- Konu Sahibi cornelia35
- #1.561
kızlar günaydın ben bitmiş durumdayım, biliyorsunuz benim geçen hafta perşembe aşılamam oldu 4 gün dinlendim dün gece sağ kasığımda ağrıyla uyandım benim kistim olduğu için yani yumurta çatlayamadan kiste dönüştüğü için olmuyordu bebişimiz geçen hafta ptesi dr yumoşun 14 cm salı çatlatma iğnesi ol demişti perşembede aşılama olmadı kızlarrrr yine kistim varrrrr henüz dr gitmedim ama dün geceki ağrı ve sağ kasığımdaki yumrudan anlayabiliyorum ne zaman kistim olsa anlıyorum dokununca hissedebiliyorum ne yapacağım sabaha kadar ağladım iş yerindeyim Allahım ne zaman kurtulacağım bu kisten ne yapmam gerekli artık bilmiyorum koçiş uyudu hiç duymadı sabah çıkarken eve not bıraktım olmadı yine diye ::::((((((
uklacım dr un sana nasıl kıst varken asılama yaptı ben bu ay yaptıramadım kıst yuzunden dr kıst varken bırde bu ılacları verırsek sana kıstın ıyıce buyur dedı amelıyat olman gerekır rahıme baskı yapar dedıo yuzden baslayamadık ıgneleregecen gun de baktırdım kıst gecmıs cok sukur cıvanpercemı ısırggan otu falan kaynat ıc ben onları ıctım cok sukur gecmıs