiliyomuş off hamile miyim die bile düşünemiyorum yaa neden ilaç etkiliyor ki dr baktıgında tüpten sonra adet olunca yumurtalıklar ii dedi acaba kist mi oldu gecikti yada ilaç halen vucudumda varmıda gecikti anlamadım her dakka wc deyim geldi mi neyse hayırlısı...kib öptm hepinizi

slm kızlar dün dr gittim 1 tane yumoş varmış şimdilik 15mm dedi doktor 10 içinde gün aşırı birlikte olun dedi bakalım bu ay ilk defa deniycez normal yoldan hamile kalabilirmişim artık ama bu ay hiç umudum yok ama öylesine deniycem valla artık takmıyorum kafama olursa olur olmazsa napim allahın taktiri artık tedavi falan olmakta istemiyorum kendi haline bıraktım sizde hiç üzmeyin kendinizi diğer seferde hamile kaldımd ane oldu sanki gitti bebekler hayırlısını isteyin kızlar allah hepimizin hakkında hayırlısını versin....
kucak dolusu sevgiler

kızlarrr geldim yine taşındık canlarım yeni evdeyiz öldüm bittim mahvoldum yorgunum çooook
nurdancım hayırlısı neyse o olsun inşallah incemeşe sana da bol şans
gökçe rana sen de üzülme canım bakarsın birlikte glir bebişler
çok öptüm herkesi arkadaşlar
bu arada adet olmadım ama artık hamileyim diye korkularım yok sanırım yeni çatladı yumoşlar yakında adet olucam inşallah

kızlar kimseler yok yaa benim annem kaç gündür yanımda o yüzden giremiyorum pazartesi gider galiba:( neyse hepinizi öppüyorum kib
nurdan cım ugramamışsın canım rabbim hayırlısını versin sana canım
maviojem hayrılı olsun canım evin kib kızz belkide brlikte hamiş kalırız belli olmaz canım

kızlar dün doktordaydım ikizlerimin kalp atışlarını duydum..Biri çok sağlıklı diğer kese biraz küçük, şuan kalp atışı var ama doktor kendi kendine küçülüp atılabilir dedi..Bir de geçen haftadan beri ilaçlardan dolayı oluşan kistlerin ağrısını çekiyorum. Çok şükür bugünleri de gördüm..Hepinize dua ediyorum kızlar inşallah tez zamanda bebeklerinize kavuşursunuz..Ümidinizi yitirmeyin ve doktorunuza ve kendinize güvenin herşeye olumlu bakın..
Nurdancım sonucun ne oldu inşallah güzel haberlerle dönersin canım..

gökçecim, maviumutum, maviojecim ben inanıyorum en kısa zamanda siz de burdan hamile haberlerinizi verceksiniz..Hep beraber yaramazlarımızdan bahsedeceğiz..Allahım herkese hayırlısı nasılsa öyle versin..Beklemek de gerçekten zor ama inanın herşeyde vardır hayır..Hepinizi çok ama çok öpüyorum..

gökçecim, maviumutum, maviojecim ben inanıyorum en kısa zamanda siz de burdan hamile haberlerinizi verceksiniz..Hep beraber yaramazlarımızdan bahsedeceğiz..Allahım herkese hayırlısı nasılsa öyle versin..Beklemek de gerçekten zor ama inanın herşeyde vardır hayır..Hepinizi çok ama çok öpüyorum..

bana neden dua etmiyorsunmafoldumben mafoldumben küstüm

Allah yavrularını sağlıklı sihatli sana bağışlasın canım çok sağol yeni yıla kaldı benim iş kürtajdan sonra adet bile olamadım daha:((((
hafta içi doktora gidicem artık bi yol çizicez
duaların için çok sağol caanım

Back
X