• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sagol maviumutum üzmüyorum kendimi fazla biraz uzak oldum bu ay zaten rahat oldu böyle fazla düşünmemek hayırlısı bakalım gelir inş minikler inşş rabbim bizleride güldürsün
nurdancım haber yokmu canım hayırlı haberle gel inş

slm canlarımmm
güzel haberlerle geldim sizee
testi tekrarladık sonucu geç geldi ama yine olumlu geldi çok şükür
drla henüz görüşmedik akşama görüşcez
ama artık ne derse desin bu sonuçları aldıktan sonra 22.haftadaki ayrıntılı ultrasonu beklicem

kızlarrr gene adet oldummmmm:) kartı yedim yaaa ama zaten fazla çalışamadık ve kafamdanda atmıştım hayırlısı hiçç sıkmadım canımı inş miniklerimiz gelicek :)

canımmm inan kesinlikkle gelecek minikler
Allah öyle bir ayarlıyor ki vaktini
beni düşün tüpbebekte olmadı sonra kendiliğinden geldi meleğim hiç ilaç kullanmadan:CüvCüv:
Rabbim diyoki en iyi zamanı ben bilirim
bunu hatırlattı bize:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah sizin de en güzel zamanda gelecek bebeğinizkaydirigubbakcemile

selam kızlarrrrr nerelerdesiniz? bu ay ben valla aklımda gebelik falan da yok kendi haline bıraktım tutarsa tutar dr bilem gitmedim sadece yumurtlamanın olduğu günleri tahmin ederek mesai yapıyorum haha napim ya dünyanın sonu değil ya demi yani bazen kendi haline bırakmak gerekiyo bu işleri öpüyorum hepinizi

canım gerçekten kendi haline bırakmak lazım
herşey çok iyi olcak diye düşünmek lazım:dance::dance:

yaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gel artık nerelerdesiiiiin
valla kızıyorum artık geeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllll

opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum.. bende sizleri özledim. ama işyerimde işler biraz karışık.. her an işten çıkabilirim. artık hiç bir şey yapmıyorum. yola devam.
günlerimi bile hesaplamıyorum sayılır. sadece adet olacağım güne bakıyorum.
her şey aynı devam. dün yine hastalandım. gelen giden yok.. ben benden geçiyorum artık.
allah hepimize tez zamanda yavrlarımızı versin. birde hafta sonu bebek görmeye gittim. hemde ikiz.. gelincede biliyorsunuz insan ister istemez etkileniyor..:çok üzgünüm:
moralinizi bozmak için girmedim. bakmak istedim sadece mavimumutolsun yazısını görünce dayanamadım. hepinizi özledim... kendinize ii bakın. siz bana bakmayın bol bol çalışın....... :enbuyukkk:

slm canlarımmm
ama artık ne derse desin bu sonuçları aldıktan sonra 22.haftadaki ayrıntılı ultrasonu beklicem

gözünaydın canım daha da iyi olur herşey inşallah
şubat tatili dönüşü ben de bırakıyorum hapı sonrası Allah kerim umutluyum bu defa ama hayırlısı biliyosun hamile kalmakla bitmiyo Allah hayırlısını versin

deryaaaaa bırakma ya bizi
valla bi daha yazmıcam sen gelmeden listeleri de bıraktık canım benim sen böyle bırakırsan bizi nasıl paylaşacaksın hamile haberini:)))
tabi biz de senle paylaşıcaz

SLMMM kızlarr olmadıgım halde benı konusmanıza cok sevındım cok şükür artık hamıeyımm ınss sızlerdee tek tek kalıcaksınıızz 2010 bızım yılımız olsun ınss...ben ıyıım işte de angelll87 yı merak edıorummmm neden gelmıo 8.aydan berı grmemişş bışeeeymı oldu acaba ya msnde acmıoo merakk edıommm

günaydınnnn kızlar damlaumuttt nerdesin kıs seni ne çok merak ettik
ama sağlığının iyi olmasına sevindim canım, bırakma tümden bizi hepimiz ara ara uğruyorz..

cornelia canım bebeğine çok sevindim tekrar allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
evet angel dan çok uzun süredir ses yok :(

kızlarrr gene adet oldummmmm:) kartı yedim yaaa ama zaten fazla çalışamadık ve kafamdanda atmıştım hayırlısı hiçç sıkmadım canımı inş miniklerimiz gelicek :)
canım en güzeli canını hiç sıkma bizim sıpalar nazlı olacak sadece vardır bi vakti elbet inş önümüzdeki aylarda sevinçten havalar uçarsın opuyorumnanaktan

slm canlarımmm

canımm çok sevindim senin adına inş hayırlısıyla bebişini kucağıan alacaksın güzle düşün sadece bazen dr yanılıyolar benimkinde yanıldıkları gibi dr değiştir kesinlikle bir dr kalma ben o hatayı yaptım az kalsın ölüyodum gör bak bebişini sağlıklıca kucağıan alacaksın inşallah çok sevindim senin adına opuyorumnanaktan

SLMMM kızlarr olmadıgım halde benı konusmanıza cok sevındım cok şükür artık hamıeyımm ınss sızlerdee tek tek kalıcaksınıızz 2010 bızım yılımız olsun ınss...ben ıyıım işte de angelll87 yı merak edıorummmm neden gelmıo 8.aydan berı grmemişş bışeeeymı oldu acaba ya msnde acmıoo merakk edıommm
canım çok sevindim allah tamamın aerdirmek nasip etsin hayırlısıyla sağlıklıca kucağıan alırsın inşallah canım san azahmet şu topiğin isminide değiştirsen vaktin olduğunda hem sen açtın hemde hamilesin belkim bizede uğur getirir canım ya :CüvCüv:

kızlar nerdesin anam kimsecikler kalmamış ? bu ay benim vidalarım gevşedi kıslarrr umrumda değil dünya valla kendi haline bıraktım herbişimi sadece anların zevkini çıkarıyorum hehe bide böyel deneyelim bakalım inşallah 2010 uğur getirir hepimize

kızlar nerdesin anam kimsecikler kalmamış ? bu ay benim vidalarım gevşedi kıslarrr umrumda değil dünya valla kendi haline bıraktım herbişimi sadece anların zevkini çıkarıyorum hehe bide böyel deneyelim bakalım inşallah 2010 uğur getirir hepimize

katılıyorum cicciiiiimbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
aynen bende öyle bu ay korunmayı bırakalı 1 yıl oldu
ilk kez bu ay çok çok rahat ım kafama takmıyorum ve çok çok umutluyum
ama hap içiyorum:))))kader işte
birlikte gelsin inşallah bizim bebekler

katılıyorum cicciiiiimbayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
aynen bende öyle bu ay korunmayı bırakalı 1 yıl oldu
ilk kez bu ay çok çok rahat ım kafama takmıyorum ve çok çok umutluyum
ama hap içiyorum:))))kader işte
birlikte gelsin inşallah bizim bebekler

napalım hayatım birde böyel deneyelim ama bu şekil sonuç alırız gibime geliyo benim ilk 2 aşılamamda çok gergindim 3 cü umursamamıştım tutumuştu valla :))))) bu ayda umursamadım ama günleride boş geçmedim valla canla başla çalıştım :kedi: benim az kaldı 9 gün kaldı hastalanmama bakalım hayırlısı tabi bu arada kendimide dinlemeden yapamıyorum delikafaduldendelikafadulden inşallah ilk güzel haberi senden duyarım şekerim görürşüz

Back
X